Şimdi Ara

Yeni Skoda Octavia Scout tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rCoder R kullanıcısına yanıt
    Ublock origine geçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skodanın 2016 modeli 2018 in bir üst paketinden daha iyiydi! Bundan da bir şey beklememek lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Off 2.0 TDI 200 hp 4 çeker olanı felaket zevkli bir makine olur.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Öyle işlere gerek duymuyorum, sadece DH'yi her açtığımda aynı reklamı 4-5 ün boyunca tam sayfa görmek salakça, tamam gördüm anladım ben olayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rCoder

    Öyle işlere gerek duymuyorum, sadece DH'yi her açtığımda aynı reklamı 4-5 ün boyunca tam sayfa görmek salakça, tamam gördüm anladım ben olayı.
    AdGuard Reklam engelleyici kullanmayanlarında kullanmasını istiyorlar kanımca; siz de kullanın benim gibi hiç reklam görmeyin, site zaten haberler başlığı altında ve incelemelerle yeterince reklam kasıyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Haziran 2020; 10:18:25 >
  • ülkeye yeni model araç 2021 sonunda anca gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tobepeople

    AdGuard Reklam engelleyici kullanmayanlarında kullanmasını istiyorlar kanımca; siz de kullanın benim gibi hiç reklam görmeyin, site zaten haberler başlığı altında ve incelemelerle yeterince reklam kasıyor!

    Alıntıları Göster
    Reklam engelleyici kullanmak istemiyorum. DH kapansın istemediğim gibi :) Ama salaklık şurda (kesinlikle salaklık) her girişinde ha bire aynı reklam tam ekran gösteriyor, paraya yazık..
  • birde bizim TOGG'u görün siz
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapıyorlar. Polo ve Golf lerin kanpanalı versiyonları sadece ve sadece TR de satılıyor. Ülkemiz insanı VW olsun 'Boşline' olsun diyerek alıyorlar nasıl olsa.

  • Greylights kullanıcısına yanıt
    Vw yerinde olsam ben at arabasına amblem takar yollarım 🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avrupada station vagon lara devletler daha az vergi aldığından orada mecburen alıyorlar. bazı şirketler stationvagon verir çalışanına vs... yoksa avrupada nefret ederler bu sınıftan. tek kapı severler. kısaca avrupa için üretilmiş.

  • Farlar güzel ama şu önünü itici yapan bişi var kaputta mı bilemem tasarmcının kafasnda bi taş eksik gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Ulan milletin ekmek alacak parasi yok Skoda Octavia yi neresinr ne yapsin?
    İstanbul'da yer gök Mercedes CLA olmuş durumda nasıl yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    avrupada station vagon lara devletler daha az vergi aldığından orada mecburen alıyorlar. bazı şirketler stationvagon verir çalışanına vs... yoksa avrupada nefret ederler bu sınıftan. tek kapı severler. kısaca avrupa için üretilmiş.
    Sw’a vergi avantajı mı? Avrupa nefret eder mi? İlk defa duydum böyle bir şey 10 küsür yıldır takılırım buraya. Kaynak nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 13 Haziran 2020; 11:42:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Octavia'nın 4.kasası olacak Tr'de toplasan kaç tane Octavia Sw var ki bu habere bizi heyecandırsın

    Yok mu şöyle Çin'den çakma Range Rover, Bmw üreten bi firmayı Türkiye piyasasına getirip 70-80bine satacak bi babayiğit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

    kaynak avrupada yaşayanlar. daha ben 1 kişi duymadım evet seviyorum diyen. ki bir şirket neden steyşinvagon alır personeline? kanun olarak durum nasıl bilemiyorum neticede avrupadaki yaşayanların söylediklerine inanıyorum.


    mesela smart tarzı arabalardan park vergisi alınmıyor. o yüzden smart avrupada daha çok tutuluyor. bunun gibi türkiyeden farklı kurallar var. bizimkilerde avrupada minik arabaları seviyorlar zannediyor.


    ki londrada 1. bölge yani 9 bölgeden en merkezde olanda 1 saatlik park ücreti 10 pound du en son. yani bir sinemaya gidim desen 30 pound sadece parka vereceksin ki asgari ücret 2000-3000 pound gibi. yani sen türkiyede sinema için park parası 30 lira verdiğini düşün. ve evinin önüne dahi park için londra belediyesine yıllık park ücreti ödüyorsun. şöyle izah edeyim bir opel astra 18tl ise, 6. bölgede evinin önüne yıllık park 15tl idi. ve belediye sana yer veriyor sen seçemezsin. izin istiyorsun. nerede yer var ise belkide sana 1 sokak sonra yer veriyor. bunun için bir araba parası ödüyorsun. her yıl 1 araba parası. 1 kerelik değil. + aldığın arabayı annen baban kardeşin eşin çocuğun kullanamaz. kim aldıysa o kullanır. 2. 3. kişi için tekrar o plakaya sigorta yapıyorsun. yani bunuda şöyle izah edeyim. kasko trafik diye 2 sigorta yok. sadece kasko var diye düşün. ve aşırı pahalı. 18liralık opel astranın kaskosu eğer ehliyeti yeni aldıysan 5tl. her yıl. 30 yaşında 10 yıldır ehliyet sahibi isen 1,5tl gibi. yani 4 kişilik aile 1 araba kullanmak için her yıl yarım araba parası kadar kasko vergisi öder. al sana ingiltere krallık sistemi. toprak sahibi lordlardan izinsiz çöp alamaz satamazsın. zaten orada yer satın alamıyorsun. satış yok. izin var. kullanım izni/ kira izni diye geçiyor kanunen. yani lord isterse izni iptal edip seni satın aldığın evden atabilir ki 2012 olimpiyatlarınsa stad vs yapmak için milleti evinden atmışlar. öyle eskidendi şimdi yok değil halen var bu. avrupadaki böyle şeyleri söyleyince millete enteresan geliyor. öyle bir avrupa algısı oluşmuş ki türkiyedekilerde bu algıyı düzeltmek taş kazımaktan daha zor. araba ucuz tamam 100 liralık araba avrupada 40 lira ama her yıl 40 40 vermeye devam ediyorsun kullanabilmek için. kısaca durum bu.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.