Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diyorum. Uzun zamandır ses sistemleriyle uğraşıyorum.Tabi uğraşmak derken aslında sadece kabloları birbirine bağlayıp sökmek ve birazda bilgi birikimim var..Araba tesisatını evde dinlemekle işe başladım.Sonradan nları satıp aşağıda yazan sistemi aldım.
* Sony Str DE 598 150w * 2 Adet Technics sbt-200 * 2 Adet Kenwoodsağ ve sol sinema hoparlörü. * 1 adet Kenwood center
Gel zaman git zaman derken epeydir kullandıktan sonra bilgisayara bağlı olan bu sistemi tv ye bağlamam gerekti.Yakın zamanda evleneceğim için kendi odam yatak odam olacak.O yüzden daha derli toplu oda da sırıtmayacak müzik ve film izlerken kullanabileceğim bi sistem düşünüyorum.
Fiyatları ve birbirine uyum konusunda bilgim olmadığı için danışma gereği duydum.Sesi çok az açtığımda da bass sesi almak istiyorum bu arada.Yani aktif bası olan bi sistem daha iyi olacak.Bütçe net ve kesin 1000 lira.
Hazır bişeyler alıp devam etmek mi , yoksa uyum cercevesinde toplama bi sistem mi ? (ikinci el de belki olabilir )