Şimdi Ara

Yeni Serverda Hangi Build iyi Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2) Bence Wizard/Bard ama herkes'te wizard oluryor.
    3)Bard/Cleric Yada..

Kasmak ve İsim Duyurmak için :) Başka Buildde önerebilirsiniz.

• Cleric ol yan buildi sonra açarsın.Cleric en çok işlev görenlerden yeni serverda.Wizard/bard herkez oluyor.Heliosta evente girdim kimler var diye bi baktım ptye herkez wizard/bard
  • Benim görüşüm önce wiz/bard aç 64'e kas sonra o wizle warrior/cleric bir chara 2m sp kas
  • lol aklınız alıyo mu bard cleric nası kascagınız acaip sp istiyo. wiz bard yada bowman kasılır tek basına kasılcaksa . ss nukerde kasılır.
  • Yeni server ve hızlı kasılman lazım.Wiz/bard istemiyomuşsun o zmn tercihim xbow ya da S/S nukerden yana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

lol aklınız alıyo mu bard cleric nası kascagınız acaip sp istiyo. wiz bard yada bowman kasılır tek basına kasılcaksa . ss nukerde kasılır.

Lol aklınız nasıl bir sözcük grubu
  • Bow
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk başta wiz+bard,sonrasınad o wizle 72 levelde bi ong farm ve chinese bow
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

lol aklınız alıyo mu bard cleric nası kascagınız acaip sp istiyo. wiz bard yada bowman kasılır tek basına kasılcaksa . ss nukerde kasılır.

Bard/Cleric buildi, SRO'da az miktarda sp isteyen buildlerden birisidir. Acaip sp istemez.
  • 64 ve üstü Lv. Wizard kasılır. Daha sonra o Wizard ile istenilen karakter yanında Sp ile beraber hazırlanabilir . . .
  • wizard/bard kasmayı okadar kolay sanıyosunuz dimi? solo kasmak cok zordur wizz/bardı setinin cok ama cokkk iyi olması gerekiyo yoksa gianta dayanamıyor...ki yeni serverdada set yapmak cok zor olduğu için o wizard bardlar bi süre sonra oyunu bırakır yada build değiştirir.apollodada aynısıydı, ama şuanda 90+ wizz/bard elle sayılacak kadar az...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.