Şimdi Ara

Yeni süper Türk filmi 'Acı Aşk' Fragmani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni süper Türk filmi 'Acı Aşk' Fragmani

Süper bir film olmaya şimdiden fragmanı ile aday... Filmde sevişme sahnesi baya .cok gibi geldi

Acı Aşk Filmi fragmanı izle

• Biraz ön yargı olacak ama isminde "aşk" geçtiğinden dandik bir filmdir.

Ayrıca siz nasıl fragman izleyebiliyorsunuz? Ben torrenti 1 dakika kapalı tutmaya dayanamıyorum.
  •  Yeni süper Türk filmi 'Acı Aşk' Fragmani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Kasım 2009; 18:21:40 >
  • Cansu Dere gibi bir kabiliyetsiz oynuyorsa benim için başlamadan bitmiştir bu film.

Söyleyin onlara hiç boşuna sokmasınlar vizyona.
  • pembe dizi gibi bi şeyse geç ...
  • Filmi geçen hafta izledim özellikle müzikleri çok güzeldi,rap tarzında bi parça vardı,adını bulamadım bilen varmı acaba,baya uzun süre çaldı filimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Cansu Dere gibi bir kabiliyetsiz oynuyorsa benim için başlamadan bitmiştir bu film.

Söyleyin onlara hiç boşuna sokmasınlar vizyona.

filmi izlemeedn bişey diyemicem ama türk filmi olunca bi önyargı ile yaklaşıyorum artık

• ne zaman kaliteli bir aksiyon filmi çekilecek merak ediyorum hep aşk filmi olmuyor
  • Dvd çıkmış..
  • Film karambole geldi.. 138.301 kişi izlemiş.Filmi yanlış bir zamanda çıkartırsanız zarar etmekle kalırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Film karambole geldi.. 138.301 kişi izlemiş.Filmi yanlış bir zamanda çıkartırsanız zarar etmekle kalırsınız..

Çok bile izlenmiş, herhalde en kötü zamanlamalı film araştırmasında ilk 5e girer, Avatar ve Yahşi Batı vardı galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.