Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (872. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.921
Cevap
133
Favori
999.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 kasımda almıştım aracı, bu sene garantisi bitiyor yani. Geçen sene 680 tl ye yaptırmışım bakımı.

2. Bakımı olacak, yetkili servise götürmeyeyim diyorum artık.

DSG de değil araç, iyi niyet garantisi işime yarar dediğiniz bi şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sushi.

2016 kasımda almıştım aracı, bu sene garantisi bitiyor yani. Geçen sene 680 tl ye yaptırmışım bakımı.

2. Bakımı olacak, yetkili servise götürmeyeyim diyorum artık.

DSG de değil araç, iyi niyet garantisi işime yarar dediğiniz bi şey var mı?
    Dostum tercih senin. Yetkili servisten bakım için önce bi fiyat alın. Sonra özel servislerden de bir fiyat alın. Fark çok değilse yetkili servisi tercih edin.

• emin616 kullanıcısına yanıt
    Sen o faizle kendşni kandırırken araç alacağın zaman ki fiyatları görünce şok olacaksın tıpkı benim 2 yıl önce 43 e 0 ını almayıp şimdi 100 lerde gördüğüm ibiza ve diğerleri gibi faiz insanı kandırır paran erir gider

• quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Sen o faizle kendşni kandırırken araç alacağın zaman ki fiyatları görünce şok olacaksın tıpkı benim 2 yıl önce 43 e 0 ını almayıp şimdi 100 lerde gördüğüm ibiza ve diğerleri gibi faiz insanı kandırır paran erir gider
    2 yıl önce dolar 2.90-3 tl. Şimdi 5.6 tl.

Yine 2 yıl önce vadeli mevduat %0.7-0.9 iken şimdi %23-25 aralığında. Şuan sıcak paranın faizde durması çok mantıklı. Çünkü artık doların öyle 7-8 tl göreceği yok. Dolar sabit kalmazsa ve yükselirse dediğimiz doğru para eriyecek.

Sıfır araç alacak olsam zaten aracımı hiç satmazdım. Ve B segment artık istediğim konforu bana veremiyordu. 1.4 motor 85 beygir teoride yeterli gözüküyor fakat yokuşlarda eşekten beter bir araç. 1.2 TSİ farklı olabilir turbonun verdiği bir atiklik vardır elbet.

Yeni alacağım araç 110 beygir üstünde ve kesinlikle dizel olacak. Gran c-max, C-max, focusa bakıyorum. 2011-2015 aralığında düzgün bir araç muhakkak denk gelecek. Sıcak para olunca anında alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 22 Ekim 2018; 11:57:5 >

• Ibiza benzinli 2.yıl bakımına 1070 tl fiyat verdiler serviste

Başka bi bayi indirim yaptı 850ye düştü.

Geçen sene 680’di, kazıklamanın da bi usulü var, Passat’a 2000 mi çekiyolar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 22 Ekim 2018; 16:39:54 >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    Sürekli bakımlarını servise yaptırsan bile ancak %10 bilemedin %20 indirim yapsınlar. Onun yerine kendine öZel yetkili servis ya da iyi bir usta bulmanı öneririm. 3 sene boyunca 60 lira vererek filtre ve yağ değişimi yaptırdım. En son ise balata, disk tornalatma ve ön askı rotları değiştirirken tavsiye üzerine 2 eski seat ustasının dükkanına gittim. İnan o ilk 3 sene gittiğim özel yetkili servislerden görmediğim sıcaklığı gösterdi ustalar. Ne sorduysam cevapladılar. Aldıkları 100 lirayı sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum. Aracımı satmasaydım aralıkta periyodik bakımı ve kolçağın monyajını oraya yaptıracaktım. Sanırım izmirdeydin vosmet gitmeni kesinlikle öneririm. Servis kaliyesinde hizmet veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emin616

Aracımı sattım bugün 50.000 tl. Şimdi elimde 1 adet orijinal servisten alınma kol dayama ve periyodik bakım paketi ( mobil 1 esp yağ 4 lt harizan 2018 üretimi, polen filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresi, hava filtresi ve 3 litre g13 bendix marka antifriz) kaldı. Toplamda bakım paketinin hepsine 550 tl ödemiştim. 450 tl elden verebilirim.

Alıntıları Göster
    geçen hafta cumartesi yaptırdım bende bakımı, mobil 1 178TL filtreler 117 TL BOSCH aldım 90TL de işçilik verdim
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    Benim aracın garanti bitti 30.bin bakımına girecek araç. özel servis kaç para diyor bakıma acaba

• mustafa-_- kullanıcısına yanıt
    Hangi filtreler değişti hocam?bende yaptıracağım bakım.

• arkadaşlar herkese uzun aradan sonra merhaba ,leon aldığımdan dolayı ibiza mı satmaya karar verdim , aracım yaz kış kapalı garajımda duran 2013 model ekim çıkışlı 31770 km de olup muaynesi geçen ay yapıldı yedek anahtar kullanım klavuzuna kadar herşey mevcuttur , dosta gidecek bir araç olduğundan buraya yazma gereği duydum
    ilan numarası : 619602245 ayrıntılara ilandan bakabilirsiniz ,forum üyelerine abartmamak şartı ile indirim yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentv -- 27 Ekim 2018; 14:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burinyo35

Hangi filtreler değişti hocam?bende yaptıracağım bakım.
    sizin aracınız kaç model motor ne bilmiyorum, 1.4 atmosferik benimki yağ filtresi polen filtresi,hava filtresi
    www.sileceksepeti.com
    Seat İbiza 1.4 Bosch Filtre Bakım Seti (2009-2014) CGG Hava-Yağ-Polen - Standart Polen Filtresi
    https://www.sileceksepeti.com/Seat-Ibiza-14-Bosch-Filtre-Bakim-Seti-2009-2014-CGG-Hava-Yag-Polen-Standart-Polen-Filtresi,PR-11865.html

en uygun buradan bulabilirsiniz filtreleri

• quote:

Orijinalden alıntı: dentv

arkadaşlar herkese uzun aradan sonra merhaba ,leon aldığımdan dolayı ibiza mı satmaya karar verdim , aracım yaz kış kapalı garajımda duran 2013 model ekim çıkışlı 31770 km de olup muaynesi geçen ay yapıldı yedek anahtar kullanım klavuzuna kadar herşey mevcuttur , dosta gidecek bir araç olduğundan buraya yazma gereği duydum
    ilan numarası : 619602245 ayrıntılara ilandan bakabilirsiniz ,forum üyelerine abartmamak şartı ile indirim yaparım
    Deniz abi hayırlı olsun yeni aracım. Sinan gibi sende leoan geçtin demek. Darısı başımıza. İnş tez zamanda satarsın aracını. Ben 25 gün önce 50.000 e sattım reference 2014 aracımı. Seninki style paket bide. Sanırım tek farkı yokuş kalkış ve esp yok bu modelde.
  • ibizamı sattığımdan doları bakım malzemelerim boşa çıktı. Piyasada çok daha uyguna veriyorum. İster elden isterseniz kargo ile yollayabilirim. Elden 400 TL, Kargo ile 410 TL Temmuz ayında hepsini 530-550 TL arasında almıştım.

Mobil 1 esp 5w-30 haziran 2018 üretimi
    Bosch yağ filtresi,
    Bosch yakıt filtresi,
    Bosch hava filtresi,
    Bosch karbonlu polen filtresi,
    Bendix Antifriz 3 x 1.5 Litre. Toplam 4.5 Litre( Serviste 1 litresi 55-60 TL)

• quote:

Deniz abi hayırlı olsun yeni aracım. Sinan gibi sende leoan geçtin demek. Darısı başımıza. İnş tez zamanda satarsın aracını. Ben 25 gün önce 50.000 e sattım reference 2014 aracımı. Seninki style paket bide. Sanırım tek farkı yokuş kalkış ve esp yok bu modelde.

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkür ederim , ben cins bir insanım işim olduğunda bir yere gittimmi arabayı bırakırken dikkat ederim ,en uyuz olduğum sey bir yere bırakınca kapı filan açıp vuruyorlarya kapıya çamurluğa nokta halinde ezik oluyor sonrasında işim bittimi sokakta bırakmam direk garaja :) iç döşemeler kirlenmesin diye naylon taktım ilk günkü kadar temizlikte duruyor satılırsa satılır satılmazsa da yer var dursun garajda sıkıntı yok illa düşük km de yorulmamış böyle bir araç bakan çıkar zaten ve 53000 e kadar bırakacağım , evet esp ve yokuş kalkış yok style paket , inş sende dilediğin arabaya en yakın zamanda kavuşursun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentv -- 1 Kasım 2018; 19:19:33 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Emin evvelsi gün sattım ibizayı 51 e gitti :) alan hayrını görsün ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentv

Emin evvelsi gün sattım ibizayı 51 e gitti :) alan hayrını görsün ..

Alıntıları Göster
    Dün sahibindene girip baktım ne yaptın diye ama arac ilanda değildi. O an anladım sattığını. Hayırlısı olsun 2 taraf içinde. Sen ve Sinan zaten araç bakımı konusunda farklı bir boyuttaydınız.

Aslında 1 ay kadar önce satsaydın 53-54 gideri olabilirdi. Vergi indirimi ve döviz düşünce fiyatlar az geri çekildi.

Kaç model leon aldın?

• Merhaba bir sorum olacak
    Az evvel yetkili servisten arandım. İbiza aracınızın Şase vidasını ücretsiz değişimi için servise gelmeniz gerekiyor denildi. Sorduğumda da periyodik olarak değişmesi gerekir dedi.

Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Gerçekten böyle birşey söz konusu mu?

Şimdiden teşekkürler
  • megolamen M kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum böyle bir şeyi. Periyodik olarak derken kaç bin km’de birmiş?

Veya kronik bir problem var da kılıf uydurulmuş olabilir mi 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • megolamen M kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta beni de aynı konu için servise çağırdılar. Temsilcinin açıklamasına göre kaza durumunda akü ve elektrik sisteminden kaynaklı sorun nedeni ile tüm kapılar kitleniyormuş. Şaseye bir adet pul takılınca bu sorun çözülüyormuş. On dakikada hallettiler aracı yıkayıp teslim ettiler.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Servise çağrılan arkadaşlar araçlarınız hangi kasa/model acaba?

• 
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.