Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.917
Cevap
134
Favori
996.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardırıcı bi jant resmen :) parası ne kadar acaba :)
  • çoktur heralde oz sonuçta
  • türk malı olsun diye cms'ye baktım. cizimler berbat.
  •  ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

bi bu hoşuma gitti
  • böle bi jantım olsa 5 kolu parlak diğerlerini mat siyaha boyardım herhalde :)
  • Aynen abi dedğin gibi Vedat'ın gösterdiği janta senin dediğin boyama işlemini yapsak çok güzel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 30 Ekim 2009; 3:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

arkadaşlar yol bilgisayarı olayını sordunuz mu merak ettim

Ben sordum. Çok çok pahalı bir işlemmiş. Ordaki çalışan adam bile tavsiye etmedi.

O beyin değiştirme olayı filan 50-100liralık bişey değil. Hele sinyal kolu filan değiştirme ona bile 200-250TL istiyolar.

Hız sabitleme için 1000 küsür lira fiyat çekti servis.

@Admiinnn, bence sarı jant yapma apaçi işi olur o biraz. Mis gibi arabanın karizması bozulur valla :)

Ama o jant tipi bence güzel. Eğer internette rastlarsan flan kaçırma derim. 5x100 bijon aralıgında olacak unutma

Aynaları da folyo ile kapla derim krom yapcaksan, sanayide bu işi yapan yerler var. 210TL vermeye gerek yok o kadarcık parçaya. Ben koca spoler aldım ya 240TL'ye

@Onur abi ben de baktım o iç göğüs için piano black kaplamaya da çok para gerçekten hiç gerek yok.

Serkanın jantları ikinci el 1000TL'ye bulursun. Sıfır bulman zor onları.

kol fiyatı normal aslında birde beyinler büyük ihtimal aynıdır gibime geliyo aslında forumda bir arkadaşta sport modeli vardı onda yol bilgisayarı vardı bir karşılaştırın beyinleri isterseniz farklıda olabilir kesin birşey demiyorum ama aynı şeyi pug içinde söylediler ama tam tersi çıktı benim aracım peugeot partner normalde türkiyede olan modellerde yol bilgisayarı yok hatta yurtdışı modellerinin bile çoğunda yok ama ufak bir araştırmadan sonra aracın beyninin 307 ile aynı olduğu ve birkaç değişiklikten sonra yolbilgisayarına sahip olabiliceğini öğrendik ve bundan peueotun haberi yoktu aynı şey hız sabitleyici içinde geçerli bence siz iyi bi araştırın servis fazla güvenmemek iyidir en azından peugeot için öyle bir arkadaşımıza ne kadar olmaz dedikleri şey varsa o hepsini yapmayı başardı

• havalar yagmurlu dıye burası hareketlenır dıye dusundum ama tık yok bakıyorum :D
  • aynen öle :)

modifiye olayına dur dedim artık bende :) far karartma olayına sordum ustalara açılmaz falan dediler 200 fiyat çektiler bide.. zaten yaptırmıyacaktım.. amortisör sertleştirmede 300 kağıt.. filtre olayınada havalar ısınınca giricem.. zaten telefon lazım şimdilik.. şimdiki cozuttu iyice..
  • CSZ-Serkanın jantlardan yani Enkei RP-03lerde isteyen varsa internette buldum bizim arabalara göre olan modeli:

1200TL istiyo adam. Aslında bizim uzak dogu mallarınının fiyatlarına bakarsak fiyatı uygun gibi ama 1000TL'den fazla vermemek lazım bence.

Peşin 1.000 TL'ye veriyosa kaçırmamak lazım. Kaliteli ve hafif bir jant. Tipi de sade ve şık.

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

• evet sade ve şık ama 1000 lira verilcekse ve sadelik aranmıyosa çok sağlam jantlarda olabilir tabi.. vede sıfır...
  • Abi benim linkini verdiğim jantlar da sıfır, yanlış anlaşılma olmasın

Düşünsene bi, benim jantlar veya senin jantlar ikisi de çin kore malı. Biri Lenso öbürü Hijoin. Seninkiler 1000küsür liraydı. Benimki de 800küsür.

Bence adam gibi Japon markasına 1000TL çok değil gibi.
  • çok değil zaten.. her türlü alınabilir bi jant.. tabi sade sevenler için demiştim ben.. yoksa aykırı jantlarda var o yönden dedim :) ama onlarında enkei'si oz'u tavan fiyatlar olabiliyo tabi..
  • Aynen ya hem gösterişli hem de kaliteli jantlar 1.500 - 2.000TL arası...

Bu arada rastlarsam internette filan benim kumho'ları satıp yerine michelin pirelli bridgetone veya dunlop alıcam az kullanılmış :)

Bi adamla konustum bakalım ondan cevap bekliyorum. Benimkiler 250-300e gider heralde, sıfırı 600TL. 7000km civarı yapmışımdır, benim lastikler de sıfır gibi aslında.
  • niye satıyon yaw memnun değilmisin?
  • Ya kuru havada çok güzel de ıslak havada agresif kullanıma pek izin vermiyo. Su birikintilerine filan girdiğimde tedirgin oluyorum.

Bakıyı ikinci el 500TL'ye filan bulup benimkileri de 300e okutursam alıcam Ama zor...
  • anladım. inşallah bulursun yaw :) bende pek güvenmiyom lastiklere ama bu bikaç gündür yağan yapmurda iyi tutunmalar yaptı şimdiye kadar o yüzden problem yok :)
  • Arkadaşlar bayadir yazamiyorum , biraz önce buluşma resimlerinize bakiyordum kıskanmadim deil.Ne yazik ki İzmir'de olmamdan dolayi katilamadim.İnşallah birsonraki buluşmada bende aranizda yer alirim.
  • inşallah bu hafta sonu hava güzel olursa olabilir aslında bi 2. buluşma.. zaten herkes dünden razı :)
  • bugün maltepede turuncu yeni ibiza gördüm. foto yok tabi. otobüsteyken karşıdan geldi ve geçti
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.