Şimdi Ara

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
9
Favori
250.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok acıl cevaplanırsa sevınırım ben babama alıcagım gozu kucuk yazıları sımgelerı gormekte sorun yasıyor ekran yazılarını buyutme ozellıgı var mı yada sımgelerı buyutme
    tesekkler sımdıden
  • çok acil öğrenmem lazım..youtube den nasıl video izleniyor...aynı telefon bende de var ama bi türlü internetten video izleyemedim...
    onun dışında başka bi sorun görmedim telefonda..
  • evet yazı boyutunu seçebiliyorsun...
  • Bilgisayara bağladığımda sürücü istiyor. Kutunun içinden driver CD si çıkmadı diye hatırlıyorum. Win XP Prof için sürücü nasıl elde edebilirim?
  • arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum fazla maliyeti olmayan eli yüzü düzgün bir telefon tavsiye edermisiniz?
  • Arkadaşlar bi tanıdığıma bu telefondan aldık kutu içinden usb kablo ve driver cd si çıkmadı normalde kutu içeriğinde mevcut mu?
  • kutu içeriğinde o ürünler yok. cd devri bitti samsung.com/kies den indiriyorsun kiesi. zaten cd den cıksa da güncelleme isteyecek.
    Bu telefon hem kozmetiği hem de fiyatı ile piyasanın en iyisi diyebilirim. Al babana dedene sevinsin.
  • @IRFUN4EVER cevap için teşekkeü ederim. Dün telefon bayisine tekrar gittim. Adam inandırmak için samsung telefonlardan örnekler gösterdi kiminde usb kablosu çıkmıyo kiminde kullaklık yok satıcı teşhir ürünlerinin içeriklerini gösterince inandım :)
  • Inceleme icin tesekkurler, ben de bugun icinde bar tipi islevsiz malzeme kalitesi yuksek bir telefon alicam.

Gordugum kadariyla piyasada pek fazla secenek yok.

S5610 kasasi metal midir acaba? arka kapak cikarip baktiginida her 2 yuzu de ayni mlz yuzeyinde mi?

eger s5610 metal degilse c3530 alicam, 3 mpixel , ama kasasi metalmis.

not: metal gorunumlu ama plastik olabiliyor malzemeler bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 6 Mart 2012; 15:59:31 >
  • görüntülü görüşme için önde kamerası var mı acaba

fotografta önde kamera yok görünüyor.
    özelliklerde var görünüyor.

rica etsem dener misiiiz. ön kamera ile görüntülü görüşme yapıp karşı tarafın görüntüsünün sizin görüntünüzün nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamirrr -- 9 Mart 2012; 11:42:50 >
  • Onde kamerasi var ve goruntulu gorusme yapilabiliyor. Goruntu kaliteside fena degil bence.
  • fotoğrafta niye yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamirrr

fotoğrafta niye yok

Orada ben de göremedim. Ama telefonun önde de arkada da kamerası var. Orada niye görünmüyor ben de bilmiyorum. O fotograf değil de resim bence. Ondan görünmüyor tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen2 -- 9 Mart 2012; 20:29:15 >
  • selam arkadaşlar bende bu cihazı 1 hafta oldu alalı daha ama ilk günlerde şarjı üç dört saat gidiyordu şimdik sabah çıkardığım zaman akşama anca gidiyor acaba sizde nasıl oldu şarj problmi bu gun aldığınm yeer gittim başka bir cihazın kutusundan sıfır batarya verdi bu gece onu deneyecem şimdik bakalım bataryada olabilir dedi
    bana bilgi verirseniz sevinirim sizde ne kadar gidiyor şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusrud

selam arkadaşlar bende bu cihazı 1 hafta oldu alalı daha ama ilk günlerde şarjı üç dört saat gidiyordu şimdik sabah çıkardığım zaman akşama anca gidiyor acaba sizde nasıl oldu şarj problmi bu gun aldığınm yeer gittim başka bir cihazın kutusundan sıfır batarya verdi bu gece onu deneyecem şimdik bakalım bataryada olabilir dedi
    bana bilgi verirseniz sevinirim sizde ne kadar gidiyor şarjı

Ben en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. Günde en az yarım saat konuşuyorum, 1 haftayı buluyor şarjı. Senin telefonu ne kadar sıklıkta kullandığını bilmiyorum ama söylediğin süre çok az geldi bana. Herhalde pili sorunluydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

quote:

Orijinalden alıntı: pamirrr

fotoğrafta niye yok

Orada ben de göremedim. Ama telefonun önde de arkada da kamerası var. Orada niye görünmüyor ben de bilmiyorum. O fotograf değil de resim bence. Ondan görünmüyor tahminimce.

fotoğraf makine ile çekilir resim yağlıboya suluboya karakalem ile yapılır.

yukarıda görünen fotoğraftır ama kamerası görünmüyor ama çok da çnemli deil kullananlar var olduğunu söylüyorsa vardır. Teşekkür ederim
  • selam telefonu fazla kullanmaya kullanıyorum günde en az iki saat görüşme en azda 50 sms ama bundan önce nokia e65 vardı aynı kullanım da bana iki üç gün gidiyodu bu telefonda 1 gün anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurfi

OK HERŞEYİ HALLETTİM SORUSU OLAN SORSUN...

3G açıp kapamayı nasıl hallettiniz?
  • şuan tel elimde deil fakat şebeke seçiminin olduğu bi yer profillerin olduğu yerde olabilir ya da bağlantı ayrlarının olduğu yer

1.otomatik
    2.gsm
    3.umts

otomatik seçerseniz 3g kapsama alanına girdiğiniz yerlerde 3g aktifleşir gsm girerseniz 3g kapalı demek umts seçerseniz 3g olan yerde 3g olur olmayan yerde mantık olarak tel çekmez ama çektiği de görülmüştür.. olay bu...
  • Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.