Şimdi Ara

Yeni sistem toplayacağım [AMD]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni bir sistem toplayacağım önerileriniz nelerdir?

İşlemci olarak fx 6300 ve fx 8350 arasında kararsız kalmıştım biraz fiyat farkı da var ama almışken iyisini almak istiyorum o yüzden işlemci olarak fx 8350 almayı düşünüyorum.

Tabi ki stok fan kullanmayacağım işlemci fanı olarak Cooler master hyper lga işlemci soğutucusu.

Ekran kartı ilk olarak Asus R7 260x düşünmüştüm ama biraz daha fazla verip tercihimi Sapphire R9 270x dualdan kullanacağım.

Ram Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram (seçeceğim anakarta göre mhz hızı değişiklik gösterebilir.)

Harddisk Toshiba 3.5" 500 gb sata 3 32 mb 7200 rpm

Kasa ve güç kaynağı olarak Everest rhino 423 600w alacağım biraz araştırdım soğutma açısından çoğu kişi tavsiye ediyor.

Böyle bir sistem için tavsiye edebileceğiniz anakart modeli nedir? 600w güç kaynağı yeterli midir? Overclock yapmayı düşünüyorum.
    İşlemci fanı ram slotlarını kapatır mı?

Vakit ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msı 970a g46 sakın alma. maximum 1.40 V veriliyor işlemciye yukarısı yok kitlemişler adamlar durum böyle olunca Oc belli bir seviyeye kadar oluyor. ama paran varsa intel işlemci al oyun konusunda daha iyi i5l er. i5 6500K olabilir OC a da uygun.
  • Hocam tavsiyeniz için tesekkur ederim ama oc yapmayacagim

• Yok mu önerisi olan?

• Martı bekle 3 ay var şurda am4 anakartlar ve carrizo tabanlı apu ve athlonlar gelecek,intele yakın işlemciler gelebilir,kaveriye göre %25 performans artışı deniyor.
    Ayrıca daha sonrasında 8 çekirdeli 16 izlekli zene geçiş yapabileceksin,hemde anakartı değiştirmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Martı bekle 3 ay var şurda am4 anakartlar ve carrizo tabanlı apu ve athlonlar gelecek,intele yakın işlemciler gelebilir,kaveriye göre %25 performans artışı deniyor.
    Ayrıca daha sonrasında 8 çekirdeli 16 izlekli zene geçiş yapabileceksin,hemde anakartı değiştirmeden.

Hocam 1 aydir bilgisayar kullanmiyorum sistemin yandigi için aceleye de getirmek istemiyorum ama 3 ay ne yapsam kararsiz kaldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözleşme Okumayan Adam -- 29 Aralık 2015; 13:22:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam

Merhabalar yeni bir sistem toplayacağım önerileriniz nelerdir?

İşlemci olarak fx 6300 ve fx 8350 arasında kararsız kalmıştım biraz fiyat farkı da var ama almışken iyisini almak istiyorum o yüzden işlemci olarak fx 8350 almayı düşünüyorum.

Tabi ki stok fan kullanmayacağım işlemci fanı olarak Cooler master hyper lga işlemci soğutucusu.

Ekran kartı ilk olarak Asus R7 260x düşünmüştüm ama biraz daha fazla verip tercihimi Sapphire R9 270x dualdan kullanacağım.

Ram Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram (seçeceğim anakarta göre mhz hızı değişiklik gösterebilir.)

Harddisk Toshiba 3.5" 500 gb sata 3 32 mb 7200 rpm

Kasa ve güç kaynağı olarak Everest rhino 423 600w alacağım biraz araştırdım soğutma açısından çoğu kişi tavsiye ediyor.

Böyle bir sistem için tavsiye edebileceğiniz anakart modeli nedir? 600w güç kaynağı yeterli midir? Overclock yapmayı düşünüyorum.
    İşlemci fanı ram slotlarını kapatır mı?

Vakit ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

OC yapmayı düşünüyorum yazmışsın bu msjında oyüzden 970a g46 dan uzak dur dedim, şu saatte işlemci alacaksan intel al yoksa arkadaşında dedği gibi 2016 senesini bekleyip am4 anakart ve zen al bence birdaha eski soket alıp paranı çöpe atma.

• Bi uplayalım tavsiyesi önerisi olanlar nedir?
  • Sözleşme Okumayan Adam kullanıcısına yanıt
    intel sistem dizin daha iyi olur
  • Paran varsa intel diz. Yoksa amd den şaşma derim.

• Forumdașım çalışıyorsan üzerine para ekle martı bekle. Bu sistem seni uzer. Hemen alacam dersen intel bakmalısın.

• Şuan sistemde kararsiz kaldigim icin eski sistemimi kurdum AMD athlon II x3 425 cpu şimdilik onla idare edip beklemedeyim vakit ayiran forumdaslara tesekkur ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.