Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.927
Cevap
133
Favori
1.000.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan3405

Kardesim ucuz olsun diyorsan atiker isciligi iyi olursa sikinti yasatmaz onceki aracimda 4 yil kullandim cok memnundum atikerden,parcasi filanda ucuz bende parca bozmadi ama ucuzlugunu biliyordum. Pahali olsun dersen prinsis,brc,landi,lovato,****. Yaygin olarak atiker,brc,lovato,landi,**** gibi gidiyor.

Ben atiker ve brc nin sistemini inceledim brc nin siststemi cok farkli geldi.

Bazi servislerin onerdigi lpg kiti varmis en uygun onlar olur galiba cunku ibizada lpg yeri hazir birakilmis diye okumustum.

Bana sorarsan brc iyi bir kit. Taktirisan herhangibir kit paylasirsan sevinirim.

Suan uzun yolda 24-28 kurus yakiyor benzinde sehir ici 37-39 kurus arasi lpg de cok cok duser yakit benzinde boyleyse.

arkadaşlar cok dusundum ve son model jeeplerin bile lpg taktigini gordukce bende Allah'ın izni ile bugün lpg taktırmayı kafama koydum ve şu anda lpg'yi araca montaj ediyoruz. Allah utandırmaz inşaAllah.
    lpg markası olarak landirenzoyu tercih ettim.
    herkesin kandili mübarek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Seninde kandilin mubarek olsun. Kardesim ben lpg varken aracta daha guvende hissediyorum kendimi, guven veren yakit,kesinlikle simit depo taktir,hatta dun de soylemistim,cekilen bakir kablolara yalitim ve disina elektrik borusu uygulat,aracin muaynesine vakit varsa muayne bitiminde faturayi kestir,ben boyle yapmistim diger araclarima 7-8 ay kacak gezmistim polis zaten incelemiyor bile. Kolay gelsin hayirli olsun, fiyat ne kadara anlastiniz ve fotograf paylasirsan bizde goruruz.

• fiyat 1700 landirenzo evo...
    resim telefondan yukleyemedim umarım daha sonra

• Ha bu arada beyler , nasıl , memnun musunuz bu arabanın bagajından. Çantalar rahat sığıyor mu? Birde arka koltukların diz mesafesi ne kadar. Arka tarafa oturduğunuzda sığabiliyor musunuz? Biz almayı düşünüyoruz da Style mı? Reference mi? İkisinin arasında 3.500 TL fark var. Ne önerirsiniz. Arabayı Ötv indirimi ile alıcağız İnşAllah bir sorun olmazsa üstüne bizim tipo var ona vereceğiz geriye kalan parayıda taksitli ödemeyi planlıyoruz. Daha gidip bayii ile görüşmedik , eğer böyle bir seçenek olursa İnşAllah hemen almayı düşünüyoruz.
  • walmon27 W kullanıcısına yanıt
    Style almani tavsiye ediyorum benim boyum 1.72 gayet rahat. Sinifinin en genis bagaji bence 3-4 kisilik bir aileye yeter. Polo,punto,jazzdan daha genis geldi bagaji arka diz mesafesi benim boyumda ise gayet yeterli gelir. Beyaz renk alirsan tavan folyo ve arka ruzgarlik pazarligi yapip taktir araca gercekten hava katiyor.

• Arkadaşlar birde bu style modelinde esp filan kendi donanımında var mı yoksa paket alınca mı oluyor?
  • Arkadaşlar ben de 2014 Ibiza 1.4 Style alarak aranıza katılıyorum. Araba için tam uyumlu bagaj havuzu, güneşlik, direksiyon kılıfı v.b. gibi aksesuarları uygun fiyata nerden alabilirim acaba?
  • walmon27 W kullanıcısına yanıt
    Paket aliniyor diye biliyorum.

• kardeş esp,lastik basınç uyarısı,yokuş kalkış desteği ekstra olarak güvenlik paketi halinde alınıyor...style paket daha avantajlı ve dolu...ibiza gerçekten parasının hakkını veriyor...ben lpg taktırmadım zaten fabrika verilerini yakalıyorum yakıtta...ibiza alacak arkadaşlara tavsiyemdir...
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Bagaj havuzunu yps plast'dan alabilirsiniz. çok güzel ve kaliteli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzk52

Bagaj havuzunu yps plast'dan alabilirsiniz. çok güzel ve kaliteli..

Yukarıdaki bazı yorumlarda tam uymuyor denilmişti galiba hocam. Ben mi yanlış hatırladım. Benim aracım Hb ve 2-3 cm kısa gelip kenarlarında boşluk kalmasından çekiniyorum.
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Benimki st. Modeli tam oldu ortada kocaman ibiza yaziyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Memnun kalirsiniz.

• Merhaba sayfada herkes LPG den bahsediyor.Ben aracima yaklaşık 9 ay önce brc marka kit taktirdim.Suana kadar hicbir sorunla karsilasmadim.Lpg tüketimi olarak yazin 7.5-8 kisin 8.5-9 litre yakiyor.Değerler İstanbul şehiriçi trafiğinde yapildi.Ben kiti Bahçelievler de Kocasinan sanayide Brc bayi Ayar otoda taktirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: walmon27

Ha bu arada beyler , nasıl , memnun musunuz bu arabanın bagajından. Çantalar rahat sığıyor mu? Birde arka koltukların diz mesafesi ne kadar. Arka tarafa oturduğunuzda sığabiliyor musunuz? Biz almayı düşünüyoruz da Style mı? Reference mi? İkisinin arasında 3.500 TL fark var. Ne önerirsiniz. Arabayı Ötv indirimi ile alıcağız İnşAllah bir sorun olmazsa üstüne bizim tipo var ona vereceğiz geriye kalan parayıda taksitli ödemeyi planlıyoruz. Daha gidip bayii ile görüşmedik , eğer böyle bir seçenek olursa İnşAllah hemen almayı düşünüyoruz.

Ben referans altım. gayet memnunum sınıfının en iyi bagaj hacmıne sahip.corsa. aveo. fiesta gibi arabalardan genş.Uokuş kalkış desteği yok ama ihtiyaç da yok iki yıldır 2-3 kez el freni ile kalkış yaptığımı hatırlıyorum. lastik sensörü zaten bence çok saçma birşey. diğer özellikleri bilemiyorum ama çelik jant vs aksesuar için 3-4 bin tl fazla vermek luzumsuz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: murrix

quote:

Ha bu arada beyler , nasıl , memnun musunuz bu arabanın bagajından. Çantalar rahat sığıyor mu? Birde arka koltukların diz mesafesi ne kadar. Arka tarafa oturduğunuzda sığabiliyor musunuz? Biz almayı düşünüyoruz da Style mı? Reference mi? İkisinin arasında 3.500 TL fark var. Ne önerirsiniz. Arabayı Ötv indirimi ile alıcağız İnşAllah bir sorun olmazsa üstüne bizim tipo var ona vereceğiz geriye kalan parayıda taksitli ödemeyi planlıyoruz. Daha gidip bayii ile görüşmedik , eğer böyle bir seçenek olursa İnşAllah hemen almayı düşünüyoruz.

Ben referans altım. gayet memnunum sınıfının en iyi bagaj hacmıne sahip.corsa. aveo. fiesta gibi arabalardan genş.Uokuş kalkış desteği yok ama ihtiyaç da yok iki yıldır 2-3 kez el freni ile kalkış yaptığımı hatırlıyorum. lastik sensörü zaten bence çok saçma birşey. diğer özellikleri bilemiyorum ama çelik jant vs aksesuar için 3-4 bin tl fazla vermek luzumsuz bence

Biz alirken gecen yil bu donemde kampanya vardi aralarinda 2000 Tl. Fark vardi.

• quote:

ben aracımı alırken referans ile style arasında 4 bin lira fark vardı. o sıralar param çok olmadığı için daha doğrusu kredi ile aldığımdan gittim referance aldım. aldığım günden bu yana çok şükür 1 gün bile pişman olmadım. paran varsa style tavsiye ederim.
    biz 2 kişiyiz, şimdilik :) ve yetiyor. ancak bir kere ailemde bize katılmış ve 4 kişi olarak uzun yola çıktığımızda bavulları sığdırmakta zorlanmıştım. ancak (!) bu kesinlikle ibiza'nın suçu değil. sonuçta bagaj hacmi genelde hb araçların hepsinde geniş aile için yeterlindeğil.
    arka koltukların diz mesafesini sormuşsun. benim boy 1.82 civarı. mesala arka koltukta uzun yola çıkmak istemem :) ama boyu 1.75'e kadar olanlar rahatça oturabilir. bagaj konusunda olduğu gibi arka koltuk diZ MESAfesidi butun B sinifi araclari gibi cok genis degil.
    sonuç olarak bugun sıfır araç alacak olsam ve bu B sınıfı olacaksa kesinlikle tekrar ibiza alırım. corsa ve polonun sunduğu herşeyi ibizayıda sunuyor. artı olarak tipide 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 4 Mayıs 2014; 21:51:46 >

• Arkadaşlar bu aralarda aklıma ibiza ST takıldı. Bagajıda 430 litre, biz köye gidip geldiğimizde bagaj hiç boş olmaz . Fiyatı da 39.9000 ₺ . Tam bize uygun . Neyse haftaya seat bayiine gidip bakarız. Ha birde bayilerde bu seatları test edebiliyor muyuz?

• quote:

Arkadaşlar bu aralarda aklıma ibiza ST takıldı. Bagajıda 430 litre, biz köye gidip geldiğimizde bagaj hiç boş olmaz . Fiyatı da 39.9000 ₺ . Tam bize uygun . Neyse haftaya seat bayiine gidip bakarız. Ha birde bayilerde bu seatları test edebiliyor muyuz?

Edebiliyorsun hocam.
  • quote:

Arkadaşlar bu aralarda aklıma ibiza ST takıldı. Bagajıda 430 litre, biz köye gidip geldiğimizde bagaj hiç boş olmaz . Fiyatı da 39.9000 ₺ . Tam bize uygun . Neyse haftaya seat bayiine gidip bakarız. Ha birde bayilerde bu seatları test edebiliyor muyuz?

Bende st. var 3 ay önce aralarında 250 TL: fiyat farkı vardı. Kesinlikle st. tavsiye ederim. Bagajı geniş ve oldukça kullanışlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzk52

quote:

Bende st. var 3 ay önce aralarında 250 TL: fiyat farkı vardı. Kesinlikle st. tavsiye ederim. Bagajı geniş ve oldukça kullanışlı..

tsi mi hocam senin araç. Sanırım onun için 250 lira fark var ?
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.