slm arkadaşlar biraz saçma bi soru gibi görünebilir video ve resim çekimlerinin normal gözükmesi için illa yan mı çevirmeliyiz teli normal(düz) çektiklerimi bilgisayara aktarınca yan çıkıyor videolar bilhassa....
Telefonumun kılıfını kaybettim. Net'te biraz baktım, kılıf bulmadadım. Bilen varsa link'ini rica ediyorum. Hemen bir tane alayım.
- Aynı bataryadan ben, 2 ay falan önce aldım. Orjinali ile aynı süre gidiyor. Yani her 2 bataryam da ortalama 3-4 gün gidiyor. - Turkcell hattım var. Internet'e girmek istediğimde "Paket veri: Paket veri bağlantısı yok" diyor. Ne yapmam lazım ?
ahada şansa bak bayram geçsin sipariş veririm dedim akabinde geçici olarak temin edilememektedir yazısını koymuşlar bedevi şansı yemin ederim
Telefonum Başarı'dan tamir edilip gelince, hemen Pc Studio ile telefonu pc'me bağlayıp back-up aldım. Yer imi olan 2 adet kısayolum "mesajlar ve rehber" olarak değişmiş. Ayarlardan, kısayol olarak 2 adet yer imi görünmesine rağmen , ana ekrana dönünce , kısayollarım başka birşey görünüyor. Özetle , yer imini nasıl , kısayol tuşu yaparım ?
* Telefonu kapadım açtım düzeldi. * Telefonu saat olarak kullanmayı seviyorum. Telefon tuş kilidine geçince saati öğrenmek için herhangi bir tuşa basınca büyük puntolu digital saat görmem için ne yapmam lazım ? * Ayrıca bir adet güzel bir kronometre uygulaması bilen varsa link verirse sevinirim.
Yahu arkadaşlar , kendim çalıp kendim oynuyorum. Innov8 bu kadar mı ayağa düştü ? 1 kişi dahi yok mu cevap verecek ? Üstteki sorularıma bir soru daha ekliyorum. Telefonum Başarı'da tamir olup geldikten sonra ekranın içinde alt kısmında küçük bir kıl var. Çok kıl birşey , beni rahatsız ediyor. Onu oradan çıkarmanın bir yolu var mı?
Aşağıdaki programları nerden bulabilirim ?
1-sms okuma programı (nuance talks yükledim+aylin dosyasını.fakat konuşma yok) 2-Ekran Koruyucu programı 3-Arayanın ismini söyleme
Bizim telefonda arayanın ismini söyleme olayı var mı ? İlk defa duyuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: tunag
Aşağıdaki programları nerden bulabilirim ?
1-sms okuma programı (nuance talks yükledim+aylin dosyasını.fakat konuşma yok) 2-Ekran Koruyucu programı 3-Arayanın ismini söyleme
sms okuma programını bulursunda arayanın ismini söyleyen program bulman zor.ekran koruyucuyu her yerde bulursun.
Eski mesajların arasında bir tane kronometre vardı ben zamanında onu indirmiştim.Halende onu kullanıyorum. Kaçıncı sayfada olduğunu hatırlamıyorum.Bir göz at istersen. Birde şu siteye göz gezdir.
maxi ile cep arasındakı tireyi kaldırman gerekiyor.
slm gerçi forum artık kapanmak üzere ama bişey aklıma takıldı hb'dan innow8 8510 bataryası aldım ve dikkatimi çeken bataryanın çengellerinin olduğu hizada benim bataryamda bir beyaz kağıt yapışıkkan gelen bataryada o çıkarılmış acaba telin kendi üzerinde gelen bataryanın 1 gün gitmesindeki sebep bu olabilirmi??? soru garip gelebilir kusura bakmayın şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar 22. gün oldu telefonumdan daha ses seda yok ümidimi kestim artık telefondan ne garantiymiş be
Exclusivecar arkadaşım ümidini kesme.
Ben bir kaç ay önce Telefonun 3G kamerası bozulduğu için siğorta kapsamında servis'e yollamıştım ve hafta sonlarıda dahil 1,5 ayda ancak telefon gelmişti.
Birde sana şunu şöylememde fayda var. Sen kurban bayramı dahil şekildemi 22 gün oldu diyorsun. Hafta sonlarını saymadığın gibi bayram günleri olan cuma ve pazartesi gününü de sayma hatta perşembe gününü de saymaman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Exclusivecar
arkadaşlar 22. gün oldu telefonumdan daha ses seda yok ümidimi kestim artık telefondan ne garantiymiş be
parçası yoksa 2 ay beklersin.
ama arkadaşlar olucak şey değil benim başka cep telefonum yokki hattımı kullanamıyorum sevgilimle papaz oldum bu durumda madurum oldu olucak çalışma saatlerini hesaplayarak tamir süresi 30 gün yapsınlar valla çok sinirlendim şimdi
Telefonun içinde ki filmleri yada bizim çektiğimiz video , fotoğrafları , lcd tv'de nasıl izleyebilirim ?