Şimdi Ara

===> Yeni Samsung Ultra Touch S8300 | Tanıtıldı! <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
79.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wlan yok? lol..
  • Avrupa'da çoğu internet sitesinde bir haftadır satılıyor. Bizde ne zaman satışına başlanır,bir bilgisi olan var mı?
  • belki ortalama normal fiyatı bu olabilir telin ama bana artık bu fiyatlar çokta makul gibi gelmiyor sanki daha ucuz olmalı, örneğin 700-800 civarı daha uygun gibi, diğer çoğu mode içinde aynı durum,
  • arkadaslar yurtdışı sitelerde m8800 359 dolar s8300 ise 454 dolar olarak yazılmıs ama hepsiburada ya baaktıgınızda heriki telefonda 1000 tl tuhaf degılmı ?
  • samsung yardırdı geliyor varya kopartmış artık.şu son modellerinin her biri süper.özellikle.i8910
  • bayii satışlarıda başladı bakırköy de 1000 tl..
  • İngiltere'den 650tl civarına sim free olanlardan getirtmek mümkün. E bizde de 1000tl olmasına şaşırmamalı
  • ankarada satılan bıryer varmı arkadaslar ...
  • telefonu bugün biraz inceleme fırsatım oldu..yorumuma başlamadan önce telefonu sim kart takılı olmadan incelediğimi özellikle belirteyim..ayrıca incelediğim model resimlerde sık görülen kırmızı tuş takımlı model değil siyah tuş takımlı modeldi...
    sim kart ve hafıza kartı takılı olmamasına rağmen açılışı biraz bana uzun geldi..açılış konusunda nokianın symbian telefonlarını hatırlattı bana..ama belki de ilk kez tarafımdan açma kapama tuşuna basıldığından böyle açılmış olabilir..
    malzeme kalitesi çok iyi onu söyleyebilirim..kızak mekanizması şu ana kadar gördüğüm telefonların hepsinden iyi..en ufak bir boşluk yok.buna rağmen kaydırma işlevi çok kolay..
    ekran görüntüsü çok güzel..samsung bu telefona tuş takımı koymuş ama işlemlerin büyük kısmı yine ekran üzerinden yapılıyor..tuş takımı sadece numara girmek ve msj yazmakta kullanılabiliyor..navigasyon tuşu görünümlü tuş ise sadece geri dönüş işlevi gerçekleştiriyor..bunlar dışındaki her işlemde yine dokunmatik ekran kullanılmak zorunda..
    menü kullanımı i900 kullanıcılarına hiç yabancı gelmeyecektir ama tuş takımına sahip bir telefonda tuş takımının daha fazla fonksiyonda kullanılmasını beklerdim..ayrıca dokunmaya olan tepkisi bana biraz yavaş geldi..dokununca önce bipliyor..bir süre sonra işlem yapıyor..yine bu durumda daha önce dokunmatik telefon kullanmadığımdan bana yavaş gelmiş olabilir..belki de menüde bununla ilgili bir ayar vardır..bilemiyorum..
    telefona taktığım 8 gb hafıza kartı içindeki tüm dosyaları hızlı şekilde açtı..yani 8 gb kart telefonu hiç yavaşlatmadı..
    mp3 performansında hoparlör sesi çok yüksek değil fakat en yüksek seste bile bozulmalar olmadı..kulaklık sesi çok muhteşem olmasa da telefondan müzik seti performansı beklemeyenler için gayet yeterli olacaktır..
    kamera performansı olarak çektiğim resimler tel ekranında mükemmel görünüyordu ama bilgisayarda değerlendirme fırsatım olmadı..
    sonuç olarak bu telefonu i900 ün kızaklı ve ince bir modeli olarak düşünebilirsiniz..i900 den memnun olan kullanıcılar bu telefonu da çok seveceklerdir..ama 8 mp kamerası olmasına rağmen bence fiyatı şu an yüksek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 9 Nisan 2009; 23:53:22 >
  • Arkadaşlar s8300 u 1080 tl ye 8 taksitle aldım ...Telefonla bayagı bir oynastım ilk izlenimlerimi müsadenizle anlatayım
    Boyut olarak nette verilen fotolara nazaran küçük ve ele tam oturan bir yapısı var.Malzeme gerçekten kaliteli ,fırcalanmış metal parmak izi tutmuyor.
    İlk açılış bence normal i900 e göre ise bayagı iyi.
    Ekran görünümü 16 milyon renk ve gayet güzel başarılı.Kızak takımı ise çok iyi ,bir boşluk veya sallanma hissetmedim.
    Ekran dokunmatiki herne kadar kapasitif ekran olsada iphone kadar başarılı degil ama iyi,tuşlara dokundugunuzda hafif bir gecikme mevcut.
    Menü kullanımı bildik samsung menüsü kullanışlı ve sade..
    Navigasyon gayet iyi çalışıyor ve harita güncellemeleri bir sene ücretsiz...
    Resimler ise gayet iyi..Kısaca bu kadar eger baska sorunuz olursa yardımcı olmaya calısırım.
    Ancak gıcık oldıgım tek nokta varki bu samsungların bence bir hastalıgı hopörler patlamasın diye ilk ses çıkışı düşük işte bende buna ifrit oluyorum...
    Bence ele cebe gelmesi üstünde çok iyi özellikler barındırması kullanım kolaylıgı göz önüne alınarak alınabilecek bir telefon aslında kesinlikle alın ve kullanın ama bu arada tamamen siyah olanını alın çok seksi ve karizmatik ona göre saygılar...
  • hem fiyatını şu an için yüksek buluyordum hemde kırmızı rengi sevmermiştim ama füme rengide varmış harika görünüyor özellikleri zaten iyi çok farklı özellikler istemeyenler için bir çok yönden bence oldukça ideal ben şu aralar tel düşünmüyorum ama bunun benzeri özellikleri olan, dokunmatik olmayan 5mp lik yeni telide( s7350 ultra s) gelirse düşünebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Nisan 2009; 18:50:57 >
  • tüm teknosa larda varmış

    quote:

    Orjinalden alıntı: kutlay1

    ankarada satılan bıryer varmı arkadaslar ...
  • artık heryerde var arkadaşlar 999 tl aldım ben güzel bir telefon tavsiye ederim...
  • Haftasonu media markt'a görüdüm, biraz inceleme firsatım oldu. Gerçekten hoş cihaz. ama almak için biraz beklemek gerek. Sanırım birkaç ay içinde 750 civarına düşecektir.
  • arkadaşlar 1-2 ay içinde düsecegını hıc zannetmıyorum bugune kadar dusecek dedıgımız butun cıhazların bırde fıyatı arttı dimi yani...
  • 2 hafta içinde imf ile durum kesinleşir dolar düşebilir. ona göre bekleyin alcaksanız derim ben.
  • Arkadaşlsr bu navigasyonu 4 gb lık kartıma yükleyemiyorum bir yolu vardır mutlaka yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.