Şimdi Ara

Yeni Sihirdar Vadisini TR'de Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere ilerde gelecek olan yeni sihirdar vadisinin PBE'de kullanılan halini TR'de kullanmayı göstereceğim.

Öncelikle şunu söylüyeyim, beta aşamasında olduğu için bazı hatalar olabilir bunun için ranked girmenizi tavsiye etmiyorum.

Oyundan birkaç resim :

Yeni Sihirdar Vadisini TR'de Oynama  Yeni Sihirdar Vadisini TR'de Oynama

-Şimdi arkadaşlar vereceğim linkten dosyayı indirip bir klasörün içine çıkarıyoruz. İndireceğiniz dosya 1MB fakat, ,vadinin boyutu 320 MB.

Link :https://www.mediafire.com/?b1wb2wwacw22qhb

-Daha sonra dosya içerisindeki New Summoners Rift Installer.exe 'yi çalıştırıyoruz.

- Altta Install The Map butonuna tıklayıp, lol'ün kurulu olduğu yeri ve hangi server'da oynuyorsak onu seçiyoruz.

- 320 Mb dosya indirdikten sonra otomatik yükleme yapıyor, dediğim gibi, map'te bazı eksiklikler olabilir. Eğer sevmezseniz aynı programa tıklayarak Uninstall butonuna basıp eski haline getirebilirsiniz.

Virustotal :https://www.virustotal.com/en/file/2677ccc2f8889924e193836de508a6775f04d25aae7fad070ef86ba793bc5d9d/analysis/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 2 Temmuz 2014; 16:56:36 >

• yaralı paylaşım +rep
  • Emeğine sağlık hocam ama ne acelemiz var bekleyelim geldiğinde düzgün şekilde girer oynarız amacım yermek değil bir görüş
  • ben denemedim fakat muhtemelen oluyordur, virus total sonuçları ile beraber atsan daha iyi olur akılda soru kalmaısn neyse ben bekleme taraftarıyım, üzerinde son bir kaç rötuş yapılacağını düşünüyorum bu yüzden son hali ile sunulduğunda hem yeni map heyecanı hemde zevkiyle deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 2 Temmuz 2014; 4:00:38 >
  • Yani silebiliyoruz istediğimiz zaman kendisi düzeliyor ?
    O zaman denerim bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +repini verdim emeğe saygı
  • beyler incelemesini yaptım indirmeyin

ne baron ne ejder ne de minyonlar değişiyor sadece videoda gördüğümüz map işte zaten gelince ömrümüz orda geçicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi arkadaşlar, pbe den alıntı olduğu için bazı şeyler eksik, zaten sevmezseniz silme şansınız oluyor.

Virustotal :https://www.virustotal.com/en/file/2677ccc2f8889924e193836de508a6775f04d25aae7fad070ef86ba793bc5d9d/analysis/
  • GPU Usage ve performans verilerini alalalım.
  • FPS'de hiç düşme olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

FPS'de hiç düşme olmadı

Artış var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

FPS'de hiç düşme olmadı

Artış var mı ?

Hayır, sanırım sistemim iyi diye değişiklik olmadı, düşük özellikli bilgisayarlarda fps de oynama olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

FPS'de hiç düşme olmadı

Artış var mı ?

Hayır, sanırım sistemim iyi diye değişiklik olmadı, düşük özellikli bilgisayarlarda fps de oynama olabilir.

Hoş benimki de iyi, gerçi 3 monitörlü sistem yapacağım döndüğümde etkilemezse iyi olur.

Artık top lanedeyken midi azarlarım farm kaçırma lan diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğe saygı
  • link calismiyor
  • Reklama tıkladım
  • emeğe saygı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondell

link calismiyor

Düzelttim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.