Şimdi Ara

Yeni Seviyeli İhtiyarlardan WOW Guildi :D Tüm Türkleri bekliyoruz arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni Seviyeli İhtiyarlardan WOW Guildi :D Tüm Türkleri bekliyoruz arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar.

Oyunboku.com çekirdek ekibi olaraktan birkaç arkadaş World of Warcraft oynamaya karar verdik. Ben Erkin (yaş 31) ve Cengiz (27 yaş) liderliğinde Chamber of Aspects (EU) realminde Horde tarafında Megahertz adında bir guild kurduk. İşten, güçten, okuldan..vs vakit buldukça kasıyoruz.
    Amacımız seviyeli bir ortam kurup haftanın belirli günleri etkinlikler, partiler, raidler kurup hem eğlenmek hemde güzel itemler elde etmek.

Guildimiz sadece Türklere açıktır. Seviyeli ve eğlenceli arkadaş ortamımıza katılmak isterseniz kapımız 7’den 77’ye herkese açıktır.

Battle Net kullanıcı adım MOSAD#2561 (sondaki #2561 nickimle birleşik yazılacak).

Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar oyunu hiç bilmeseler dahi gelebilirler yardımcı oluruz.

Sesli iletişimde oluyoruz ve Curse kullanıyoruz (en güzeli kim ne derse desin curse).

Buradan indirebilirsiniz Curse programını;
    CURSE DOWNLOAD

Curse guild odamıza katılmak içinde bu linki kullanın;
    CURSE ODAMIZ

Son olarakta facebook grubumuza katılmayı unutmayın;
    FACEBOOK GRUBUMUZ

• Gözlerim maghteridon aradı.Şuanki guildim ingilizlerden oluşuyor,adamların konuştuğu aksandan dolayı hiçbir şey anlamıyorum.
  • Gel dostum bizim realme bizde yeni başladık daha levellar düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Gözlerim maghteridon aradı.Şuanki guildim ingilizlerden oluşuyor,adamların konuştuğu aksandan dolayı hiçbir şey anlamıyorum.

Bende dün gece başladim saolsunlar yardimci oluyorlar yeniden başlamak isteyenler, yeni olanlar ( benim gibi ) gelin beraber oyniyalim =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chamber of Aspects ne baba. Napıcanız orda, kasmanıza yazık. Yapmayın etmeyin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En dengeli realmlerden biri chamber of aspects şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.