Şimdi Ara

Yeni Sezona Oyuncu Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, herkese iyi oyunlar keyifli dakikalar diliyorum

    Ben Ahmet Yürekli. İzmir'de, Yüksek Teknoloji'de, hazırlıkta okumaktayım. Bu sezon ile oyunda ikinci senemi doldurmuş olacağım. Bu kadar süre içerisinde kendimi yeteri kadar geliştirip, bölgemi belirlediğimi ve yeterli olduğumu düşünüyorum. Birden fazla hesaba sahip oldum baştan yapmayı hep sevdim. West ile başladım ve bir sene burada oynadıktan sonra TR'ye geçiş yaptım. Burada bir süre oynadıktan sonra hesabımın kapatılması üzerine (Benden ötürü değil, çalınması üzerine) şu anda yeni bir hesap oluşturuyorum. Bu hesabı, kendimi artık TR içerisinde tanıtmak istiyorum. Bilmiyorum bu fikir size garip mi gelir yoksa çocukça mı gelir ama ben artık bunu istiyorum. Gerekli ekipmanları sağlıyorum yeni sezona kadar yetiştirmeye çalışıyorum. Laptop aldım, rahat oynayabılmek için led ekran lcd edindim, kulaklık bakıyorum şu sıralarda, yayın kalitesi açısından bir wepcam aldım. Ben Kyk yurdunda kalan bir öğrenciyim. Hiç değilse bu seneyi burada tamamlayacagım kesin. İnternetimiz yeteri kadar iyi ama arada torrent yuklenmesı yapıyolar ve çökertiyo sıpalar. Yayın kalitesinin bozulmasını istemediğim için ayrı bir internet ediniyorum.

    Main olarak destek oyuncusuyum. Bütün destek şampiyonlarına yeteri kadar hakimim, yeteri kadar oynadım. Tek girip yayın yapmak tabi ki belli günlerde yapacağım sadece destek rolunde Türkiye'de çok az streamer olması bakımından. Başka olarak herhangi bir iletişim programıyla temasa geçebileceğim bir duo ile yayın yapmak beni de rahatlatır ayrıca muhabbetinin iyi olması izleyenleri de sıkmaz. Takım da arıyorum herhangi bir takım içerisinde yer almıyorum. Takım maçlarımızı da yayına sokabılırım, takım taktikleri açısından olsun takım maçının zevkinin farklı olması olsun.

    İletişime geçmek isteyenler pm bıraksınlar geri dönerim.







  • İnternetimiz yeteri kadar iyi ama arada torrent yuklenmesı yapıyolar ve çökertiyo sıpalar.





  • Özet pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılar kardeşim,benim de internet sıkıntım var yoksa oyunda yaşı biraz olsun büyük birileriyle oynamak isterdim.
  • Senin gibilerle işim yok özete de gerek yok. @WardMaokay



    Ya cidden öyle kardeşim :) @bycelik41
  • wepcam den sonrasını okumadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neyzing

    Senin gibilerle işim yok özete de gerek yok. @WardMaokay



    Ya cidden öyle kardeşim :) @bycelik41

    Hiç sorma bende komşu çocuklarıyla başedemiyorum bi giriyolar ping 75ten 250 500lere fırlıyor direk bidahada 210dan aşağı hiç düşmüyor modemi kapatıp açıyom anlıyolar sıpalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

    wepcam den sonrasını okumadım

  • Şu oyunu ciddiye almayın bu kadar
  • Ne dememi istersin? Neyse @Kiiroi Senkou
  • Duo olarak ADC arıyorsun sanırım yada ben öyle olduğunu varsayarak yorum yapayım, İstediğin lig belirtmemişsin gerçi ama şöyle ben burdan bir arkadaşla giriyorum sezon 4 e kalıcı olarak support aradıgımı belirtmiştim konu açarak, arkadaşla en az 15 oyun atmışızdır ranked şuana kadar max 1 kere lane kaybettik ligimiz gold, fakat tek sıkıntımız kendisi lisede okdugu için zaman sıkıntısı var. Akşamları max 1-2 oyun atabiliyoruz öyle diyim. Bana bol zamanlı bir support lazım. Sezon 4 de gold artık kesin de hedef olarak plat, zorlarsam diamond düşünüyorum. Şimdi eğer duo olayında ciddiysen ben varım, fakat kalıcı olarak yani sezon 4 e kadar oyun atıp birbirimize alışırı zaten illa hemen 1-2 oyun kaybedip biz anlaşamadık olmaz. Bol bol oyun atıp illa ki alışıcaz birbirimize cok rahat lane çökertiriz. Bilmiyorum diyeceklerim bu kadar sen artık uyarsa dönersin.
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim basketbolda profesyonel olarak kaç senedır oynuyorum. Daha bu sene anca meyvelerımı alabılıyorum şu anda ikinci lig oyuncusuyum ve bu işi yapıp da bırak ıyı bır yerde muhendıslık okumayı herhangi bir üniversitede okuyana denk gelmedım. Demek istediğim şu ki bir şeyi yapıyosam ciddiye alarak yaparım ve bellı bır zaman sonra meyvesını almak isterim. Şu anda lol için de bu geçerli. Yorumun için teşekkür ederim
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde haklısın tabi önemli olan muhabbetının sarması, oyun bagımlısı olmaman ve küfür etmeden olgun davranman. Lig bakımından bu hesabı yenı oluşturdum daha, 26 level. Yeni sezona kadar zaten lig yapmama gerek olmadıgı için rahat davranıyorum. Ekleyebilirsin, Paprisy oyundan iletişime devam edebiliriz
  • Neyzing kullanıcısına yanıt
    ekledim normal atalım o zaman sıkıntı değil oynayalım
  • Mainim adc,1.5 yıldır oynuyoru,kog maw haric tum adclere elim yatkın ,türkiyede goldV ligindeyim çıkıp bıraktım yeni sezona kadar eğlencesine oynuyorum season 4 de diamonda kadar zorlamayı/zorlayabileceğimi düşünüyorum çünkü sürekli eksiklerimin yerini doldurup yanlışlarımı düzeltiyorum,konuşkanım fazla sessiz duramam :)) yaşım 17 istersen konusabiliriz.Pm atabilirsen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 27 Aralık 2013; 0:23:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım kardesım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.