Şimdi Ara

Yeni Ses Sistemi Problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhalde yeni bir şey alıpta hiç bu kadar moralimin bozulduğu olmamıştı... Ses sistemleri hakkında fazla bir bilgim yok. Uzun süredir Altec Lansing ACS56 kullanıyordum geçen hafta değiştirmenin vakti gelmiştir diyerek TEAC PLS-85D aldım. Dün kocaman bir koliyle elime ulaştı. Büyük bir hevesle kurdum ettim bağlantılarını yaptım olanlar bundan sonra bağladı.

İlk önce TV' ye bağladım. Stereo, Prologic, Phantom, Surround gibi modlar var. Problem şu Sunwoofer hiçbirşeye tepki vermiyor. Üzerinde kırmızısinyal ledi var var ben daha yandığını göremedim. Çok derinden yanına yaklaşınca belli belirsiz duyulabilen boğuk bir gürültü yapıyor. Center kullanılan modlarda centerın sesi sağ ve sol uydulara göre oldukça düşük centerın ses çıkartabilmesi için sağ ve sol uyduların seslerine bayaa bir yüklenmek gerekiyor -ki o zamanda bir anlamı kalmıyor.

Neyse dedim koaksiyal kablo ile sistemi bilgisayara dijital yolla bağladım. AC3 5.1 Divx koydum yine değişen bir şey yok. Sağ ve Sol uydular yine bağırıyor. Subwoofer kendi aleminde hiçbirşeyi yine sallamıyor. Center ve surroundlar sessiz.

Şu anda karşımda yaklaşık 350YTL yatırıp birşey alamadığım bir hayal kırıklığı var. Ya ben birşeylerde hata yapıyorum ya bu lanet cihazın anfisinde üretim hatası var anlayamadım. Teac forumda fazlaca kullanılan bir model değil biliyorum ama bir fikri olan var mı? Şu haliyle eski kullandığım Altec ACS56 70W' ın tırnağı bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 18 Aralık 2005, 3:50:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.