Şimdi Ara

yeni sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merabalar.aşağıdaki gibi bir sistem topladım birazda fiyat performans olması için yorumlarınızı bekliyorum fiyat performans olarak.hepinize şimdiden tesekkürler

anakart:gigabyte h81m s2pv>>>>164tl

ram:corsair vendeance 4gb 1600 mhz>>>130tl

işlemci:intel g3220 3ghz>>>160tl

hard disk :sandisk 128gb ssd>>>188tl

kasa:zalman t4>>>85tl

pus:zalman le400(400w)>>>88 tl

ekran:aocE2262Vwh>>>>364tl

• mütevazi ve güzel bir sistem.
  • Güzel Bir Sistem
  • tesekkur ederim. sizce verdiğim paraya göre nasıl bir sistem belki ileride bir ekran kartı alırsam belki oyunda oynayabilirim diye düşündüm.yorumlarınız için tesekkur edrim
  • Multimedia sistemi olmuş.Tüm parçalar birbirini tamamlamış.Sistem çok güzel hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Multimedia sistemi olmuş.Tüm parçalar birbirini tamamlamış.Sistem çok güzel hayırlı olsun.

hocam birazda bütçeme göre kendimce alınabilecek en iyi f/p diye düşündüm .yorumunuz için tesekkurler
  • nera48 N kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı sistemi enişteme toplayacağım.1.000 TL bütçe ile.Monitörden kısarak 1.000 TL ye getirmeye çalışacağım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 eski sistem güncellemesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Hemen hemen aynı sistemi enişteme toplayacağım.1.000 TL bütçe ile.Monitörden kısarak 1.000 TL ye getirmeye çalışacağım artık

hocam monitörü bende iananın max 250 düşünüyodum sonra kredi kartında 40tl puan vardı +bide bu monitör 2ms belki dedim ileride oyun oynarsam diye aldım gerçektende 320 tl ye hiç bu boyuttta ve 2ms lik monitör yoktu
    Monitör güzel iyiki almışsınız.
  • yok gerçekten cok iyi fiyatına göre.ileride bir ekran kartı alırsam herhalde oyun oynatır diye düşünüyorum mesala hd7730 tarzı fialn sizce nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nera48

yok gerçekten cok iyi fiyatına göre.ileride bir ekran kartı alırsam herhalde oyun oynatır diye düşünüyorum mesala hd7730 tarzı fialn sizce nasıl olur?

7790'a kadar dar boğaz yapmayacak bir işlemci g3220. 7770 ideal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PJBP

quote:

Orijinalden alıntı: nera48

yok gerçekten cok iyi fiyatına göre.ileride bir ekran kartı alırsam herhalde oyun oynatır diye düşünüyorum mesala hd7730 tarzı fialn sizce nasıl olur?

7790'a kadar dar boğaz yapmayacak bir işlemci g3220. 7770 ideal olur.

hocam işlemciyi araştırmıştım i3 ün 1-2- hata üçüncü nesillerinden bile daha performanslıydı.ama o zaman oyun olayı aklımda yoktu ama dediğiniz ekran kartlarında da oyun oynarım orta seviyede diye düşünüyorum
    Alabilirseniz 7790 alın derim büyük ihtimal darboğaz yapmaz ama kesin olsun diyorsanız 7770 alın. 2. Ele bakmak lazım aynı seviyedeki kartlara. 7790 şu andaki oyunları medium-high arasında çalıştırır. 7770'de medium'da çalıştırır 1080p'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: PJBP

Alabilirseniz 7790 alın derim büyük ihtimal darboğaz yapmaz ama kesin olsun diyorsanız 7770 alın. 2. Ele bakmak lazım aynı seviyedeki kartlara. 7790 şu andaki oyunları medium-high arasında çalıştırır. 7770'de medium'da çalıştırır 1080p'de

hocam peki 7770 yada 7790 benim psu yetermi (zalman 400w)
    demin biraz baktım 400watt +80 psu ile 6850 kullanan var. Sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.
  • PJBP P kullanıcısına yanıt
    hocam 550 yada 650 watt dahamı stabil olur
    Tabi daha stabil olur ama 400 watt +80'le sorun yaşayacağını sanmam. 650 watt fazla gereksiz olur. Güç kaynağının fazla olmasının da kötü yanları var. Genelde sistemin maksimum harcayabileceği değerin 100-150 fazlası öneriliyor stabil çalışması için. Ben 500watt ile 7790 kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
  • tesekkurler hocam bilgileriniz.sizce benim topladığım sistem size göre nasıl fiyat performans anlamınsda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.