Şimdi Ara

Yeni serverdaki guild (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dr4g0NP0w3r lvl 20 de iken fire skilini basıp bi skille 550-600 civarı diger bi skille ise 350-500 civarı vurabilirsin diger bi skill ise ilk çıkan skill onlada 400-450 civarı vurabilirsin tabi bunlar 50-100 civarı degişkenlik göstere bilir vurdugun yaratıga göre ha bu arada canın 500-550 civarı bişi olur manan ise 1200-1300 civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly -- 28 Mayıs 2006; 13:13:52 >
  • bencede çabuk olalım kuralım şu guildi.milletin 2 lvl bile olmuş.hızlı olmak lazım.ben 21 lvlım.2 lvl trader.herkes 50k çıksın hadi beyler.
  • latsbell oyundamısın şuan?
  • evet
  • deadly kaç lvlsın???
  • beyler geliorum oyuna geldim cafeye nick Dr4g0NP0w3r.beyler yeni adam açıom kasın lütfen bekliorum.hadi girdim bekliorum pmlerinizi
  • benım 2 arkadasım daha war 15+ oldular bılem ben olamadım okadar cok lag wardıkı goreve gıdıom lagdan oluom gıdıom oluyom ne bıcım ıs dedım sınırden kapadım zaten __Mert__ le konusduk :) ama bızde oakdar para yok :'( bı an once 20 olucaz trade lık yapıcaz onlarla para kasıcaz sonra thief midir nedır ısde ondan oluruz bende bıcakcıyım 2 str 1 ınt gıdıom :P ii yapıomuyum eğer kotuyse sımdıden soleyın de duzeltem :D
  • bıçakcı değil blade yada sword unutun artık ko öldü!!!! yok ölmedi die direnen olursa terapiye felan alcam adamı nese 2 int 1 str 2 str 1 int felan yanlışş blade alırsan eline full str kascan garment giycen sword olursan full int kasıcan armor giycen olay bundan ibaret skill olarakda ikiside fire müthiş gidiyo test ettim
  • ha bu arada para kasmayı 1 haftada bitirelim zaten herkez 20 lvl yakın yada geçmiş olur bitiremiyen guildi lvl atlatmak için biriktirsin artık napam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deadly

Ben Yeoha Kascam 1-2 saatte 100-200k arası bişi olur

Abarmaaa
  • bende varım 50 k nız hazırdır :D
  • Oyundan çıkarken guildi kuruolardı arklar onlar bizim forumdan değil ama biz onları foruma getirirz guild adı yeniçeri olcaktı şimdi giriorum bakalım nolmuş
  • sıkıyosa gir oyun almıyo ki edicem bu server nie geldi o zmn ne halt etti bu

• BEn girdim bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

ha bu arada para kasmayı 1 haftada bitirelim zaten herkez 20 lvl yakın yada geçmiş olur bitiremiyen guildi lvl atlatmak için biriktirsin artık napam

benım elımde 1 klıc 1 kalkan war sımdı ben necı oluom :DD sımdı nasıl gerı alcıam o puanları yaw :(
  • lvl 15 oldum bılem ben :D elıdme 13 lvl lık kılıc 13 lvl lık kalkan war :D ii mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 28 Mayıs 2006; 22:02:23 >
  • ii mi bilmem bende 16 oldum 900sp var iii mi? senin adam bugün açtıysan ii önceden açtıysan ve de sp farm yapmadıysan kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Flower

ii mi bilmem bende 16 oldum 900sp var iii mi? senin adam bugün açtıysan ii önceden açtıysan ve de sp farm yapmadıysan kötü

benımkımı dun aksam gece acdım ole 30 dk takıla bıldım anca ole gırdım D: fp farm ne yaw :P
  • sp farm skill pointlerini biriktirmek demek onun nasıl yapılcağını yazsam destan gibi olyo yazılmaz git ara forumdan sende 900 sp ne ii ne kötü devam et kardeş dediğim gibi skill lvlları 15 de bırak 20 ol devam et çok rahat sp kasılıyoo... 15 lvl elde 13 kalkan kılıç hmmm kas 16 ol al eline 16 lvl kılıç kalkan sonra 18,21,24 die gidiyo silahların lvllar buna göre bakarsın yoruldum yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: latsbell

deadly kaç lvlsın???

19 oldum

Ha Bu Arada Arkadaşlar Guild Yarına Hazır Yani Bu Güne Saat 12 yi geçmiş 01:03 neyse Guild Kuruldu Guild parasını 2 arkadaş karşıladı biz kendi aramızda toplayıp onlara vercez 2 side 20 oldu 4-5 tur traderlik yaptılar parayı tamamladılar Bu Arada Guildin İsmi YENİCERİLER pazar günü hazır olacktı ama kurunca 11 saat 30 dakka sonra demiş neyse oyunda bana ulaşın hafta içi saat 15:30 dan sonra Oyundayım Hafta Sonu Sabah 8 Akşam 10 Herkese İyi Kasmalarrr

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.