Şimdi Ara

YENİ SUZUKİ SWİFT 49 BİN 900 TL DEN SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suzuki Swift 49 bin 900 TL’den, Suzuki Vitara da 73 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu. Baleno yeni bir çağ başlatıyor
     YENİ SUZUKİ SWİFT 49 BİN 900 TL DEN SATIŞTA

    Kompakt otomobil üretimi konusunda sahip olduğu 60 yıllık tecrübeyi en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Suzuki’nin bu doğrultuda geliştirdiği ilk otomobil olan Baleno hem marka hem de yer aldığı segment adına yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor.

    Daha sofistike ve olgun görünümünü, stil, geniş iç hacim ve eğlenceli sürüş karakteriyle birleştiren Baleno, akıcı tasarım felsefesiyle şekillendirildi. Suzuki’nin sıfırdan tasarladığı bir model olması itibariyle segmente iddialı bir giriş yapan Baleno, sahip olduğu yüksek teknolojili motor seçenekleri ile dikkat çekiyor.

    Yeni platformu sayesinde oldukça düşük bir ağırlığa sahip olan Baleno’da, yüksek gaz tepkisi ile oldukça sportif bir kullanım hissi sunan BOOSTERJET motor görev yapacak. Direkt enjeksiyon ve turbo sisteminin de desteği ile güçlü fakat aynı zamanda tutumlu karakteriyle öne çıkan 1.0 litre hacmindeki BOOSTERJET motor, 100 bg güç ve 170 Nm tork üretiyor.

    http://www.motobilim.com/2016/03/yeni-suzuki-baleno-cenevre-otomobil.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 1 Mart 2016; 21:34:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.