Şimdi Ara

Yeni serverdaki guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben ve mert =Th1ef 50k para koycaz 8 kişi daha 50k kişi başı versin guildi kuralım ilerde westsideya teslim ederiz eğer gelirse gelmezse kendimiz dvm ederiz böle bizle gelcek olanlar yazsın benim 3 ark daha var onlar da gelior 5 kişi olduk 10 kişi yazsın isimlerini ona göre para toplayalım guildi kuralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Flower -- 28 Mayıs 2006; 11:28:28 >

• Ben Gelirim Ama Thief Guildi Lazım
  • kardeş thief hunter trader fark etmez siz gelin toplanın hep böle olyo beyler uyanınn ilk türk guildi kuruldu ve bizden diğil!!!! daha 3 gün önce guild kurcaz uçcaz kaçcaz diyenler nerdeee 50 k 1-2 saatte ksarsınız böle giderse 1 hafta dayanmaz yeni server die koşarsınız ortada!!!!!

• Zaten ben de thief olcam ama trade fln da yaparız arada ztn şimdi şuan 30 fln olsak sürekli 5 yıldızlı trade yapardık bi de thieflik herkesi keseriz zztn trade thif hunter önemli değil herkes gelsin toplayalım paraları kuralım şu guildi
  • Ewet İlk Başlarda Trader Lik yaparız Tamam Oyunda Nick Ne Benden 50k Çıkar
    Kasmaya Gitcem Şuan Ha Bu Arada LvL Düşük Olan Varsa Greece de Gelsin Kasalım
  • Önce kurcak adam lazım tabe meslek kolay kafaya göre takılırız greecede burda yardım etmiyip susan kişiler ilerde guild isterseniz .... alırsınız
  • Benim lvl 14 ztn skill farm yapıom ztn ben guildi kurcam en yüksek olana fln teslim edecem o uğraşsın eğer ben olcaksam lvl 30da oluırum guild başkanı 30 olunca alt guildi kurarım işte neyse benim oyundaki nickim Hallelujah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkariam Pvp Server Dünyada İlk
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya O Kadar Kişi Adını Yazdı Yeni Guilde Gelecek Olanlar Ben Buna Şaşıyorum Şuan Kimse Yok
    Neyse Biz Birbirimize Yeteriz Ben Yeoha Kascam 1-2 saatte 100-200k arası bişi olur ben fazlada veririrm o önemli degilde o kadar yeni guilde gelecek olanlar vardı şimdi nerdelerR?????????????
  • Ben de mrk ediom da online değillerdir belki bir gün bekleyelim yazmazlarsa bişey biz böle kurarız yazanları alırız
  • Bence jangan çıkışında haraç keselim
  • Gelirim bende 15 lvl adamım var bugün 19-20 olurum
  • slm beyler ben şuanda evimde deilim ve burdada oyun yüklü deil ama venicadaki adamımı bırakcam.ve sizin konuşmaları okudum bende guilde gelmek isterim.oyundaki nick tam olarak bu Dr4g0NP0w3r.bende guilde gelmek isterim ama oyuu pek bilmiom.biraz biliorum okadar fazla deil.ama greceeye geç kaldım galiba.çünkü bakıorum millet 40a gelio ben akşama gelcemoyuna kime pm atıyım nasıl birlik olcaz.oyuna girince görüşeceğim kişiler pmsizi yazsın.
  • oyunu sen gel öğretirim ben sana hatta günde 2-3 sa üstü oynuyan olursa int spear açsın ...
  • Akşamleyin ben olmıcam kardeşimin göstersi var __Mert__ buna pm at buna atcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

oyunu sen gel öğretirim ben sana hatta günde 2-3 sa üstü oynuyan olursa int spear açsın ...

Ben İnt Spear
  • arkadaşlar size bişey söliyim okadar bağımlı oynarımki bu oyunu ona göre bana bi görev verin bende durmadan öle bişiler yapıyım.mesala ben lvl kasabilirim sabahtan akşama kadar.ama birisi int yap dio birisi str biriside karıştır dio ne yapıyım çünki bidaha çar açmak istemiom.
  • Bence Full İnt Spear Yap Bende İlklerde Senin Gibiydim Ama Çok Baba Char İlk Önce Sen Vurursan Karşındakini Alırsın Ve Vurdugun Damageler Çok Hoşuna Gitcek Sen Dedigimi Yap Seni ben Giydircem
  • ok beyler saat 7-8 den sonra atın istediğiniz kadar pm
  • Deadly harbidende çok fena oynucam şu oyunu yardımlaşmam gerekn arkadaşlar lasım.ama benim önceki adamım okçuydu full str idi ama memnundum yatmıoodu.bazıları dioki eline bıçak al ve kalkan tak sence o iyi deilmi.bide 20 lvl de full int spear adamla kaç vurabilirim ortalama ve canım falan kaç olur ?bunlar beneim için çok önemli yardımcı olursan sevinirim...
  • beyler ben kaçıorum 2-3 saate gircem gene yokumm@hotmail.com ekleyin konuşalım sorularımı soruyum kanki olalım muhabbet edelim açığım hadi kolay gelsin by.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.