Şimdi Ara

Yeni Steam Takas Sistemi ve Steam Mobile Guard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba değerli arkadaşlar.son günlerde steam hesapların korunması kişilerin soyulmaması adına bir atılım yaptı.artık steam de takas yaparken mobil güvenlik sistemi olacak.
    öncelikle mobil steam güvenlik sisteminden bahsedelim.yıllardır steam mobil bir uygulama ile kullanıcılara hizmet vermekteydi.mobil cihazınıza yüklediğiniz steam uygulaması ile steam hesbaınızdaki arkadaşlarınızla sohbet edip mağaza oyunlarını inceleyebiliyordunuz. şimdi ise steam bu işi bir adım daha ilerleterek mobil uygulamanın steam hesaplarının korunmasında daha aktif bir rol almasını sağlıyor.bildiğiniz üzere herhangi yeni bir bilgisayarda oturum açtığınızda steam sizin e mail adresinize bir kod gönderiyordu. artık bu kod işlemi sizin mobil cihazınızdan daha kolay ve daha güvenilir bir şekilde yapılıyor.son günlerde gittikçe artan hijack olaylarının bir sonucu bu belkide.steammobil uygulamasını google play ve appstore den indirebilirsiniz.uygulama resmi sayfası: http://store.steampowered.com/mobile?l=turkish
    - steam mobil güvenlik ile artık takas yaparken bir kısıtlama var.eğer mobil güvenliği son 7 gündür kullanıyorsanız ve yine karşınızdaki kişi de sizin gibi son 7 gündür kullanıyorsa takas işlemini anında gerçekleştirebiliyorsunuz.
    - steam mobil güvenlik uygulamasını son 7 gündür veya daha fazla süredir kullanıyor ancak karşınızdaki kişi kullanmıyor ise iki tarafta takas işlemini kabul ettiği andan itibaren işlem 72 saat beklemeye alınıyor.bu bekleme sırasında dilerseniz takas işlemini iptal edebilirsiniz.
    - eğer karşınızdaki kişi son 1 yıldır arkadaş listenizde bulunuyorsa bekleme süresi 1 güne düşüyor.
    - eğer bekleme sürecindeki takası iptal ederseniz 7 gün takas yapamama cezası yiyorsunuz.
    steam ekibi mobil güvenlik uygulamasını daha cazip kılmak ve geçiş işlemini çekici hale getirmek için topluluk pazarında satılan ürünlerde alıcıya %5-%33 arasında indirim sunuyor. bu indirim hiç bir şekilde satıcıya yansıtılmıyor.
    öyle yada böyle steam bu uygulamayı yürürlüğe soktu.bu durum ilk zamanlarda oyun ticaretinde ekonomiyi etkileyecektir.steam kullanıcılarının iyiliğini düşünse de mobil cihaz kullanmayan kullanıcıların varlığıda düşünüldüğünde bir hayli farklı fikir mevcut.savunanlarda var savunmayanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 13 Aralık 2015; 9:10:12 >

• şimdi hocam elimde benim bir oyunun gifti var diyelim takasa açılmamış daha envanterimde hediye edilebilir. ben takas yapsam karşıdaki kişi bana 3 cs go key verse karşılıksız bende ona oyunu yollasam oyunu alınca 3 gün bekleme süresi vardı oradan takası iptal etse ben dolandırılmış oluyorum ve hakkımı arayamam sanırım başıma gelmedi ama takas işindeyim sistem böyle mi?

Orijinalden alıntı: -ThranduiL-

şimdi hocam elimde benim bir oyunun gifti var diyelim takasa açılmamış daha envanterimde hediye edilebilir. ben takas yapsam karşıdaki kişi bana 3 cs go key verse karşılıksız bende ona oyunu yollasam oyunu alınca 3 gün bekleme süresi vardı oradan takası iptal etse ben dolandırılmış oluyorum ve hakkımı arayamam sanırım başıma gelmedi ama takas işindeyim sistem böyle mi?

evet karşılık almadan asla gift oyun göndermeyin.

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.