Şimdi Ara

Yeni sistem için anakart ltfnn..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslr pc sistemi eskidiği için biraz deişiklik yapmayı düşünüyorum fakat parçalar hakkında cok aşırı bilgim yok yüzeysel biliorum biraz...sistemde işlemci yi deiştrmicem ona uygun anakart alıp yeni ekran kartı ve ram almayı düşünüyorum...
    aygıt yöneticisinde işlemcim İntel Pentium 4 CPU 3.20 GHz ve çift cekirdek olarak geçiyo fakat arkadslarm p4 olup çift cekrdk olmasını biraz ilgnc buldular bende pek anlamıyorum anakartıma baktım VM8 LGA 775 yani bnmm işlemcim bu durumda 775 pinli dual core çift cekirdekli bi işlemcimi oluyo :S

Birde yeni sistemde HD3850 ekran kartı almayı düşünüyorum bu işlemcim ve ekrankartım için
    MSI - 945GCM5-F anakartı uyumlu olurmu veya bana bi anakart tavsiyesinde bulunursanız cok sevinirm şimdiden tsk....

Yani işlemcin çift çekirdekli gibi davranıyor. Bazı uygulamalarda fark oluyo anlauacağın. Intelin gerçek çift çekirdekten önce çıkardığı bi teknoloji.

İşlemcin gerçektende 775 pinli ise dediğin anakrt ve ekran kartı beraber çalışması gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.