Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.670
Cevap
43
Favori
409.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 2013 model aracı olan arkadaslar. Şoför kapısında 2 düğme olan arkadaşlar. Ben 4 düğme siparişi verdim doğuşta varmış 32 TL çok uygun geldi aldım ve elektrikcime uygulattim. Herşey olması gerektiği gibi yanlız üzerindeki plastik yurt dışından gelecek siparişini verdim. Onuda üzerine takimm fotoğraf paylasirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonulyorgunu34 -- 31 Mart 2015; 8:31:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonulyorgunu34 kullanıcısına yanıt
    paylaşımın için teşekkürler. uygulamalarını paylaşırsan sevinirim. 4 cam otomatik siteme ters olduğundan sıkıntı çıkarabilir deniliyordu başka forumlarda, umarım bir sorun olmaz. dediğiniz gibi fotoğrafları da paylaşırsanız çok yararlı olur.
  • 1-Arabanın sol arkasından gelen karyola gıcırtısı için
    2-emniyet kemeri takma yerinden gelen gıcırtı için
    3- emniyet kemeri askısından gelen tıkırtı için ve
    4-arka sol yolcu camının sol alt köşesinde ve arka sağ yolcu camının sağ alt köşesinde su sızması vardı, beyaz beyaz küflenmiş gibi olduğu için geçen hafta servise gittim.

1. madde için alt taraflarda kauçuk olduğu için soğuk havalarda gıcırdaması normal dediler. bişey yapmadılar. hatta sesi duymak için 3 gün araba serviste kaldı. öyle şanzuman takozu(6Q0199555AS) değişme vs kesinlikle öyle bir uygulama yapmayın demiş seat ana servis... Ankara Doğuş oto bu parçayı değişmişmiş, bidahakine oraya gidip kendim bizzat soracağım,oradan da randevu alıp gideceğim.Bakalım işin aslı takoz mu yoksa kauçuk mu orada anlarız. kesin paylaşırım buradan.

2.madde için iç dolgusunu yaptık dediler. evet yapılmış artık ses yok.

3.madde için sesi duyamadık dediler bir şey yapmadılar.azcık tıkırtı olduğunda bakın duymuyor musunuz dediğimde hemen gergiyle oynayıp sesi kesti ve hocam bundan bişey olmaz, bozuk yollarda normaldir..bize ne arabalar geliyor bunlar küçük şeyler takmayın kafanızı dediler. kısa kes dediler kısaca :)

4.madde için ise belirttiğim yer kadifemsi olduğu için su çekebilir buna yapacak birşeyimiz yok, bazı şeyler vardır ki yapılacak bişey bulamıyoruz araçlarda, fabrikasyon sonuçta, dediler. Kısaca 40binlik araba fazla bişey beklememek lazım dediler :)

Sonuç : 2.madde halloldu. Diğerleri : arabanın kalitesi bu kardeşim,fazla kurcalamayın :)

Mükemmel ilgilenme, sıfır sonuç...

• 20000km de 1.4 tsi reference dsg bir toledo var. Fiyat 44.000Tl .Kazası boyası yok. Almayı düşünüyorum. Nasıl sizce fiyat bu arabaya göre?

Birde arka camlar manuel. bunu serviste otomatik hale getirtebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemici

Kısaca 40binlik araba fazla bişey beklememek lazım dediler :)

Bu laf biraz ağır oldu sanki, sonuç da bu paranın yarısı devlete vergi olarak gitse de 40bin az para değil bunu kazanmak hele bu ülkede namuslu insanlar için hiç kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acedia

quote:

Orijinalden alıntı: facemici

Kısaca 40binlik araba fazla bişey beklememek lazım dediler :)

Bu laf biraz ağır oldu sanki, sonuç da bu paranın yarısı devlete vergi olarak gitse de 40bin az para değil bunu kazanmak hele bu ülkede namuslu insanlar için hiç kolay değil.

Tabiki öyle ben bu arabayı almak için 40 takla attım kredisini hala ödüyorum,ay sonunu zor getiriyorum; ama servis elemanlarının konuşmalarını ağız eğmelerini filan görseniz aynen dediğimi hatta daha fazlasını hissedersiniz...hani resmen kibar cümlelerle aşağıladı arabayı, "bu da araba mı peeeh" dermiş gibi havalar entrikalar...
    sorsan bin liraya eşşek gibi çalışıyordur;fakat şöyle bir durum da var :
    oraya her gün 40 çeşit araba geliyor, 20binlik araba da gelir, 500binlik araba da gelir...adamlar kıyaslama yapacak grubu seçemiyor,zihniyet uyuşmadığı için yapacak bişey yok...
    Bana göre araba canavar, adama göre "40binlik araba...fazla bişey beklememek lazım"

• Arkadaslar cam düğmeleri takıldı. Demiştim fotolarida koyuyorum. Sadece üst plastik gelecek onu bekliyorum...
     YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI
     YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonulyorgunu34 -- 1 Nisan 2015; 19:39:49 >

• Üst plastikten gelsin, son fotoyuda koyarim..

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonulyorgunu34 -- 1 Nisan 2015; 20:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gonulyorgunu34

Üst plastikten gelsin, son fotoyuda koyarim..

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI

Üstadım parça kodlarını paylaşabilir misin lütfen?
    Sorunsuz çalışıyor mu?
    Tek basışta inme, diğer camların kilitlenmesi gibi fonksiyonlar çalışıyor mu?
    Acaba her kapıya ayrı tesisat mı çektirdin yoksa tak çalıştır mı oldu?
    Ara bir soket vs. kullanıldı mı? mevcut soket yeni aldığın kumanda setine uyuyor mu?
    Yanlış hatırlamıyorsam senin daha önce böyle bir çalışman vardı, başka bir noktaya ikili cam düğmesi taktırmıştın. Onun alt yapısı üzerine mi yapıldı? (eskinden beri takip ediyorum yanii ;) )

Biraz fazla soru sordum ama tüm detayları ile cevaplayabilirsen çok sevaba gireceksin. Ben bu konu ile ilgili taaa İspanya'ya e-posta göndermiştim "maalesef mümkün değil" diye cevap gelmişti geçen yıl.

• üstad cevaplamaz mıyım. Bende seni takip ediyorum seatclupte. Orada açtım konuyu. evet daha önce de böyle bir girişimim olmuştu dediğiniz gibi o zamanlar 4 cam otomatik araçlarda yoktu ve düğmede getirtmek imkansızdı bende sanayi sitesindeki gittigim bir elektrikçiye derdimi açtım o da bana yardım etti sağolsun öyle iki düğme getirtmistik direk arkalardan paralel kablo çekip ön tarafta konsol altında topladı modül taktı 4 cam otomatik inip kalkması için kapı kilitlendiğinde camlar otomatik kalksın diye ama malesef cam motorlarında elektrik kesici devre olmadığındancamları uzun süre elektrik kalıyordu neyse onu ben uzun süre kullandım daha sonra 4 cam otomatiği olan araçlar çıktığında direk düğmeleri ısmarlamak aklıma gelmişti zaten aracımın garantisinin bitmesine 1 ay kaldı o bakımdan da rahatladım dörtlü düğmesi sipariş vermeye karar verdim servise gittim doğuştan var dediler 32 liraymış hemen ısmarladım 2 gün içinde geldi elektrikçi me götürdüm cam modülü ile tekrar uğraşmış fakat yine yapamamış dörtlü düğme nin altına bir soket uydurmuş bağlantıları basitçe yapmış fakat ben yanında yoktum yalnız hiçbir modül yada eklenti yaptığını söylemedi zaten bizim cam otomatikleri çok basit düzenek miş yani böyle üstat sadece üst plastik kaldı oda cumaya geliyor elinin altında 4 düğünü olması gerçekten güzel bir duygu oktavya dan sonra ikili düğme hazmetmek zor olmuştu...
    düğmeler olması gerektiği gibi sorunsuz çalışıyor cam kilitlemesi açması dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonulyorgunu34 -- 1 Nisan 2015; 22:01:16 >

• Arkadaslar merhaba. Aranizda Toledo 1.6 TDI DSG 90 hp kullanan var mi? Yorumlarinizi alabilir miyim? Sundugu donanima gore, motora ve sanzimana gore diger markalarla karsilastirdigimda fiyati uygun gibi duruyor, ne dersiniz? Ozellikle dizel olusu ve DSG nin harika isleyisi (su an TSI DSG Ibiza sahibiyim, cok iyi biliyorum) bu araca isinmama sebep oluyor. Aslinda A3 Sedan TDI S-tronic istiyorum, ama beni maddi anlamda cok zorlayacak, yaklasik 110 bin tl yi buluyor mecburi opsiyonlariyla. Ama Toledo su anda 65 bin tl ve neredeyse eksigi yok donaniminda. Boylece 45 bin tl cebimde kalacak. Diger markalara da ben sicak bakamiyorum, cunku ne motorlari ne de sanzimanlari bu kalitede, ayrica fiyatlari da yuksek, bu bir gercek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam. daha önce toledo ile ilgili görüşlerimi paylaşmıştım. yakıt sarfiyatını daha sonra paylaşırım demiştim. yaklaşık 1 aylık kullanımdan sonra sarfiyat şehir içi ortalaması 6,8 lt/100 km. şimdilik sadece şehir içi. henüz şehir dışına çıkamadım. bilahare onu da paylaşırım.

Daha önce Toledo'nun iç plastiğinin sert olduğundan bahsolunmuştu. ben de açıkcası biraz daha iyi olmalıydı demiştim. özellikle kapıların sert plastik olması konusunda.. Ancak bu aralar yağan şiddetli yağmurla beraber bu fikrimi değiştirdim. yani olaya pozitif bakmaya başladım. yağmurlu havada araca binip inerken kapı mecburen açılıp kapanıyor. ön arka vs... bu durumda kapılar plastik olduğu için temizliği kolay oluyor, kir ve leke tutmuyor. isterseniz silmeyin fark etmiyor. daha önceki arabamdan biliyorum el lekesi, yağmur lekesi vs. kalıyordu. bu konuda ben böyle düşünüp mutlu oldum açıkcası. ve hatta iyi ki böyle yapmışlar, demek ki adamların bi bildiği varmış dedim...

@Gonulyorgunu34 hocam elinize sağlık bu arada. 4 cam otomatik süper olmuş valla..

• Arkadaslar selam.. bagaj ustu cita alaniniz var mi aranizda fiyatlari kalitesi falan nasil? Bi yazar misiniz artik yavas yavas modifiyeye baslayalim;)

• Aranizda hic Toledo 1.6 TDI DSG 90 HP kullanan yok mu arkadaslar, 1 haftadir kimse cevap yazmamis, ya burada kullanan yok ya da kimse gormedi. Bilgi almam gerekiyor. Tesekkurler.

• @ibiza_59

ben 1.2 TSI kullanıyorum. çok memnunum. eminim senin almak istediğin 1.6 TDI DSG de çok iyidir. hatta bunu almadan önce ben de ondan düşünmüştüm. sende olduğu gibi maddi sıkıntıdan alamadım. ama şu ankinden memnunum. zaten donanımları aynı. sadece motor seçenekleri farklı diye biliyorum. alayım mı tavsiye edermisin dersen. evet al derim. naçizane yine de hayırlısı olsun.
  • sekonik S kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yorumun icin. Su anda Ibiza 1.2 TSI DSG var bende 2014 model. Gerek yakit anlaminda gerekse de diger ozellikleri anlaminda cok memnunum. Su an icin cok yol yapmiyorum, soyle ki araci alali 6 ay olmak uzere 3300 km deyim su an. Bu da demek oluyor ki bir yilda en fazla 9-10 bin anca yaparim tatili de sayarsak. Ama onumuzdeki aylarda yillarda daha uzun yollar beni bekliyor. O yuzden hem daha ekonomik hem daha buyuk ayni zamanda yine DSG rahatligini yasatacak, donanimli ve en uygun fiyatli arac Toledo oluyor :) Seat a isindim Ibiza mla. Arka planda VW olunca guven veriyor. Zaten VW ye de asinayim Polo BlueMotion 2012 model vardi bende daha once. Butun bunlari goz onune alinca Toledo goz kirpiyor bana :)

• Şahsi kanaatim kesinlikle o parayı veripte toledo almayın. Skoda Octavia alın keyfinize bakın. 1.2 tsi dsg alın rahat rahat binin. Ben hiç memnun değilim toledo'dan. Hatta alan varsa burdan da sesleniyorum SATIYORUM. uzunluk ve diz mesafesi çok iyi bagaj çok iyi ama eni iyi değil. En olarak genişliği octavia'dan dar. malzeme kalitesi octavia dan kötü. lastik yanakları ince takur tukur gidiyorsunuz yolda. daha alalı 1.5 sene oldu gacur gucur her yerinden ses geliyor. servise götürüyorsun normal diyor, çözüm yok. falan filan.. madem toledo 1.6 dsg dizel alabilecek kadar paranız varsa sakın öyle bi hata yapmayın. alın octavia rahat rahat binin arabanıza...benden söylemesi. motor zaten aynı motor,kaliteli olsun bineceğiniz araba.
  • facemici F kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yorum icin. Anliyorum, insan kotu tecrubeler yasayinca soguyor arabadan da markadan da. Dikkate alicam bunlari da. Oyle makam arabasi da olsun isremiyorum cok buyuk. Aslinda gonlumde yatan A3 Sedan TDI S-tronic, ama ona ulasmak ne mumkun maddiyat anlaminda. Dolayisiyla Toledo, Rapid gibi araclara yonelmek durumunda kaliyorum. Kimse kusura bakmasin ama diger markalara da ben isinamiyorum, ne motorlarina ne de sanzimanlarina. Bakicaz, optimum bir sonuca varicaz hayirlisiyla.

• Herkese selam.
    Toledo 1,4 Tsi Style DSG 54.900 liste fiyatı görünüyor.
    Rapid 1,4 Tsi Elegance DSG 59.600 liste fiyatı var.
    Bunlar kasa ve donanım motor şanzıman olarak aynı görünmesine rağmen neden aralarında bu kadar fiyat farkı var.

Bu farkı oluşturan nedir.
  • Selam arkadaşlar,
    Yavaş giderken veya park etmeye çalışırken aracın direksiyonunu çevirirken çıtırtı sesi gelmeye başladı. Böyle deri bir şeyi sıkıştırdığınızda gelen çıtırdama sesi gibi aslında. Böyle durumla karşılaşan var mı acaba. 2013 1.6 TDI aracın model ve yılı.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.