Şimdi Ara

Yeni Serwerde Karus Olacaklar Buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet beyler elmoradlar toplanıolar bir topicte bizde burda toplanalım ben Karus olcam attacak warrior nickimde No_FeaR olcak...

• Ben ve bizim sınıftan 5-10 elemanda karus olcak.Clan kurcaz..
  • hep beraberiz ya ayrım yok öle baya gelcek war sanırım 2 -3 clan kurcaz
  • bende karus olucam rouge ismim lord_53
  • şş beni de unutmayın attac er warrior um bu arada nick im de şindiden hazır..

Darkness_Day

• clan ismi ne olsun beyler wede aramıza bir clan başkanı seçelim
  • ben kesin karus olurum ne la oyle elmoradlar susleniyor püsleniyor savaşamı gidiyon podyumamı cıkıyon :D karus en iyisi walla şekli şemali her şeyiyle karus. yeni serverda da biz ustun olacaz el muratlardan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya benim elmorada dönme ihtimalim war çoğunluk orada bende oraya geçebilirim
  • bence clan adı OSMANLI olsun diger serverlarda wardı yeni serverda da olsa cok iyi olur şimdi zaten asıl mucadele elmorad- karus deil türk-dunya mucadelesi ;)
  • Arkadaşlar Bırakın Gelin Humanlara.. Başlığı açan Arkadaş bile Humanlara Geçti Sizde Gelin..Doğru Yolu Bulun
  • Bende Karus AttCk WarriOrum yice insanları
  • çok beklersin

• BEKLERİM
  • BEN DE VARIM NE DE OLSA KARUS DOGDUM KARUS ÖLÜRÜM :D
    NİCK İSE ESKİ BAN YİYİEM CHARIMIN ANISINA THE_PUNİSH_SHOW OLCAK
    WARRIOR OLURUM OLURSAMDA :D
  • Ben el-morad olucaktım wazgeçtim karusum
  • beyler ... şimdi buraya nik yazmak mantıklımı ya... Biraz duşunun.... o niki goren elbettwe sizden once girecek ve alıcak nikiniz... Nikler saklı olsun.. clan ismide.. açıldıgı an yazarız ok...

-Cehennem e ceviricez orayı buna eminim... artık herkes işi biliyo... kısa zamanda yukselicez... Ama beyler.. abys e agırlık verin.. cyperdeki gibi.. humanlara kaptırmayalım.. resmen para basıyo abys...

HERKESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR HER ŞEY KARUS İÇİN!
  • arkadaşlar ben yeni server'a priest olarak giriom war priest ve DONANIMHABER adında bi clan açıyorum .
  • s.a. arkadaslar bende yeni sererde karus olcam ama buyuk bi ihtimallede attacker warrior olurum cunku chitin lerine bayılıyorum hele o kafalık yok mu boynuzlu :
    Nickimde : Silent_Hell olur her halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent_hell

s.a. arkadaslar bende yeni sererde karus olcam ama buyuk bi ihtimallede attacker warrior olurum cunku chitin lerine bayılıyorum hele o kafalık yok mu boynuzlu :
    Nickimde : Silent_Hell olur her halde

yeni bir char alırken hep böyle düşünüyoruz şunu alınca şunu giyerim çok süper gözükür diye ama iş oyuna oynamya gelince ya full platelerle yada dandirik rare item chitinlerle dolaşırız.
  • Alayına isyan ölümne karus

bende yeni serverda assasin kascam bana yardımcı olabilcek okul zamanı hariç boş olan priest lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.