Şimdi Ara

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
9
Favori
252.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

Orijinalden alıntı: BaDCoD

quote:

Evet yanlış anlamışım. Bunu bilmiyorum ama denemek hem bedava hemde fazla zaman almıyor. Blogda bahsettiğim işlemleri deneyin isterseniz. Bence yüklenir.

kies ile güncelleştirme desteklenmiyor diyor

İlginç o zaman samsung imei numralarınıda kontrol ediyor demektir bu. Var herhalde bir mantığı.

evet kontrol ediyor merak ettiğim gelen yenilikler ne çok önemli dğeilse güncelleştirme ile hiç uğraşmak istemiyorum zaten

• telefonun tüm özelliklerini kullanamadığım için hepsini söyliyemem. aslında sadece 1 tane şey dikkatimi çekti chaton diye bir uygulama. Daha önce varmıydı hatırlamıyorum. Chat yapmaya yarıyor herhalde. Ama neti bir araştırıyım bulursam koyarım buraya @BaDCoD
  • quote:

telefonun tüm özelliklerini kullanamadığım için hepsini söyliyemem. aslında sadece 1 tane şey dikkatimi çekti chaton diye bir uygulama. Daha önce varmıydı hatırlamıyorum. Chat yapmaya yarıyor herhalde. Ama neti bir araştırıyım bulursam koyarım buraya @BaDCoD

ilginiz için tşk ederim incelemelerinizide takip edeceğim bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim

• Rica ederim. Keşke işe yarar bir şey bulabilseydim.

Blog aslında hobi ve insanlara yardımcı olmak için, yani düzenli kayıt koymuyorum :) Kendime bir alet alırsam faydalı olsun diye yazıyorum. :) Bu arada telefon güncellemesi ile ilgili internette zerre bilgi yok gibi . El yordamı ile telefona baktım biraz.

Daha önce varmıydı bilmiyorum ama uygulamalarda gtalk, yahoo messenger, chaton gibi uygulamalar var.Kamerada ek bir ayar göremedim, mp3 playerda göremedim. Tahminim reset problemlerini gidermişlerdir yönünde ama daha düzelip düzelmediğini anlayacak zaman geçmedi. Bir kaç aya içinde reset olmaz ise düzelmiştir diycem.

Ayrıca işinize yararmı bilmem ama yabancı sitelerden bu telefonla ilgili bilgi almak isterseniz "samsung primo" diye aratın. Yurtdışındaki ismi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 26 Nisan 2013; 23:04:31 >

• bendede sorun falan yok almadan önce satıcıya sordum yok dedi zaten aynı şehirde oturuyoruz sorun çıkmadı
  • quote:

Rica ederim. Keşke işe yarar bir şey bulabilseydim.

Blog aslında hobi ve insanlara yardımcı olmak için, yani düzenli kayıt koymuyorum :) Kendime bir alet alırsam faydalı olsun diye yazıyorum. :) Bu arada telefon güncellemesi ile ilgili internette zerre bilgi yok gibi . El yordamı ile telefona baktım biraz.

Daha önce varmıydı bilmiyorum ama uygulamalarda gtalk, yahoo messenger, chaton gibi uygulamalar var.Kamerada ek bir ayar göremedim, mp3 playerda göremedim. Tahminim reset problemlerini gidermişlerdir yönünde ama daha düzelip düzelmediğini anlayacak zaman geçmedi. Bir kaç aya içinde reset olmaz ise düzelmiştir diycem.

Ayrıca işinize yararmı bilmem ama yabancı sitelerden bu telefonla ilgili bilgi almak isterseniz "samsung primo" diye aratın. Yurtdışındaki ismi bu.

kardeşim telefonun kendisinde bu uygulama var zaten silinemiyor kilit işaretini görmüşsündür mp3 player var kamerada ek olarak otamatik odaklama ve makro var

• quote:

Orijinalden alıntı: zaptirik

quote:

Rica ederim. Keşke işe yarar bir şey bulabilseydim.

kardeşim telefonun kendisinde bu uygulama var zaten silinemiyor kilit işaretini görmüşsündür mp3 player var kamerada ek olarak otamatik odaklama ve makro var

konuyu tam okumamışsınız. arkadaş "yeni update de farklı bir şey var mı?" diye sordu bende eskilerinde değişiklik olmadığını söyledim. imzamdaki inceleme yaptığım linke bakarsanız zaten telefonun özelliklerini biliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 27 Nisan 2013; 15:20:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Yeni güncelleme mi var acaba. Telefondaki yazılım sürümünü yazarmısınız.

Telefonunun yazılım sürümünü *#1234# ile öğrenebilirsiniz.

Son güncel sürüm: Dev. Version S5610KJVLG2 CSC:S5610KOJVLG2 şeklinde idi. Sizdeki aynı mı, farklı mı.

Evet yeni güncelleme gelmiş. Bende güncellemeyi yaptım ve güncellendikten sonra şu şekilde oldu.

S5610KJVLK1/S5610KOJVLK1
  • Herkese Selamlar , bende 25/04/2013 tarihde bimeksten Samsung GT-S5610K model telefonu satın aldım fakat eski sony ericsson j105i kullanıcısı olduğumdan henuz telefona alışamadım

bir çok sorun var hangisini yazayım bilenlerden yardım istiyorum Rehber olayını hiç anlamadım SIM kartı taktım kartı gordu fakat SIM de kayıtlı olanlarda (karakter sayısı sınırlı isim,soyad yazarken ) kısaltma olmuş herneyse dedim edit etmek için uğraştım olacak gibi değil aynı isimde 4 adet telefon kaydı var her birini ayrı ayrı gostermekte bunları nasıl tek bir isim altında toplayacağız ?
    "SIM deki kayıtlı telefonları " Secnekler / Telefona kopyala/ hepsini sec ten....telefona aktardım bu sefer rehberdeki telefon kaydı iki katına cıktı telefon kaydında isim soyad için karakter sınırlaması oldukça iyi fakat bu bilgileri nerede nasıl edit edeceğim kies pc uygulamasını denendim orada adres ve telefon kayıtlarını duzeltemedim
    REHBER gerçekten buyuk sorun nasıl duzeltilir biri biliyorsa yardım etsin
    2. txt doc . pdf gibi dosyaları henuz acamadım "Bu format desteklenmiyor" mesajı gelmekte pc den telefona .txt pdf word gibi dosya attığımda bu formatı tanımıyor eski telefonumda boyle sorun yoktu bu çozen yolunu bilenler yardımcı olsun

Forumdaki butun yazılanları okudum şarj konusunda ben bugune kadar 2 kere şarja taktım 3g açıktı bana şarj suresi sanki fazla uzun değilmiş gibi geldi fakat bugun den itibaren 3g kapattım bakalım nekadar gidecek gunluk konuşma ve mesaj neredeysa şahsım adıma soyluyorum çok çok duşuk kullanmkatayım oyle 10gun 11 gun 14 gun hiç olacağını sanmıyorum eğer dogru ise mukemmel olacak
    benim hoşuma gitmeyen yonleri:
    Gunduz guneşte ekran gozukmuyor "Parlaklık" sonuna kadar açık ne arayanın numarasını ,ismini goruyorum nede gelen mesaj anlayabiliyorum bence bu ekran aydınlatma sorununun çozumu yoksa işimiz zor "Aydınlatma" ne ise yarıyor bu telefonda anlamdım

guncelleme 30/04/2013 tarihinde tarafımdan yapılmışken olan ve yaşamış olduğum sıkıntılardır
    *#1234# kodu ile girilen ve alınana sonuc;
    Dev.VersionS5610KJVLK1 CSC:S5610KOJVLK1

beğendim ve sadece siteden bana faydalı olan tek bu telefon için fener kısmı kullanma kolaylığı guzel bunu sevdim
    fakat pc den dosya atıp okuma yapamamak kotu rehber kotu

Birde Herhangi kayıtlı birini yada kayıtsız telefon ile arama yaptığımda bağlandı esnasında tuaf bir ses gelmekte nasıl tarifi yapılır bilemiyorum ama "dırılıdut" gibi tam yapamadım ama buna benzer ses bu eski telefonumda yoktu bu sesi duymak zorundamıyız çozum varmı detaylı kullanan arkadaşlardan çözumler bekliyoruz 1 haftadır telefonla boğuşmaktayım halen istediğim şekle gelmedi acil yardımınıza ihtiyaçım var

windows mobile office uygulaması bu model telefonda varmı?

Şimdiden tum kullanıcı arkdaşlara (GT-S5610K) yardımları için teşekkur ederim

• Herkese Selamlar , bende 25/04/2013 tarihde bimeksten Samsung GT-S5610K model telefonu satın aldım fakat eski sony ericsson j105i kullanıcısı olduğumdan henuz telefona alışamadım

bir çok sorun var hangisini yazayım bilenlerden yardım istiyorum Rehber olayını hiç anlamadım SIM kartı taktım kartı gordu fakat SIM de kayıtlı olanlarda (karakter sayısı sınırlı isim,soyad yazarken ) kısaltma olmuş herneyse dedim edit etmek için uğraştım olacak gibi değil aynı isimde 4 adet telefon kaydı var her birini ayrı ayrı gostermekte bunları nasıl tek bir isim altında toplayacağız ?
    "SIM deki kayıtlı telefonları " Secnekler / Telefona kopyala/ hepsini sec ten....telefona aktardım bu sefer rehberdeki telefon kaydı iki katına cıktı telefon kaydında isim soyad için karakter sınırlaması oldukça iyi fakat bu bilgileri nerede nasıl edit edeceğim kies pc uygulamasını denendim orada adres ve telefon kayıtlarını duzeltemedim
    REHBER gerçekten buyuk sorun nasıl duzeltilir biri biliyorsa yardım etsin
    2. txt doc . pdf gibi dosyaları henuz acamadım "Bu format desteklenmiyor" mesajı gelmekte pc den telefona .txt pdf word gibi dosya attığımda bu formatı tanımıyor eski telefonumda boyle sorun yoktu bu çozen yolunu bilenler yardımcı olsun

Forumdaki butun yazılanları okudum şarj konusunda ben bugune kadar 2 kere şarja taktım 3g açıktı bana şarj suresi sanki fazla uzun değilmiş gibi geldi fakat bugun den itibaren 3g kapattım bakalım nekadar gidecek gunluk konuşma ve mesaj neredeysa şahsım adıma soyluyorum çok çok duşuk kullanmkatayım oyle 10gun 11 gun 14 gun hiç olacağını sanmıyorum eğer dogru ise mukemmel olacak
    benim hoşuma gitmeyen yonleri:
    Gunduz guneşte ekran gozukmuyor "Parlaklık" sonuna kadar açık ne arayanın numarasını ,ismini goruyorum nede gelen mesaj anlayabiliyorum bence bu ekran aydınlatma sorununun çozumu yoksa işimiz zor "Aydınlatma" ne ise yarıyor bu telefonda anlamdım

guncelleme 30/04/2013 tarihinde tarafımdan yapılmışken olan ve yaşamış olduğum sıkıntılardır
    *#1234# kodu ile girilen ve alınana sonuc;
    Dev.VersionS5610KJVLK1 CSC:S5610KOJVLK1

beğendim ve sadece siteden bana faydalı olan tek bu telefon için fener kısmı kullanma kolaylığı guzel bunu sevdim
    fakat pc den dosya atıp okuma yapamamak kotu rehber kotu

Birde Herhangi kayıtlı birini yada kayıtsız telefon ile arama yaptığımda bağlandı esnasında tuaf bir ses gelmekte nasıl tarifi yapılır bilemiyorum ama "dırılıdut" gibi tam yapamadım ama buna benzer ses bu eski telefonumda yoktu bu sesi duymak zorundamıyız çozum varmı detaylı kullanan arkadaşlardan çözumler bekliyoruz 1 haftadır telefonla boğuşmaktayım halen istediğim şekle gelmedi acil yardımınıza ihtiyaçım var

windows mobile office uygulaması bu model telefonda varmı?

Şimdiden tum kullanıcı arkdaşlara (GT-S5610K) yardımları için teşekkur ederim

• Arakdaşlar bu telefonu webdenal.com 'dan aldım. Navigasyon yüklenebiliyor mu?
  • Arkadaşlar bende 5610s vardı birde pedere alalım diye gittik aynı telefon üzerinde 5610K yazıyor ne fark var diye baya inceledim tüm özellikleri aynı birde baktım ön kamerası var eskilerde yoktu bu eksiği düzeltmişler.Ben iki yıla yakındır kullanıyorum çok menmunum özellikle şarzından almak isteyenlere şiddetle tafsiye erderim aynı özellikli Nokia 500 den başlıyor Türkcell kampanyadan 263 tl ye aldık aylık 11 tl ye geldi faturalı hattı olanlara veriyorlar.Babamınkinde çin malı diyor benimkinde ülke yazmıyor orjinaldiyor .Yurtdışından gelmeydi zaten imei telefoncular 20 tl ye yüklüyorlar yenisini mis gibi kullanıyorsun.
  • The modified S5610XXLL4_OXELL3 Final:

-=Мастер-патч=- v1
    25 градаций индикатора батареи v1.1
    AllFiles Download v1
    Anti-Hack v1
    AutoRedial Mod v1
    Battery Offline Charging Info v1.1
    Bluetooth в автономном режиме v1
    CGSN v1.4
    Easy_ScreenShot v1
    EnableTestMenu v1
    ExtBlackList v1
    ExtRenameMod v1
    Filename DateTime v1
    Fix-L v1
    FM Easy Record v1
    FM радио без гарнитуры v2
    Ignore Bluetooth Transfer v1
    Ignore USB Connect v1
    Java Access to all folders v1
    Java Allow Delete v1
    Java Backlight Mod v1
    Java Disable Animation v1
    Java Heap Config v1
    Java Ignore Certificates v1
    Java Install King Size v1
    Java Password Defence v1
    Java Shadow v2
    Java Storage Size Extra v1
    Kill AutoSearch v1
    Kill incall ss editor v1
    Lock Default Path v1
    MediaPlayer_Unlimited_Pause v1
    MessageMelodyFullDuration v1
    Quiet Mode DisVib v1
    RegView v1
    RemoveMoreItem v1
    Sheduler v1.2
    SortFiles Mod v1
    TXT Viewer v1
    View FileTime v1
    Блокировка клавиатуры по OK v1
    Быстрая блокировка кнопок после разговора v1.1
    Быстрое выключение микрофона v1
    Быстрое переключение языка ввода v1
    Вибрация при дозвоне v2.2
    Видимость всех файлов по Bluetooth v1
    Вызов на любой номер v1
    Главное меню при разговоре v1
    Запись разговоров v1.3.7
    Нормальная работа при севшей батарее v1
    Отклонённые звонки со статусом просмотренных v1
    Отключение звонка по L-Soft v1
    Подсветка заблокированного экрана на нормальной яркости v1
    Разблокировка кнопок по 2 нажатиям OK v1
    Расширенная иконка Bluetooth v1.1
    Регулировка громкости при записи v0.1
    Секундомер в фоне v1
    Убрать оповещение о 100% заряде v1
    Уведомление о пропущенном вызове v1.5.2
    Увеличить фото абонента v0.3
    Удалить из журнала сообщения v1
    Удалить иконку карты памяти v1
    Управление миниплеером при заблокированной клавиатуре v1.1
    Фонарь v1
    ---
    2013-05-05

http://rghost.ru/45832643

• Telefonu dün carrefourdan 285 tl ye aldım, kvk garantili, siyah, sağ üst köşesinde 3G ibaresi var. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım, resetlenme olmadı, hoparlör sesi çok net geliyor, karşıdaki sesimi çok net duyuyor. Telefonun kamerası ile fotoğraf çekmek için telefonu yana doğru yatırmam gerekiyor ve ekrandaki saat yazısı gitmiyor, akıllı ekranıda istemiyorum (üstte mesaj v.s.kısayolları olan), ekranda sadece operatör ismi görünsün istiyorum, bi işlemi nasıl yaparım bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestair

Telefonu dün carrefourdan 285 tl ye aldım, kvk garantili, siyah, sağ üst köşesinde 3G ibaresi var. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım, resetlenme olmadı, hoparlör sesi çok net geliyor, karşıdaki sesimi çok net duyuyor. Telefonun kamerası ile fotoğraf çekmek için telefonu yana doğru yatırmam gerekiyor ve ekrandaki saat yazısı gitmiyor, akıllı ekranıda istemiyorum (üstte mesaj v.s.kısayolları olan), ekranda sadece operatör ismi görünsün istiyorum, bi işlemi nasıl yaparım bilen var mı?

Telefonunuz hayırlı olsun doğru bir karar vermişsiniz.Menüden ayarlara giriyoruz.Ekran ayarlarını seçiyoruz.Akıllı Ana Sayfa ya giriyoruz.Düzenle kısmını seçiyoruz çıkan şıklardan hepsini boş olarak işaretliyoruz seçeneklerden kaydediyoruz işte size boş bir ekran yalnız boş ekran seçerseniz feneri kullanabiliyor ancak kısayol tuşunu kullanamıyoruz.

• teşekkürler hocam, birde arama sonlandirdiktan sonra arama özeti (görüşmenin kac dakika sürdüğü) ekrana direk geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmz56

CUMARTESI BU TELEFONDAN TEKRAR ALDIM BIMEX DEN 284 TL MAALESEF AYNI RESETLENME SORUNU DEVAM EDIYOR CILDIRMAK UZEREYIM.ACABA SIM KARTTA MI SORUN VAR

Hocam ben de almayı düşünüyorum bu telefondan resetleme sorununu çözebildiniz mi..Tavsiye eder misiniz bu telefonu kullanmış biri olarak..Sar değeri düşük bir telefon,fiyatı iyi ve şarjı iyi gidiyor..Aradığım özellikler bunlar...Ama kapanma sorunu düşündürüyor beni şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 13 Mayıs 2013; 15:22:50 >
  • quote:

teşekkürler hocam, birde arama sonlandirdiktan sonra arama özeti (görüşmenin kac dakika sürdüğü) ekrana direk geliyor mu?

Hocam ben de alıcam inşaallah..nasıl telefon memnun musunuz...2. el satanlar var..garantisi hala devam ediyor..Önce onlara bakıcam olmadı yenisini alıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: godelureau

quote:

teşekkürler hocam, birde arama sonlandirdiktan sonra arama özeti (görüşmenin kac dakika sürdüğü) ekrana direk geliyor mu?

Hocam ben de alıcam inşaallah..nasıl telefon memnun musunuz...2. el satanlar var..garantisi hala devam ediyor..Önce onlara bakıcam olmadı yenisini alıcam..

memnunum hocam, 2. el tavsiye etmem reset olayi cok oluyo bu cihazlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.