OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB) OCZ2P8004GK(ram şu an için 800 mhz iyi midir yok 1200 felan mı alayım)
Palit HD4850 Sonic(İlerde sıkıştım mı cross fire yapmayı düşünüyorum her ay ekran kartı çıkıo büyük yatırım yapmak sitemedim ama yine önerilerinizi beklerim)
Gigabyte p45 DS3 / / Asus p5q p45 (İkisinden biri)
İntel quad core Q6600 (Şu an için yeterli mi yoksa q9xxx serisi mi alayım muhtemelen 4 yıl değiştirmeyecem işlemciyi geleceğe yaırımda olsun biraz istiyorum büyük fark war mıdır aralarında)
SEAGATE barracuda 640gb 320as Sata 300(HD lerden de pek anlamam hızları felan ama bu markanın iyi oldugunu biliyorum yinede önerileriniz varsa söyleyin)
Atrix 9001 (Bu kasa oluyor bilmeyenler için,ama bende pek çakmam kasalardan yardımınızı bekliyorum)
high power 500 watt güç kaynağı (Bu marka gerekli mi değilse önerileriniz nelerdir)
ASUS 2014L1T (Bu da dvd-rom sürücü çok fazla medya yazıyorum daha iyi öerileriniz varsa onları da beklerim)
Son olarak genel bir değerlendirme ile nasıl bir sistem olduğunu söylerseniz sewinirim..
Paran yetiyorsa daha yükseğini al tabi.Ne kadar para o kadar hizmet :) Seagate baracuda tavsiye etmiyorum.Samsung al daha iyi.Baracudalardan seri halde bozuk çıktığına şahit oldum.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkep
Paran yetiyorsa daha yükseğini al tabi.Ne kadar para o kadar hizmet :) Seagate baracuda tavsiye etmiyorum.Samsung al daha iyi.Baracudalardan seri halde bozuk çıktığına şahit oldum.
+ Bu ramlerin iyi olmadıüı yönünde yorumlar vardı.
Güç kaynağı ileride CF düşündüğünüze göre yetersiz kalabilir. 600-700 W bişey tercih edin.