Şimdi Ara

Yeni rün dizilimi nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bildiğiniz üzere yeni yama geldi ve rün sistemi değişti. Nişancı, büyücü, dövüşçü vb. Rünler nasıl olmalı detaylı şekilde yazarsanız memnun oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ilk gözüme çarpan Tanky supportlar ön plana çıkacakmış gibi geldi.Onun dışında Assasin tarzı herolarda güçlü geldi bana.Zed o yıldırım ile early de yok ediyor.Aynı şekilde adc lerdeki o 3.atıştan sonra verdiği hasar da bana broken geldi biraz.Dereceli atmadan normal oyunlarda denemeye çalışıyorum daha çok.Daha 1 gün bitmeden neye ne gidilir demek erken.Koreli kardeşlerimizi beklicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Benim ilk gözüme çarpan Tanky supportlar ön plana çıkacakmış gibi geldi.Onun dışında Assasin tarzı herolarda güçlü geldi bana.Zed o yıldırım ile early de yok ediyor.Aynı şekilde adc lerdeki o 3.atıştan sonra verdiği hasar da bana broken geldi biraz.Dereceli atmadan normal oyunlarda denemeye çalışıyorum daha çok.Daha 1 gün bitmeden neye ne gidilir demek erken.Koreli kardeşlerimizi beklicez.

Anladım kardesim saol yeni güncelledim zaten anlamadım yeni rün sistemini ondan sordum kafam karışık

• Şuan herkes kafasına göre oynuyor karman çorman. Bazı oyunlarda o bir tane rün var oyun içinde şifayı falan bırakıp tp falan alabiliyosun onu aldıklarını gördüğüm adc ler falan var kimse bir şey bilmiyor yani her şey çok karışık ayrıca rün sayfası sayısının 3'le sınırlı tutulması çok büyük sıkıntı yaratacak gibi.

• El Salvador kullanıcısına yanıt
    Ahhhh koreliler aklımda hep yeni sistem geldiğinden beri koreliler bakalım napıcak az bekleyelim diyorum

Düzenleme: Reddite istediğiniz hero mains yazarsanız adamlar bi şeyler yapıyorlar deneyebilirsiniz aralarında tartışıyorlar örnek alistar mains yazın başlıklardan anlarsınız konuyu girin bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 8 Kasım 2017; 20:33:0 >
  • 3 ile sınırlı derken benim 20 sayfam duruyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Ahhhh koreliler aklımda hep yeni sistem geldiğinden beri koreliler bakalım napıcak az bekleyelim diyorum

Düzenleme: Reddite istediğiniz hero mains yazarsanız adamlar bi şeyler yapıyorlar deneyebilirsiniz aralarında tartışıyorlar örnek alistar mains yazın başlıklardan anlarsınız konuyu girin bakın

Göz atacağım hocam thanks,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.