Şimdi Ara

yeni şampiyon sınıfı ( gizli taşıyıcı ) şimdilik ilk üyesi kayle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler yaşlaşık 3 haftadır deniyorum top ve mid olarak , killere çok etki etmeden , gizli gizli oyun taşıyorum, hiç abartılı kda'lar elde etmiyorum bu yüzden çoğu zaman rakip ' kayle free winsin'' diyor ama kimse bilmiyor ki ben defalarda adc'nin hayatını kurtarıyorum , bulunduğum laneden bir başladım mı en az 2 kule alıyorum , tf'lerde verdiğim hasarın haddi var hesabı yok sadece last hit atamıyorum . şuan için bu sınıfın ilk üyesi kayle'dır bence , gizli gizli taşır oyunu ruhunuz duymaz

bunlar da kayle maçlarım
     yeni şampiyon sınıfı ( gizli taşıyıcı ) şimdilik ilk üyesi kayle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 8 Aralık 2014; 23:07:22 >

• Ben de aynısını Ezreal için düşünüyorum. Belki kda pek iç açıcı olmuyor ama oyun sonu şampiyonlara verilen hasara bakınca anlıyorsun olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draven diyorum sana dogru gelen adam seni kesebilecek bile olsa q ile damage yedimi senden geri kaçıyor manyak damage

çok nadir goruyorum baya zor oynaması bence aşırı op
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Ben de aynısını Ezreal için düşünüyorum. Belki kda pek iç açıcı olmuyor ama oyun sonu şampiyonlara verilen hasara bakınca anlıyorsun olayı.

bunda kayle'ın yediği nerflerin de etkisi var ama o skill set ile maç çevirir kayle ve de dediğim gibi çok fazla nerf yediği için millet kayle'ı bitti sanıyor . q hasar ve ratio düştü,e ratio düştü, ulti cd arttı , seviye başına kazandığı saldırı hızı bile düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 8 Aralık 2014; 23:14:51 >
  • gizli op talon mundo darius nasus akali signed
  • gizliyse sen nerden biliyon kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feel my kappa -- 8 Aralık 2014; 23:34:58 >
  • Silver
    İlver
    Lver
    Ver
    Er
    R

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feel my kappa

hll qnq silver 3de 3/3/7 harikasın ne diyeq pirosun piro tebrik qnq

bundan sonraki gizli taşıyıcmız osuruktan teyyare beyler silverda çok güzel taşıyo fena yav

KKKappaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

gizli op talon mundo darius nasus akali signed

gizli op demedim kanka bu farklı , oyuna sanılandan daha fazla etki eden şampiyonlar, suplar da pek girmiyor bu sınıfa . talon ve akali kda'nın mana kor , mundo tek seferde 2 kle inhi alamaz, nasus olabilir bak, singed da lane kontrol bakımından çok iyi
  • Sencede fazla gizli olmamış mı?

• nasus jungle beyler ilk e 2.w fulluyorsunuz mor + tank jungle itemini alınca durduramıyorlar.
  • Silver da kayle soraka fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ReveLucian

Sencede fazla gizli olmamış mı?

cidden bir tek ben kayle oynuyorum bu eloda ama en azından yasuo'nun beline beline vuruyor , rakip yasuo nereye ben oraya gidiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

gizli op talon mundo darius nasus akali signed

gizli op demedim kanka bu farklı , oyuna sanılandan daha fazla etki eden şampiyonlar, suplar da pek girmiyor bu sınıfa . talon ve akali kda'nın mana kor , mundo tek seferde 2 kle inhi alamaz, nasus olabilir bak, singed da lane kontrol bakımından çok iyi

silverda pek gizli opa gerek yok ztn talon al güzel rün diz gör bak nasıl taşıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Silver da kayle soraka fark etmez

o kadar uzun süre uzak kalmışsınız ki gümüşten , şuan oyunlar normal geçiyor, hele duo girilince tadından yenmiyor, ben ve yeni gold olan prem 10 maçta 8 win 7 'si üst üste ve yine 2 gold arkadaşım da birlikte 12 maç üst üste kazandılar, genelde troll az , afk bol oluyor şuan , biraz da olsa bilinçlenme, en azından ejder ve baron bilinci, totemleme filan bariz atış gösteriyor
  • Tamam silver abi.

• Yeni mapde kayle jungle oynayin

• Silver diye dalga geçenlerde gold

• silverda soloya vayne al herkese teq at kimseden gizlenmene gerek yok xd
  • Trnin goldu platı adamla dalga geçiyor :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.