Şimdi Ara

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
9
Favori
248.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtar72

    Arkadaşlar bu telefonda reset kaçınılmaz son galiba. Bir olur, iki olur herkes bu kadar şanssız olamaz. Şöyle 6-7 ay yada 1 yıl sorunsuz kullanan yok mu şu mereti? Acaba 216TL.'ye C3303 mü alsam onun da kamerasında flaş yok ve 1.3MP ama en azından onlarca yorumda bir tek donma, kasma, reset vs. sorun okumadım. Telefonun en hayırlısı maraza çıkarmayanıdır derler, sizce ne yapayım?

    ben 4 aydır kullanıyorum.hiç reset sorunu olmadı.inşallah bundan sonrada olmaz.telefonu kapıteslim.com dan almıştım.hepsiburadadan aldığım reset atıyordu iade attim.kapı teslim den aldım.şuanda sorun yok reset kapanma v.s.




  • merhaba, samsung s5610 almaya karar verdim, arkadaşım da bu telefondan almış bana çektiği resimlerden birkaç tane gönderdi, gönderdiği fotoğrafların özelliklerine baktığımda kamera modeli GT-S5610K yazıyor ama aynı model başka bir telefonla çekilen aşağıdaki resimde ise kamera modeli GT-S5610 yazıyor ve renkler daha canlı daha net... ikisi arasında ne gibi bir fark var?

     --- Yeni Samsung S5610K --- (*****)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtar72

    Arkadaşlar bu telefonda reset kaçınılmaz son galiba. Bir olur, iki olur herkes bu kadar şanssız olamaz. Şöyle 6-7 ay yada 1 yıl sorunsuz kullanan yok mu şu mereti? Acaba 216TL.'ye C3303 mü alsam onun da kamerasında flaş yok ve 1.3MP ama en azından onlarca yorumda bir tek donma, kasma, reset vs. sorun okumadım. Telefonun en hayırlısı maraza çıkarmayanıdır derler, sizce ne yapayım?

    Hocam samsung s5610k nasıl halen calısır durumda mı dayanıklık acısından bakıyorum ve siz konusurken cagrı geldiginde cagrılar arasında gecis veya konferans yaparken sorunlar aysadınız mı ?
    ve youtube videoları acabiliyor mu cok gerekli değil ama osla iyi olurdu
    sarj kablosu ve 3g oalyı nasıl
    ayrıca gunduz(Gunes altında) ekranda goruntu nasıl parlaklık yeter li mi acep ?
    Annem için alıcam görüntülü konusma ve mp3 dinlem özelligi lazım kısacası
    tabi sarjda gunde 1 saat civarı konusması var perte cıkmamıs olanı var mı alalım mı




  • bu telefonu aldım bir aynı gün pişman olup geri götürdüm geri almadılar. bende pişman olaraktan kullanıyorum şimdilerde. birincisi resimlerde görünüşü çok sağlam taş gibi bir telefon gibi gözüküyor. çelik renk falan. ama aslı hiç öyle değil. şöyle söyleyebilirim tasarımı güzel ama kalitesi düşük olan fiat arabaları gibi. tuşları bir tuhaf. düz olması kullanışsız olmuş. sürekli iki tuş arasına basıyorsunuz. tuş kilidi için üç saniye yıldıza basılı tutmanız gerekiyor. facebook çok kullanışsız. oprea falan yüklenmiyor. telefonu 3g yapmaya çalıştıklarından mı nedir ikide bir hat kesiliyor. bağlantı seçimini otomatik yaparsanız böyle oluyor. fakat seçimi 2g yaparsanız sorun olmuyor. aslında asgari herşeyi karşılıyor hatta 5 mp kamera artı bir iyilik yapıyor ama ben kalitesiz olduğu heryerinden belli olan kasasından gıcık alıyorum. zaten bunu ilk elime aldığımda ekran kalitesi önceki kullandığım sony ericsson j 108i cedar telefonuma göre çok kötü olduğunu hemen anladım. şimdilerde mahsus hor kullanıyorum bir şekilde bozulsa da güzel bir telefon alsam diye.

    bundan sonra sony den şaşmam. sony olsun çamurdan olsun.....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesur_0342

    bu telefonu aldım bir aynı gün pişman olup geri götürdüm geri almadılar. bende pişman olaraktan kullanıyorum şimdilerde. birincisi resimlerde görünüşü çok sağlam taş gibi bir telefon gibi gözüküyor. çelik renk falan. ama aslı hiç öyle değil. şöyle söyleyebilirim tasarımı güzel ama kalitesi düşük olan fiat arabaları gibi. tuşları bir tuhaf. düz olması kullanışsız olmuş. sürekli iki tuş arasına basıyorsunuz. tuş kilidi için üç saniye yıldıza basılı tutmanız gerekiyor. facebook çok kullanışsız. oprea falan yüklenmiyor. telefonu 3g yapmaya çalıştıklarından mı nedir ikide bir hat kesiliyor. bağlantı seçimini otomatik yaparsanız böyle oluyor. fakat seçimi 2g yaparsanız sorun olmuyor. aslında asgari herşeyi karşılıyor hatta 5 mp kamera artı bir iyilik yapıyor ama ben kalitesiz olduğu heryerinden belli olan kasasından gıcık alıyorum. zaten bunu ilk elime aldığımda ekran kalitesi önceki kullandığım sony ericsson j 108i cedar telefonuma göre çok kötü olduğunu hemen anladım. şimdilerde mahsus hor kullanıyorum bir şekilde bozulsa da güzel bir telefon alsam diye.

    bundan sonra sony den şaşmam. sony olsun çamurdan olsun.....

    bende de var bu telefondan 2 kere kaldırıma düştü resmen dağıldı telefon ama bişey olmadı.bir iki çizik o kadar kullanımda bir sıkıntım yok.bence sağlam bir telefon gerçi sağlamlık kişinin beklentisinede bağlı olan birşey.bence sağlam görüntüsü var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 8 Ağustos 2012; 10:40:23 >




  • Ben sağlamlık konusuna o kadar takılmıyorum. Ancak, şu düğmelerin tek sıra olması ve telefonun boyu beni düşündürüyor. Neden derseniz ben ikinci hattımda konuşmak için kolay taşınır, kullanışlı, küçük ve işlevsel bir telefon bakıyorum. Aslında C3303 alıp geçecektim ama o da 16GB kartı desteklemiyormuş. Benim gibi müzik arşivini yanında taşıyan biri için bellek en az 16GB olmalı 8GB yetmez. Buna karşın gene de C3303 aklımın bir köşesinde tasarımı, küçüklüğü ve kullanışlılığı ile bana göz kırpıyor aynı güzel eskitilmiş nitelikli bir Fransız Şampanyası gibi...
  • Ben de telefonu yaklaşık 4 ay önce aldım.Memnunmuyum? Pek değilim.Telefonda çok nadirde olsa resetleme olayı oluyor.İkincisi çok aliteli bir telefon değil tuşlarından bazen gıcık gıcık ses çıkıyor.Ama benim işimi görüyor.
  • ahize sesine bir çözüm var mı? ahize sesi kısık değil ama çok boğuk, biraz tizleştirilmesi gerekiyor. karşıdakinin ne dediği anlaşılmıyor.
  • bir de şarjı bitmeden şarj edilmesinin bataryaya bir zararı var mı? çünkü data kablosuyla bilgisayara bağladığımda şarj etmeye başlıyor.

    ayrıca bu telefonun bendeki data kablosu ile şarj aletin kablosunun giriş kısımları neden farklı? mesela şarj aleti telefona gayet kolay bir şekilde takılıyor ama data kablosunu bayağı bir zorlamam gerekiyor, acaba yanlış data kablosu mu kullanıyorum?
    bendeki usb kablosu pkt-199
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mozzika

    bir de şarjı bitmeden şarj edilmesinin bataryaya bir zararı var mı? çünkü data kablosuyla bilgisayara bağladığımda şarj etmeye başlıyor.

    ayrıca bu telefonun bendeki data kablosu ile şarj aletin kablosunun giriş kısımları neden farklı? mesela şarj aleti telefona gayet kolay bir şekilde takılıyor ama data kablosunu bayağı bir zorlamam gerekiyor, acaba yanlış data kablosu mu kullanıyorum?
    bendeki usb kablosu pkt-199

    şarj bitmeden şarj etrmenin tabiki zararı vardır.sonuçta batarya şarjlı pil içersindeki enerji bitmeden üzerine şarj etmek birden değil ama yavaş yavaş bitirir bataryayı sana tavsiyem tam deşarj olduktan sonra tam şarj yapmandır.benim bataryam bu yöntemle 10-11 gün gitmektedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Egé

    5610 da kameranın led flaşını fener gibi kullanma imkanı var mı.. Varsa yöntemi nedir.

    Var, önce ayarlar-ekran-akıllı ana sayfayı tek saat moduna getirin. daha sonra üst yön tuşuna uzun bastığınızda el feneri yanacaktır.
  • evet arkadaşlar ben de bugün vatandan aldım . sanalpazarda 240 tl idi ancak garanti işi kolay olsun diye 260 liraya aldım . en ufak sorunda gidip kafalarına atmak kolay oluyor telefon büyüklüğü dışında gerçekten harika . büyüklüğü sürekli cepte taşımayacaklar için zaten sorun olmayacaktır . fiyat/performans oranı harika gerçekten . bakalım ilerleyen günlerde tam notunu vereceğim
  • arkadaşlar bir de kullandığınız güzel kılıf varsa söyleye bilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

    arkadaşlar bir de kullandığınız güzel kılıf varsa söyleye bilir misiniz ?

    ben kılıfsız kullanıyorum.büyük olduğu için kılıf bulmak zor.kılıfsız kullanmak sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
  • valla ben de ekranından koruyucu eksit etmeyeyim diyorum ama diğer kısımların da çizilmemesi açısından yarın yine de bi bakacam aksesuarcılara . uygun bişeyler bulurum belki . ekranın büyük olması çok hoşuma gitti . ses kalitesi de fena değil konuşma sırasında .
  • Merhaba,

    Oncelikle telefonda sorun yasayan arkadaslarin sorunlarinin kisa zamanda cozulmesini diliyorum.

    Ben 100-200 tl fiyat araliginda ikinci bir telefon ararken bu telefon u ozellikleri ile cok begendim ve hic bir yorum filan okumadan 13 agustos tarihinde Umraniye REAL den 269 tl ye aldim. (HB de 259 du fakat kargo filan 5 tl lik bir fark icin degmezdi)

    Genel olarak cok begendim basit kullanisli ve uzun sarj. Avea hatti takili reset filan olayi ile su ana kadar karsilasmadim. Dun Turkcell hattina biraz taktim WAP uzerinden biraz internet filan denedim gayet basariliydi. Turkcell de cok fazla kullanmadim. Avea ile kullanmaya devam ediyorum.

    Ikinci telefon oldugu icin cok fazla arama su bu yaptigim soylenemez ama su ana kadar (3 gunde) 10 call yapmisimdir. Reset sorunu su an icin yok. Ama bu sorunun sonradan bile olustugunu gorunce beklemiyorda degilim

    Benim dusuncem reset olayi tamamen software kaynakli cunki farkli marketlerden alanlar var. Aldiginiz yerleri yazarsaniz reset sorununun alinan belirli marketlere mi yansidigini gorur burdan belki o marketlere giden cihazlarin farkli bir software yuklemesi oldugu tespiti yapila bilir.

    Bu arada data kablosu yok bu kablonun temini kolaymi? Normal elctronik satis yapan magzalar da varmi?

    Birde benim dikkatimi ceken, arama yaparken karsi tarafin telefonun zil sesi gelmeden 1-2 saniyeligine acaip bir ton da ses gelip sonrasinda karsi tarafin arandigini belirten zil sesi duyuluyor.

    Sonuc olarak fiyat guzel ozellik guzel tasarim fena degil bunun yaninda bir cok kullanicinin yasadigi ozellikle reset sorunu var.

    I phone kuyrugunda bekleyen insanlari anlamak lazim. Halen 3GS kullaniyorum birde sorun cikart arkadas.




  • Evet sonunda bende kapanma sorununu tatmış oldum. Dün vodafone hattımdan Türkcell'i ararken konuşma esnasında kapanıp açıldı. Daha öncede aynı kişiyle konuşurken karşı tarafın sesi kesilmişti ama bu hatlarla ilgili bir durum da olabilir. Benim sesim gidiyor fakat karşı tarafın gelmiyordu. Öte yandan şarzı mükemmel. Bu gün 13. gün şarj edeli ve sadece 1 kademe eksildi. Bu sürede yaklaşık 1 saatlik konuşmam var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemele

    Merhaba,

    Oncelikle telefonda sorun yasayan arkadaslarin sorunlarinin kisa zamanda cozulmesini diliyorum.

    Ben 100-200 tl fiyat araliginda ikinci bir telefon ararken bu telefon u ozellikleri ile cok begendim ve hic bir yorum filan okumadan 13 agustos tarihinde Umraniye REAL den 269 tl ye aldim. (HB de 259 du fakat kargo filan 5 tl lik bir fark icin degmezdi)

    Genel olarak cok begendim basit kullanisli ve uzun sarj. Avea hatti takili reset filan olayi ile su ana kadar karsilasmadim. Dun Turkcell hattina biraz taktim WAP uzerinden biraz internet filan denedim gayet basariliydi. Turkcell de cok fazla kullanmadim. Avea ile kullanmaya devam ediyorum.

    Ikinci telefon oldugu icin cok fazla arama su bu yaptigim soylenemez ama su ana kadar (3 gunde) 10 call yapmisimdir. Reset sorunu su an icin yok. Ama bu sorunun sonradan bile olustugunu gorunce beklemiyorda degilim

    Benim dusuncem reset olayi tamamen software kaynakli cunki farkli marketlerden alanlar var. Aldiginiz yerleri yazarsaniz reset sorununun alinan belirli marketlere mi yansidigini gorur burdan belki o marketlere giden cihazlarin farkli bir software yuklemesi oldugu tespiti yapila bilir.

    Bu arada data kablosu yok bu kablonun temini kolaymi? Normal elctronik satis yapan magzalar da varmi?

    Birde benim dikkatimi ceken, arama yaparken karsi tarafin telefonun zil sesi gelmeden 1-2 saniyeligine acaip bir ton da ses gelip sonrasinda karsi tarafin arandigini belirten zil sesi duyuluyor.

    Sonuc olarak fiyat guzel ozellik guzel tasarim fena degil bunun yaninda bir cok kullanicinin yasadigi ozellikle reset sorunu var.

    I phone kuyrugunda bekleyen insanlari anlamak lazim. Halen 3GS kullaniyorum birde sorun cikart arkadas.

    +1 iphone konusuna katılıyorum gerçekten

    ben vatannotebook mağazasından aldım . 2 call var reset sorunu olmadı bende de . bakalım ilerleyen zamanlarda olacak mı




  • merhaba arkadaşlar.telefonunda reset sorunu olanlar veya benzeri sorunu olanlar telefonun versiyonunu kontrol etsin.benim telefonumda herhangi bir sorun yok.
    telefonumun versiyonu samsung s5610kjvkk1 csc:5610kojvkj1
    telefonun versiyonunda kaynaklanabilir bir sorun olabilir.kontrol etmenizde fayda var.
  • Merhabalar,

    Daha once belirttigim butun yorumlari okudum. Bir cok kullanici 3G yi kapatmanin cozum oldugunu bahsetmis.

    Bende bir kac deneme yaptim. AVEA hat kullaniyorum 3G olan yerde sebeke modu olarak sadece UMTS secmeme ragmen kapsama yok isareti geliyor.

    Ne zaman GSM yada OTOMATIK sebeke modunu secsem kapsama geliyor. Sadece E (EDGE) gprunuyor 3G gorunmuyor.

    AVEA hat kullanip bu telefondan 3G servisi alan varmi?


    Bende soyle bir soru isareti olustu;3G yi kaldirinca reset sorunu gidiyor, AVEA hatta 3G secmeme ragmen 3G gelmiyor(Kapsama olmasina ragmen)

    Bu telefon u 3G yapacagiz derken bir takim yazilimlar eksik olmus olup karsi tarafin yada servis alinan istasyon 3G oldugunda algilama yapamayip sistemi cozemeyip reset atiyor olabilirmi? 2G de sorun olmuyorsa 3G de yazilanlardan ve bende ki 3G modunda nor service gostermesinden boyle bir dusunce belirdi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.