Şimdi Ara

Yenı sıstemıme Sapphire 1950XT Gıdermı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

9600gt yüksek degerlere cıkılmadıkca 1024 civarı dx10 oynatır diye düşünüyorum.
    ama dx10 da oyun oynayacam diyede bırakın 9600gt yi 8800gt bile alınmaz , dx10 oyun oynayacak kişi , 4870 yada gtx260 gibi bir kart almalı ki tadını cıkarsın..
    not : gözlerimde çok hafif problem var fakat ben crysis dx10-dx9 farkını pek anlayamadım.dx9 gayet tatmin edici geldi

Fazla abartmıyomusunuz?Bende hd 4850 var ama dx10 nun tadını iyi i şekilde çıkarıyorum mesele hd 4850 meselesi değil dx10 nun çok abartılması 9600gt çok kötülenmiş ben cobinin arkasındayın dx10 oyunları 9600gt babalar gibi oynatır en yüksek ayarlarda yüksek çözünürlüğe çıkılmamak şartıyla

Arkadaşım zaten babalar gibi oynatmaktan kasıtta o ya...

Yüksek çözünürlük yüksek kalite!!!

9600gt Crysis'i Very High'da 1280x1024 4xaa+16xaf şeklinde oynatabiliyosa işte o zaman dx10'da yeterli derim!!! Ama hala kullandığım bildiğim kartı bana boşu boşuna övmeye çalışanlar var.

Benim egolarımı tatmin etmeye ihtiyacım yok; hele ki sanal bi ortamda hiç gerek yok!!!

Hiçbir kanıt sunmadan 9600gt dx10'da yeterli denmesini anlayamadım. Buarada 1 gün gelmedim arkadaş arkadamdan baya konuşmuş ama bi kanıt sunamamış!!!

Neyse birgün gelir o da anlar eğer birşey söylüryorsa kanıt da sunması gerekir!!!

ya kanıt sunmaya ne gerek var kart prototip değilki binlerce üretilen 9600 gt lerden biri testleri belli performansı belli.
    kartlarda sınıflandırma vardır üst sınıf ,orta sınıf ,girişi seviyesi gibi 9600 gtler en üst düzey kartlarda değil zaten ama performansı gayet iyi bunu söylemek istiyoruz.ve benim gibi birçok insan içinde dx 10 oyunları dahil tökezlediği oyun sayısı neredeyse yok (akıcı olması yeterli senin gibi fantezi yapıp bilmem kaç fps olsun demiyoruz gözümüzle takılma ağırlaşma olup olmamasına göre söylüyoruz) dx 10 veya dx 9 farketmiyor.buda bu kartın yeterli olduğunun zaten kanıtıdır.sen diyorsun ki dx 10 uçsun bizde diyoruz ki uçmak istersen daha çok para vermek gerekir bizde diyoruz dx 10 da uçmaz ama oldukça yeterli fpsler verir.kullanıpta işte şu oyunda takılıyor performans yetersiz diyen hiç kimse görmedim.keza oc ile 8800 gt ve 8800 gts 'e yaklaşan bir kart bu sonuçta ve sizin dediğiniz gibi crysis'i oynatacak kart belki yoktur bile şu an piysada.nasıl fx 5200 ilk çıktığında dx 9 da çok güç kaybediyorsa bugünki kartlar da aynen güç kaybediyordu ancak 8800 gt serisi ve 9 serisi ile durum değişti eskisi kadar kayıplar yok vistada çok performansı düşüyor diyenlerin de büyük bir ihtimalle işlemci veya ramleri düşük crysis hem sistemimde 4 gb ram varken hemde 2 gb ram varken oynamıştım ne kadar fark ettiğini gayet iyi biliyorum o yüzden çok uçmaya gerek yok 4870 ve gtx 280 dediğin kartlar dahi o ayarlarda crysis'i ucu ucuna oynatırlar.yani bu durumda size göre piyasada dx 10 için yeterli hiç bir kart yoktur mu demeliyiz ? sonuçta alıyorsun 9600 gt oynuyorsun paşalar gibi senin gibi kart uçsun bilemem şu fpsleri alsın diye bir yere takılırsa insan elindekinide kullanamaz tıpkı senin o kartı gidip xp de kullanman gibi.

sonuçta : 9600 gt dx 10 çok mu iyidir hayır
    rahat oynatırmı yeterlimidir evet
    olay budur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 20 Ağustos 2008; 12:18:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

@erensenturk1990

Max. fps 38 zaten, yani ortamda hiçbir şey yokken,çatışma yokken patlama partikül yokken. Tom's Harware'in neresi saçma sapan site ayrıca, bazı kartları saçma kriterlerde test etmesi dışında gerçeklik anlamında birkaç tane gerçekçi olmayan testini koyabilir misiniz?

@tsk

Bak sende demişsin ["bazı kartları saçma kriterlerde test etmesi"] işte bu yüzden thgtr'yi değil DH'yi seçtim.
    Ayrıca thgtr'nin diğer testlerinede pek güvenim yok.

Arkadaşlar bu arada söz düellosunu lütfen kesin.Böyle (beyinsiz) gibi laflar ikinizede yakışmıyor.Bu performans farkı kişiye göre değişir.Görecelidir.

Edit:İmla

Var mı Tom's da gerçek olmadığını düşündüğünüz bir test, ayrıca kişiye göre değişen nedir anlamadım. Hangi mazoşist 18fps ile oyun oynayıp zevk alır(durumu yetmeyenlerden bahsetmiyorum).
    Kartları (özellikle yeni seriyi çok yüksek çözünürlüklerde test etmişti) saçma kriterlerde test etmesi, güvenilirliğinden ne kaybettirir?

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

9600gt yüksek degerlere cıkılmadıkca 1024 civarı dx10 oynatır diye düşünüyorum.
    ama dx10 da oyun oynayacam diyede bırakın 9600gt yi 8800gt bile alınmaz , dx10 oyun oynayacak kişi , 4870 yada gtx260 gibi bir kart almalı ki tadını cıkarsın..
    not : gözlerimde çok hafif problem var fakat ben crysis dx10-dx9 farkını pek anlayamadım.dx9 gayet tatmin edici geldi

Fazla abartmıyomusunuz?Bende hd 4850 var ama dx10 nun tadını iyi i şekilde çıkarıyorum mesele hd 4850 meselesi değil dx10 nun çok abartılması 9600gt çok kötülenmiş ben cobinin arkasındayın dx10 oyunları 9600gt babalar gibi oynatır en yüksek ayarlarda yüksek çözünürlüğe çıkılmamak şartıyla

4850 ile dx10 oyun oynamaya devam edin, o halde..
    dh 4870 video incelemsine bir bakın isetrseniz, high ten very high e çıkınca aradaki degişimi gözleyin.
    9600gt ile dx10 oyun oynanmaz diyen yok ki , ama kimsede bana gelip 9600gt dx10 da yeterlidir diye savunmasın.
    dx10 oyun oynama amacınız nedir sizin? daha kalitesli oyun oynamak degilmidir ?? madem daha kaliteli oyun oynayacaksınız daha kaliteli kartları kullanmalısınız ... ilginç ve alakasız yorumlar yapılmaya basladı artık,birde 4850 cıktı basımıza

quote:

Orjinalden alıntı: tsk
    Hangi mazoşist 18fps ile oyun oynayıp zevk alır(durumu yetmeyenlerden bahsetmiyorum).

parantez içini yazman iyi olmus,hemen fışkırabilirdim çünkü.oynanabilirlik fps kavramı oyundan oyuna degişir.kimisinde 15 tir kimisinde 25 az gelir.şaka gibi gelebilir ama ;
    fx5200(facia) nfs carbon 14 fps de bile akıcıydı(1024 medium),gayette zevkli.şu durumda mazoşist olmaya razıyım,diyebilirdim size parantez içini yazmasaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 20 Ağustos 2008; 18:17:40 >

• Arkadaşlar Olay baya bı konunun dısına cıkmış ben yıne konuya cekeyım olayı bari

sımdı ben pazartesı gunu parcaları almaya kararverdım
    kadıkoyden iventus dan alıcam E8400CO Ama oc potansıyelı yuksek olanlar hangı kodlara sahıp bılen arkadas varsa paylasırsa sevınırım...

birde alıcagım boardan 2 tane versıyon var 2sıde aynı fıyat ama farklı versıyon sanırım hangısı daha ıyı bılen bılgı veren olursa sevınırım

GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1) (1600Mhz(O.C.) FSP Core2 Duo, Core 2 Quad INTEL; LGA775; PCI-E16X; INTEL P35; DDR2-1066/1200(OC)Mhz-DDR3-1333MHz; 8xSes; GLan; SATA RAID; USB; ATX; Kutulu)

GIGABYTE GA-EP35-DS3R (rev. 2.1) 1600Mhz(O.C.) FSP Core2 Duo, Core 2 Quad INTEL; LGA775; PCI-E16X; DDR2-1066/1200(OC)Mhz; 8xSes; GLan; SATA RAID; USB; ATX; Kutulu
  • ddr3 kullanmıycaksan GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1) gereksiz olur.uyum sorunu vs vs. yaşayanlarda var.
    e8400 içinse revision C0 olursa daha iyi olur.Surdakine bakılırsa
     Yenı sıstemıme Sapphire 1950XT Gıdermı ?
  • GIGABYTE GA-EP45-DS3 aldım
    ama bu kart hakkında bılgım pek yok daha arastırma fırsatım olmadan aldım
    P35 alıcaktım arasındakı farklar nelerdır bılgı verıcek arkadas varmıdır sızce dogr bı secımmı olmus p35 yerıne p45
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.