Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.928
Cevap
135
Favori
1.013.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoo 1,4 motor, ocak basina kadar oyleydi. Simdi degisti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: walmon27

Arkadaşlar bu aralarda aklıma ibiza ST takıldı. Bagajıda 430 litre, biz köye gidip geldiğimizde bagaj hiç boş olmaz . Fiyatı da 39.9000 ₺ . Tam bize uygun . Neyse haftaya seat bayiine gidip bakarız. Ha birde bayilerde bu seatları test edebiliyor muyuz?

1 senelik bir ST sahibi olarak gönül rahatlığı ile ST tavsiye edebilirim. Yakıtta, konforda, karizmada bir eksiği yok. Bagajı cok kullaşlı (büyük bagaj kapağı, düşük eşik, geniş hacim) ayrıca arka kapılar daha büyük arkası daha aydınlık. Kısacası eğer fiyat farkı yoksa kesinlikle ST.

Intel Q9400 cooled by Thermalright True Black Rev. C / Asus Maximus Formula / 2 x 2 GB Kingston HYPERX DDR2 800 / SAPPHIRE HD5850 / 2 x 80 GB Seagate RAID 0 Boot + 500 GB Seagate Storage / Cooler Master RC690 / Corsair TX650W / ASUS VK246H / Şükür kavuşturana Vista SP2 x64 DirectX11 / ACER TravelMate 4233 - T7400 veya T7200 İşlemci Aranıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

Arkadaşlar önceki mesajlarda sol dikiz aynamın kırılmasına yol açan kazadan bahsetmiştim. Bugün tramerden tekrar kontrol ettim, sigorta işlemi sonuçlanmış. Yalnız %100 kusurlu bulunmuşum! Nasıl bu kanıya vardılar anlayamadım. Arayoldan anayola girdim sıkışık trafikte yavaş yavaş şeridimden giderken arkadaki minibüs önüme geçerken aynamı kırdı ve ben suçlu bulundum! İtiraz etsem bir sonuç alabilir miyim? Cidden adaletsizlik, kaza tespit tutanağını mı iyi yorumlayamadılar anlamadım.

Anayoldakilerin geçiş üstünlüğü var bildiğim kadarıyla ki muhtemelen sağ tarafta dur anlamına gelen üçgen trafik levhası da vardır orda trafik sıkışık olduğundan hata senin demiyorum ama değerlendirenler pozisyona göre değerlendirmiştir kazayı diye düşünüyorum.

• İyi geceler, araba ÖTV indirimi ile ne kadara geliyor acaba? Bilgisi olan varmı belki yarın babamla arabaya bakmaya gideriz.

Arkadaşlar biz ötv indirimi ile 1.4 Style 25.000 ₺ civarı geliyor. Acaba bu opsiyonel parçalardaki kdv de düşüyor mu? Ve nasıl , memnun musunuz Style den ?

1.4 style 25.000 TL mi emin misiniz acaba hocam internette fiyat listesinde 36 bin yazıyor du galiba

Orijinalden alıntı: carterjr

quote:

Arkadaşlar biz ötv indirimi ile 1.4 Style 25.000 ₺ civarı geliyor. Acaba bu opsiyonel parçalardaki kdv de düşüyor mu? Ve nasıl , memnun musunuz Style den ?

1.4 style 25.000 TL mi emin misiniz acaba hocam internette fiyat listesinde 36 bin yazıyor du galiba

arkadaş vergisiz alacak büyük ihtimalle. bende ibiza arıyorum bu aralar. 1.4 85hp olanlara bakıyorum. satmayı düşünen varsa görüşebiliriz

Orijinalden alıntı: carterjr

quote:

Kardeşim evet fiyatı 35 .ooo ama ötv ile 22 ye geliyor . Eğer rapor %90 ise , değilse zaten indirim olmuyor

Orijinalden alıntı: sinan3405

Sesimizi duyan bizi taniyan butun annelerin ve ibiza klubundeki tum arkadaslarin anneler gununu kutluyorum. Herkeze kazasiz belasiz mutlu bir gun diliyorum.

ALLAH razı olsun sinan kardeş :) aynı dileklere bende katılıyorum...

• Hg34 H kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 350 civarı para vermiştim 15 bin bakımı için. Bence normal. Zaten servis tutturabildiğine. Sıfır araç alınca boyun eğiyormusun mecbur.
    En son 30 bin bakımını yaptırdım 410 lira istemişlerdi. Kendi yağımı kendim götürdüm toplamda 350 liraya halletmiş oldum.

Orijinalden alıntı: Hg34

15 bin bakımı için 400 lira fiyat uygun mudur? Sanayide 150 liralık iş aslında ama garanti yüzünden yetkiliye gideceğiz mecburen.

2013 temmuzda 378 tl ödedim 15.000 bakımına . üstelik araç 5000 de idi :(. şimdi 8000 oldu 30.000 e sokacam bende .410 tl daha 8000 de 788 tl bakım vay be. ben doğuşun yerinde olsam 10 yıla uzatırım garantiyi
    Özgür yaşa, onurlu öl!
  • Arkadaşlar yakın zamanda "0" seat ibiza teklifi alan var mı aranızda ? 2013 ve 2014 modeller ? 1.4 referance ve style modellerinde.
  • Arkadaslar ben ibizanin frenlerinden ciddi derece sikayetciyim. Fren pedalina bastikca iniyor ilk defa boyle bir fren gordum. Bu aracta EBD yokmu, arkalardan hic kuvvet alamiyorum hic hissettirmiyor. Brodwayin frenleri bile ibizayla ayni. Kampanalari sokturup disk fren taktirmayi dusunuyorum. Sanki hava varmis gibi pedal iniyor asagi bastikca. Bu yuzden iki defa kaza atlattim. Onceki aracimda hic onden carpacam korkusu yoktu hep arkamdan biri carpar diye korkardim devamli dikizi kontrol ederdim ibizada tam tersi.

• Arkadaslar ben ibizanin frenlerinden ciddi derece sikayetciyim. Fren pedalina bastikca iniyor ilk defa boyle bir fren gordum. Bu aracta EBD yokmu, arkalardan hic kuvvet alamiyorum hic hissettirmiyor. Brodwayin frenleri bile ibizayla ayni. Kampanalari sokturup disk fren taktirmayi dusunuyorum. Sanki hava varmis gibi pedal iniyor asagi bastikca. Bu yuzden iki defa kaza atlattim. Onceki aracimda hic onden carpacam korkusu yoktu hep arkamdan biri carpar diye korkardim devamli dikizi kontrol ederdim ibizada tam tersi.

Sizin frenler arızalı. Derhal servise gösterin.
  • frenlerde tutmama diye birşey yok çok şükür. ancak yumuşak olduğu doğru. mesala abs kimi araçlarda hemen devreye girerken bizim araçlarda iyice frene basıca devreye giriyor. ama dediğim gibi tutmama diye bir durum yok... alıştıktan sonra aracın nerede ve nezaman duracağını kavrayabiliyorsunuz...

• Arkadaslar servise ugradim el freni cok yukarida kavriyor dediler iceriden bir ayarlama yaptilar buda haliyle arka balatalara yansidi, yaptiklari muhtemelen el freninin altindan halati gerdirdiler, suan bir miktar daha iyi su lastiklerim eskisin biraz hemen 195 ebeta gecicem lastiklerdende kaynaklaniyor honkook var acikcasi begenmedim. Fren pedali bir mikrar daha sertlesti. Bundan sonra disksiz,ebd siz arac asla almam gucum yettigi surece. İlk defa boyle bir fren sistemi gordum pedala ne kadar basarsan bas iniyor asagi ama bu islem sonucu biraz duzeldi. Serviste biriyle karsilastim sirf frenleri icin satmis ibizayi ve leon almis. Ben dedimki golf bin leonunda frenlerini begenmessin dedim. Tabi diger aracimi 4.5 yil kullandim onunda etkisi var biraz zaman gecsin haliyle nerede duracagini ogreniriz alisamama durumu var elbette.

evet frenler çok sert değil. sert değilden kastım, ufak bir dokunmada kazıklamıyor veya abs devreye girmiyor ki bu bence araç içindekiler için artı. çünkü kimse sert frenden hoşlanmaz. zaten 1-2 gün içinde frenlere sürücü frenlere alışıyor ki ilk arabayı aldığım zamanlar bende bu konudan müzdariptim.
    el frenine geleceksen evet benim el frenide bayağı bir yukarıda tutuyor. mesala dik bir yokuşta sonuna kadar çekmem gerekiyor.
    baştada dediğim gibi bu durumlar beni ibizadan soğutamaz diye düşünüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.