Yaklaşık 2 hafta once bir sistem topladım. Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım herhangi birine danışmadan araştırarak aldım iyi i yaptım kötü mü yaptım buradan fikirlerinizi duymak isterim. Öncelikle sistemi yazayım..
Msi Gaming 5 Anakart Gigabyte GTX 970 x3 1.0 ekran kartı 1.0 oldugu nuda aldıktan sonra anladım kartın arkasında koruma plakası yokmus 1600 mhz 4x2 8 gb kingstone ram intel 4790 3,6 ghz işlemci Elimde olan bir ssd vardı oda sıkıtılı gibi OGZ agility 3 1 tb seagate sata hdd 600+80 power sup sisteme yeterli mi bilmiyorum ekran kartinin 500 watt a ihtiyaci oldugunu sonradan ogredim ve samsung marka hdmi + vga girişli bir 21.5" monitorum var.
Öncelikle bu sistem hakkında yorum yapabilirmisiniz? son olarak problemlere gelirsek
-OGZ agility 3 u tam anlamıyla kullanamiyorum yani 400 500 kusur okuma yazma hızı olması gerekirken ben max 90 goruyorum. -Diğer bir problemse monitor de hdmi ile bagli ekran kartina ama bazen durup dururken sürekli olarak vga -hdmi arasında sürekli kaynak degistirip duruyorum acmam kapamam fayda etmiyor bilg yeniden baslatmam da fayda etmiyor. Son olarak ArcheAge oynuyorum sürekli ekran kartı ile alakalı problemler alıyorum fps de sıkıntılar var cry engine hata veriyor kartla mi alakalı anlamadım. Bu arada ekran kartı geldiginde sogutucu metal kısmı hafif yamuktu düzellttim bir sıkıntımı var hala cozemedim