yeni bir serverda pre-sp ticket-toplayıcı bunların yanında devil sprit alınmalı mı? alınmamalı mı?
char build: wizard-bard
yada 70-80 arası mı alınmalı?
fikirlerinize danışıyorum..
Almana gerek yok tabi maddi durumun iyiyse alabilirsin.
şimdi alsam mesela kendi kendime diyorum gece kullanamıcaksın gündüzde olsa olsa 6-7 kere kullanırım bi faydası olmaz unique için işe yarar benimde fazla unique ile işim olmaz
da işte ne bileyim kime sorsan çok faydasını gördüm çok işe yarıyor felan diyorlar arada kaldım..
70-80 arası yada 90 lv de al 90lvde daha çok ihtiyacın olur pvp fw gibi şeylerde çok büyük bir fayda sağlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
şimdi alsam mesela kendi kendime diyorum gece kullanamıcaksın gündüzde olsa olsa 6-7 kere kullanırım bi faydası olmaz unique için işe yarar benimde fazla unique ile işim olmaz
da işte ne bileyim kime sorsan çok faydasını gördüm çok işe yarıyor felan diyorlar arada kaldım..
botların çoğu doldukça otomatik basıyor.mesela s-bot.eğer paran çoksa tabiki al çünkü hp artar wizard için hp önemli.ama paran yoksa 90 veya 100 olduktan sonra pvp için alırsın.
isrobot kullanıyorum ki güzelde bi kampanya yapmışlar isrobotta varmı otomatik devil sprit kullanma tam bilmiyorum varmı yok mu?