Bildirim
Yeni sistemim. Yorumlarınız ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o kadar pahali ankarta gerek yok. ayrica anakartiniz 2133mhz raminiz 2400 mhz. hyperx fury 8 gb 2133mhz ddr4 alman ve ekran kartini ise ssd den vs kisip r9 390 almanizi tavsiye ederim. bi arada butun parcalari sinerji.gen.tr den alirsaniz daha ucuza gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerdiğiniz ekran kartı çok pahalı 512 bit olduğu için. Sanırım 256 bit olan r9 380 bana yeterli gelecektir.
Sisteme uygun anakart önerebilir misiniz ?
Ram ve anakart hızlarını atlamışım kusura bakmayın.
OC yapmayacaksan ve çoklu ekran kartı kullanmayacaksan H110 chipsetli bir anakart da işini görür. "Gaming" diye fazladan para verme çok bir artısını görmezsin.
Bellek DDR3 seçmişsin, DDR4 olmalıydı.Şu tarz bir bellek işini görür, frekans için pahalıya kaçman gereksiz olur.
Kasa olarak da Çin malı everest kesinlikle yakışmaz böyle bir sisteme. Zalman Z3 veya olmadı DeepCool Tesseract tercih et.
Diğer bileşenler gayet güzel. Şimdiden güle güle kullan.
-
Tek modül ram'leri pek önermiyorlar bugun baktığım forumlarda çoğu 2*4 tavsiye ediyor. Daha hızlı çalışıyormuş. Cevaplar için teşekkürler
H110 anakartlara baktım ama hdmi/dvi olanı az, onlarda da yorum yok. Diğerleri vga. Başka anakart önerisi olan ?
Up
Anakarttaki hdmi/dvi'ya ihtiyacın yok ki. Harici karttaki bağlantıları kullanacaksın zaten?
Tek modülü ileride ekleme yapmaya yer kalsın diye öneriyorum. Çift kanal daha hızlı, doğru. Ama %1 bile değil aradaki fark. Dediğim gibi slotları boş bırakmak daha mantıklı bence. -
Bana önereceğin bi anakart varmı. Sipariş vermemek için bi nedenim yok sadece bekliyorum. H110 çipsetli derken hangisi mesela ? Almışken iyisini alalım.
Birde listeye hdd eklememişim herhangi bi 1 tb eklesem olur galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X