Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (809. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.921
Cevap
133
Favori
999.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Çok çok teşekkürler..dediklerinizi harfiyen uyguluyorum..ancak bu tıktık sesi daha önce yoktu..acaba dikkat etme şansınız varmi sizdede oluyormu? Veya forumdaki diğer dostlarda kontrol edebilirse çok sevinirim..dediginiz gibi muhtemelen röle den..ancak neden daha önce yoktu bu ses? Acaba bir sorun mu oluştu..

Şimdiden sonsuz teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NucleotidSound -- 5 Şubat 2017; 15:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Merhabalar,

Çok çok teşekkürler..dediklerinizi harfiyen uyguluyorum..ancak bu tıktık sesi daha önce yoktu..acaba dikkat etme şansınız varmi sizdede oluyormu? Veya forumdaki diğer dostlarda kontrol edebilirse çok sevinirim..dediginiz gibi muhtemelen röle den..ancak neden daha önce yoktu bu ses? Acaba bir sorun mu oluştu..

Şimdiden sonsuz teşekkürler..

O cit cit sesi benim düldülde de var. Zamanın da servise sorduğumda o normal ses, bir sıkintı yok demişti.. belki 3-4 senedir bu şekilde sürüyorum.
    Ama yazdığınız gibi arabayı ilk aldığımda bende duymuyordum o sesi yada dikkat etmedim...
    Her silecek calıştığında sol alt köşeden geliyor dikkatli dinlemek gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 5 Şubat 2017; 22:29:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class teacher

Benimkisi bi taşla 2 kuş oldu. Ekim sonunda ibizayı aldım. Bi hafta sonra ise peşinatını yatırdığım evin çekilişi bana çıktı. Nasipse nisan mayıs gibi de ev sahibi olacağım. :)

Hayırlı olsun Allah bizede nasip eder inş

• mustafa-_- kullanıcısına yanıt
    İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Merhabalar,

Çok tesekkur ederim değerli bilgiler icin..bir sorum daha olacak sizlere, silecek fasılası çalıştığında göğsün sol ön tarafından hafifçe çıt-çıt/tik-tik diye bir ses geliyor sileceğin her bir tur atışında bu ses geliyor..bu nedir? Sizce normal mı? Daha önce bu ses yoktu sanki..yada ben yeni farkediyorum..

Şimdiden çok teşekkürler

Aynı ses bende de var, ilk farkettiğimde silecekten geldiğini de anlamayıp endişelenmiştim, sonra her silecek çalıştırışımda bu tık-tık sesinin olduğunu anlayınca sıkıntı yapmadım. Radyo kapalıyken ister istemez her tarafını dinliyoruz aracın, büyük ihtimal siz de radyo kapalıyken ve sileceği çalıştırınca farkettiniz bu sesi..
  • coreay84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Çok teşekkür ederim sağolun, beni endiselendiren husus şu oldu, daha önce sanki silecek kolunu 1 kez hareket ettirdigimde sadece o an için tık sesi geliyor ve silecekleri durdurana kadar birdaha o sesi vermiyordu. Ancak şimdi örneğin devamlı çalışması için silecek kolunu hareket ettirdigimde silecegin her bir turu için hem başlama hareketinde tıktık hemde sileceklerin durma pozisyonunda tıktık şeklinde ses geliyor, yani sileceğin her bir turunda bu sesi veriyor .. Orta hızda calistirdigimi varsayarsam yaklaşık 5 sn de bir tık tık sesi geliyor..sizde de boyle mi yoksa sadece ilk komutta mi ses geliyor?

Çok teşekkür ederim..

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NucleotidSound -- 6 Şubat 2017; 11:46:25 >
  • Benim anlamadigim bu silecek rolesi sesine neden bu kadar takıldınız daha onemli hayati seyleri kimse takmiyor mesela turbonun yaglanması icin stop etmeden once beklemeniz yada yag sıcaklıgı 80 dereceye ulasmadan gazlamamnız gerektigi rodaj mevzusu yine oyle yada tsi motorda rolantide gelen lakırtı sesi muhtemelen yakıt hortumları birbirine degiyor bunun gibi seyler daha onemli

• turanfr kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Doğru söylüyorsunuz..biraz fazla takıldım bu ses konusuna.. Varsa bir arıza gider yaptırılır neyse parası verilir..

İster DSG ile ilgili olsun veya aracın herhangi biryerinde oluşacak herhangi bir aksaklık olsun..bozulursa gidip servise yaptırmalı..bukadar net aslında..

Sorumu geri çekiyorum..sizleride boş yere meşgul ettim..vakit ayırdığınız için sonsuz teşekkürler :)

sevgiler saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NucleotidSound -- 6 Şubat 2017; 17:25:20 >
  • Arkadaşlar merhaba, yaşayan oldu mu bilmiyorum ama dün sabah soğuktan kapılar donmuştu. Açarken çok çok az bir zorlamak zorunda kaldım.
    Bugün fark ettim ki kapılar açıldığında yanan ışık her zaman açık kalıyor. Kapılar kapansa bile açık kalıyor.
    Ön gösterge de kapı kapanmış olarak görünüyor. Yani sensörlerde sıkıntı yok gibi.
    Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Aklınıza gelen bir çözüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbkk

Arkadaşlar merhaba, yaşayan oldu mu bilmiyorum ama dün sabah soğuktan kapılar donmuştu. Açarken çok çok az bir zorlamak zorunda kaldım.
    Bugün fark ettim ki kapılar açıldığında yanan ışık her zaman açık kalıyor. Kapılar kapansa bile açık kalıyor.
    Ön gösterge de kapı kapanmış olarak görünüyor. Yani sensörlerde sıkıntı yok gibi.
    Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Aklınıza gelen bir çözüm var mı?

Tavan ışığı mı devamlı yanıyor ?
    Acaba ayarını sürekli yanan kısma mı getirdiniz ?
    Bir bakın isterseniz ayarına.
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Hocam her iki konum da da denedim. Sıkıntı devam etmekte.
  • Arkadaşlar sorunum var

İbiza 1.2 tsi style Manuel Aracımda silecek motoru çalışmıyor. Silecekleri çalışıyor. Motor sesi de gelmiyor.

Havalar sıcak. Don yok. Az antifirizli suyum kalmıştı onu boşalttım 5 gün önce. O zamandan beri bir kaç gün don oldu. 3 gündür motor sesi yok.

Servis kaydı açtırdım. Yarın aracı servise bırakacağım.

Silecek su deposu tam dolu. Önerisi olan var mıdır

• muratbkk kullanıcısına yanıt
    3 konum yok mu ? Birisi devamlı yakıyor diğeri devamlı kapatıyor en sondaki de sadece kapılar açıkken yanıyor.
    Bunlar değilse kapıdaki sensörden mi kaynaylı acaba, bence bi baktır hocam.
  • Merhaba arkadaşlar;

Bugün egzoz ucu yaptırdım yakışacağını düşündüm sizce nasıl ?Bir çok arabada görüyordum hoşuma da gidiyordu içimde kalmasın dedim:) ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intiveydemila -- 10 Şubat 2017; 17:53:45 >

• Hayirli olsun. Begendiysen sorun yok.

• hakanjojo H kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.. Güzel durdu arka görünümü sporlaştırdı .Hoşuma gitti baya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2013 model 1.4 atmosferik motorlu benzinli seat ibiza style paket aracım var. Araçta nokta hata yok. Ne boya ne değişen. 3 Bakımı da yetkili serviste yaptırdım, faturaları mevcut. Satmam lazım aracı ne fiyat istemeliyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Arkadaşlar sorunum var

İbiza 1.2 tsi style Manuel Aracımda silecek motoru çalışmıyor. Silecekleri çalışıyor. Motor sesi de gelmiyor.

Havalar sıcak. Don yok. Az antifirizli suyum kalmıştı onu boşalttım 5 gün önce. O zamandan beri bir kaç gün don oldu. 3 gündür motor sesi yok.

hocam büyük ihtimalle silecek sigortasi atmıştır. benim de kis başında oldu. sürücü koltuğunun orada sigorta kutusu var. açtım, tek tek sigortaları çıkartıp baktım, en son bir tanesinin patlak olduğunu gördüm, 25 Kr.a yenisi alıp takınca fıskiye motoru çalıştı. servislik bir şey yok yani. sigorta yandiysa garanti kapsamına almazlar sanırım, boşuna gidip para kaptirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Şubat 2017; 1:9:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Arkadaşlar sorunum var

hocam büyük ihtimalle silecek sigortasi atmıştır. benim de kis başında oldu. sürücü koltuğunun orada sigorta kutusu var. açtım, tek tek sigortaları çıkartıp baktım, en son bir tanesinin patlak olduğunu gördüm, 25 Kr.a yenisi alıp takınca fıskiye motoru çalıştı. servislik bir şey yok yani. sigorta yandiysa garanti kapsamına almazlar sanırım, boşuna gidip para kaptirmayin

Evet dediğiniz gibi sigortası atmış. Servise götürdüm sağolsun hemen ilgilendiler.Ücret de almadılar.Aracım yeni.Garanti kapsamında yapılmıyor mu bu arızalar.

• intiveydemila kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş,ayıptır sorması ne kadara yaptırdınız ?
  • 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.