Bildirim
Yeni sitem hakkında önerileriniz varrsa yazarmısınız? www.osmanliics.tr.gg
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.quote:
Orijinalden alıntı: jexir39
Öncelikle iyi günler...
Web tasarım işlerinde 1 ay oldu uğraşıyorum...Kısacası daha acemiyim.1 hafta önce kendi çapımda bir site kurdum.Bu sitenin daha göz alıcı ve aynı zamanda siteye gösterişli forum yapmak istiyorum.
Bu site için önerileriniz nelerdir?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:12:44 > -
Arkadaşında dediği gibi bir host ve domain alıp bu işe daha iyi bir şekilde girebilirsiniz. -
Bu site için öneri yapmak yanlış olur. 15 tl bir domain alın sponsor hosting ararsanız bulursunuz.
Yazılar okunmuyor arka plan siyah resim. Yazılar ufak font ve kırmızı okunuşlu değil. Siteyi hiçbir zaman kendinize göre kurmayın ziyaretçilerinize göre kurun. Ben bir daha girmem siteye açıkçası göz yoruyor.
Gerçi daha yolun başındasın başlangıç için iyi sayılır. Ziyaretçi çeker mi, sanmam...
Kolay gelsin. İlk müziği dinlemek için baya uzun süre kaldım sitede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X