Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst modeller şimdiye kadar ya 1 yıl sonra geldi yada hiç gelmedi. Bundan sonra telefon çıktıktan sonra 1 ay içinde buraya gelecek olursa büyük gelişme var demektir.. Umarım bu söylenenler doğrudur..
  • arkadaşlar mail yanlışlıkla gelse türkçe gelirmiydi sizce.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay86

arkadaşlar mail yanlışlıkla gelse türkçe gelirmiydi sizce.....

Bizimle beraber başka ülkelerde de bu mail yollanmış. Yollanan metin tamamıyle aynı. Büyük ihtimalle bu tarz haber verme olayları otomasyon sistemiyle beraber geçerli ülkelerin dillerinde otomatik olarak yollanıyor. Yanı bıze yanlış gelmesi gibi bir durum değil de, Türkiye'den ziyade global olarak satışa çıktığını herkese haber verici nitelikte olabilir.

Ama TR sitesinden de yıldızın kaldırılması bizde de çok yakında çıkacağını simgeliyor olabilir. Bu da önemli yani. Çok şaşırtıcı olur boyle iyi bir telefonun aniden ülkeye giriş yapması. Fiyatı da cazip olursa yakar ve yıkar ortalığı.

• Bu sabah bana da mail geldi (daha önce se.tr'ye "bu telefon çıktığında beni bilgilendir" mesajı yollamıştım) mesajda Türkçe karakterlerin çıkmamış olması biraz şüphelendirmişti beni ve internette kısa bir araştırma yaptığımda şüphelerimde haklı olduğumu hemen anladım.Hepimizin temennisi bu; umarız Türkiye pazarında da diğer milletlerle aynı anda çıkar fakat daha önceki modellerden edindiğimiz tecrübeleri de düşününce ne erken çıkacağına ne de 1100 liranın altında olacağına nedense bir türlü inanmıyorum..800 lira gibi (sonyericsson'a göre)komik(!) bir rakama da sanmıyorum ki çıksın..umarım ben yanılırım
  • arkadaslar c903 ve w995 bulgaristan da satisa cikmis bilginize

w995 fiyati=880 leva(880 tl)
    c903 fiyati=630 leva(630 tl)

insallah yakinda turkiye de de goruruz bu modelleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seco917

arkadaslar c903 ve w995 bulgaristan da satisa cikmis bilginize

inanılmaz fiyatlar bu yazdıklarınız. Bizim piyasamıza girecekleri kesinleşse, herkesin telefon alma hayalleri anında değişebilir. SE eski değerini yakalayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: dummy decoy

ben srodum arkadaşa haziran sonu gibi türkiyede satışa çıkacak diyor. eğer ingilterede filan çıktıysa site üzerinden info maili yanlışlıkla türkiyede de yayınlanmış olabilir dedi. ama pek yakında biz de kavuşacakmışız.

Senin yazdıklarını ben hariç kimse önemsemiyor sanki. Yazdıklarının birinci agızdan olmasına ragmen. Bence mesaj sayın az ondan oluyor.

sanırım ondan. eski kullanıcı isimlerim vardı şifrelerini unuttum. unutmasam şimdiye mesaj sayım artmıştı ama neyse

• quote:

Orjinalden alıntı: seco917

arkadaslar c903 ve w995 bulgaristan da satisa cikmis bilginize

bizdeki ötv vb vergileri de eklersek bomba bir fiyata gelecek desene
  • 1200tl w995
    950tl c903

uzun bir süre bekleyip öyle alırız o zaman :D
  • Bence Sony Ericsson'un bi suçu yok bu fiyat konusunda. Çıkış fiyatı normal bence. Ama burası Türkiye, 300 lira vergisi zaten...
  • Arkadaşlar siz anlaşılan bayaaa geri kalmışsınız tabi bende yanılıyor olabilirm.Ama bakınızhttp://www.pricerunner.de/pl/1-1214131/Handy-Sony-Ericsson-W995-preisvergleich-shopping bu alman alışveriş sitesnde yanlş hatrlamıyorsam w995 1 aydır satışta görünüyor. Tabi gerçek hayatta mağazalarda yerini almışmı onu bilemiyorum tabiki...
  • Elbette : ) Telecaster dururken ayıp edersin zaten W995 alırsan : )

quote:

Orjinalden alıntı: ready2strike

quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

1200tl w995
    950tl c903

uzun bir süre bekleyip öyle alırız o zaman :D

ohooh W995 babanın fiyatı 1200'leri vurursa, üzgünüm kendisini bir fender telecaster ugruna terkederim yanı. boyle de açık ultimatom veririm.

Bence fiyatlar düşük olabilir ... Sebebi burdan pay almaları için artık düşük fiyat politikasıyla pazardan pay kopartmaya bakmalılar ki son dönemde çıkan modellerde bence bu yönde iyi gelişti...

Ben W850i sıfır aldığım zamanı hatırlıyorum o zaman 830 TL para vermiştim... Yazıkta etmişim hani...
    Son çıkan W serisi ne kadar ucuzdu eskiye nazaran... W760 örneği gibi...

K850 ve W910 örneğinden sonra daha pahalı gelmedi aletler...

Son örnek :SONY ERICSSON C510 499TL bence gelişme biraz da olsa iyi yönde..

tabi bunlar düşük modeller o ayrı ama inanıyorum ki iyi fiyatla girecekler piyasa...yada girmye çalışacaklardır..

• Ben 950TL civarı bir fiyatla piyasaya gireceğini düşünüyorum.
  • 900 civarı bir fiyat güzel olur gerçekten de
  • telefon 27 mayisda satisa cikmistir amerikada ayni gun ucaga bindim ve yanimda birtane getirdim pasaporta kayitli, cihaz cok guzel birtek flash olarak c905 den cok assalarda ama onun harici wlkmn serisi olmasi ve 8gb hafizasi ile artilar sagliyor.. telefonun unlocked satis fiyati TL olarak 825 TL ye geliyor sanirim bu telefon Turkiyeye 2 ay sonra c905 den hemen sonra gelir.. belkide TR ye ilk w995 i ben sokmusumdur

sorulariniz olursa yanitlamaya calisirim..
  • @Calderon.ca,

Hayirli olsun gule gule kullan. Birkac foto ve kucuk bir inceleme yaparsan iyi olur...
  • 2.5 mb foto çekiyor nasıl iş bu.
    ayrıca o kadar da iyi değil fotoları
  • @Calderon.ca birkaç tane fotoğraf örneği koyar mısın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.5KsK35.5 -- 30 Mayıs 2009; 22:25:58 >
  • merak ettim açıkcası bende n82 mi satop bu telefonu almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

2.5 mb foto çekiyor nasıl iş bu.
    ayrıca o kadar da iyi değil fotoları

tlefonun arka yüzünden belli olmuyormu kötü bir 8mpx olduğu .minnacık yaw tıpkı benim w880 gibi zaten o 2mpx bu 8mpx bunun fotolarını hayal edemiyorum ama dış tasarım hoşda tuş takımını berbat yapmışlar yine
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.