Şimdi Ara

Yeni sistem kuruyorum yardımlarınız gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran kartı olarak gtx 1060 6g msi alıcam
    anakart olarak kararsız kaldım ekran kartı ve anakart ile güzel uyum sağlayacak bir parça bulamadım
    ve ekran kartını takınca anakart küçük gözükmesin birazda heybetli dursun :D
    kasayı kırmızı temalı yapıcam o yüzden dış kasayıda kırmızı aldım ledli fanlar falan güzel bir anakart tavsiyesi istiyorum sizden

bütçe 0-999

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• İşlemciyi aldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır almadım ama çoğu işlemci ile kıyasladım hep önde
  • TAM bütçenizi alabilirmiyim tüm parçalar için? i5 7600k almanız çok saçma, intel 1151P desteğini bıraktı ve artık 1151P'ye işlemci çıkarmayacak, ryzen toplamalısınız. i5 7600k yerine Ryzen 5 1600 alın, 6 çekirdek 12 thread, gelecek senelerdeki oyunlar multi-core desteği ile gelecek ve Ryzen çekirdek üstünlüğü ile her zaman önde olacak. Tam bütçenizi söylerseniz güzel bir bilgisayar toplarız size.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    bütçem 4000 tl

ihtiyacım olan parçalar
    ram - anakart - ekran kartı ve işlemci

psu-ssd-hdd- kasa bunlar var
    az önce şu kasanın siparişini verdimhttp://www.nanokatalog.com/Cooler-Master-MasterBox-Lite-5-Mini-tower-ATX-25-Guc-Kaynagi-Cooler-USB-USB-30,PR-737563.html

bir sorum olacak varsayalım ryzen 5 1600 aldım ekran kartınıda bütçeme göre en iyisi gtx 1060 msi 6 gb olan bu ikisi uyuşur mu ki ?
  • anladymn kullanıcısına yanıt
    I5 7600K almayınız.
    Sorunuzun cevabı: Darboğaz sorunu yaşamazsınız.
    Amazondan alabilir misiniz? Ona göre parça parça önerimi yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 15 Eylül 2017; 14:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anladymn

bütçem 4000 tl

ihtiyacım olan parçalar
    ram - anakart - ekran kartı ve işlemci

psu-ssd-hdd- kasa bunlar var
    az önce şu kasanın siparişini verdimhttp://www.nanokatalog.com/Cooler-Master-MasterBox-Lite-5-Mini-tower-ATX-25-Guc-Kaynagi-Cooler-USB-USB-30,PR-737563.html

bir sorum olacak varsayalım ryzen 5 1600 aldım ekran kartınıda bütçeme göre en iyisi gtx 1060 msi 6 gb olan bu ikisi uyuşur mu ki ?

Buyurun size 4000TL ile 1070'lik bilgisayar, sizin intelden çok daha iyi performans verecektir.

Yeni sistem kuruyorum yardımlarınız gerek

Nedense bazen BUG olup göstermiyor fotoğrafı ama parçalar şunlar:

AMD Ryzen 5 1600
    ASUS B350M-A Prime
    Corsair 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz RAM
    MSI GTX1070 AERO ITX Ekran Kartı

Toplam:3843TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 15 Eylül 2017; 14:23:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    böyle tek fanlı ekran kartı görünce direk soğuyorum ya
  • quote:

böyle tek fanlı ekran kartı görünce direk soğuyorum ya

"moruq üç fanlı çift fanlı daha güzl ışıqlı mışıqlı" diye dolaşan tiplerden değilsiniz umarım, Blower fan o içerdeki havayı dışarı atıp tekrar içeri girmesini engelliyor, kasanızda hava akışı fazla düzgün olmayacağı için Blower fan almanız daha mantıklı olacak.
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    amazondan alırım almasına da gümrükten sorunsuz geçip elime sağlam ulaşır mı ?
    tabii ki öyle biri değilim de ne bileyim böyle her şey düzenli derli toplu olsun renk uyumuna dikkat ettim ne bileyim şimdi senin bana gönderdiğim anakart ile z270 m3 arasında ne fark var
    Satıcı amazon olursa ulaşır.

• quote:

tabii ki öyle biri değilim de ne bileyim böyle her şey düzenli derli toplu olsun renk uyumuna dikkat ettim ne bileyim şimdi senin bana gönderdiğim anakart ile z270 m3 arasında ne fark var

Ben Ryzen sisten topluyorum siz intel sistem topluyorsunuz fark o.
  • Yeni sistem kuruyorum yardımlarınız gerek

Vergiler dahil 4044 TL.

ryzen neden bu kadar patladı
    Fiyat olarak mı? 883 lira, türkiye ortalamasından ucuz.

amazondan sipariş vericem ryzeni ama güzel bi anakart arıyorum
    ryzen 5 1600 amazondan sipariş verince "Import Fees Deposit" 40 $ dolarlık bir ücret giriyor o zamna türkiye fiyatından fazla oluyor ne anlamı kaldı oradan almanın o zaman
    Vergiler dahil 883 lira oluyor. Türkiyede o fiyata bulunmuyor. 920 liradan başlıyor. O 40 lirayı verip vermemek size kalmış.
    B350 Plus başarılı bir B350 mobo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 15 Eylül 2017; 15:57:51 >
    40 lira değil ki 40 dolar 150 lira para yapıyor o zaman da Türkiye'de ki fiyatlardan pek farkı kalmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.