Şimdi Ara

YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
10
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün aracın touch modelini inceledim,kendi aracımı takasa vereceğim beklediğim fiyattan alırlarsa takas+kredi ile almayı düşünüyorum.
    Bu arada alacağım 1,5 dci touch donanım. Opsiyon olarak sadece renk ekleteceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 15 Temmuz 2016; 0:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Arkadaşlar bende bugün aracın touch modelini inceledim,kendi aracımı takasa vereceğim beklediğim fiyattan alırlarsa takas+kredi ile almayı düşünüyorum.
    Bu arada alacağım 1,5 dci touch donanım. Opsiyon olarak sadece renk ekleteceğim.

Megane için ne fiyat aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72500 icon tce motor anlaştım. Gelecek hafta alıyorum. 0 faiz kampanyası da var.iyi denk geldi.

• Antalya zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tunl

72500 icon tce motor anlaştım. Gelecek hafta alıyorum. 0 faiz kampanyası da var.iyi denk geldi.

72500tl çok iyi fiyat.Ben en iyi fiyat olarak 74200 almıştım ama istediğim renk değildi.İstediğim renkteki araç için 74650 verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat_old_sun

quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Arkadaşlar bende bugün aracın touch modelini inceledim,kendi aracımı takasa vereceğim beklediğim fiyattan alırlarsa takas+kredi ile almayı düşünüyorum.

Megane için ne fiyat aldınız?

daha fiyatlandıramadılar benim aracımı bugün götürdüm.Bekliyoruz bakalım kaç verecekler benim araca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Orijinalden alıntı: tunl

72500 icon tce motor anlaştım. Gelecek hafta alıyorum. 0 faiz kampanyası da var.iyi denk geldi.

72500tl çok iyi fiyat.Ben en iyi fiyat olarak 74200 almıştım ama istediğim renk değildi.İstediğim renkteki araç için 74650 verdim

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ognemir

quote:

Orijinalden alinti: tunl

72500 icon tce motor anlastim. Gelecek hafta aliyorum. 0 faiz kampanyasi da var.iyi denk geldi.

72500tl çok iyi fiyat.Ben en iyi fiyat olarak 74200 almistim ama istedigim renk degildi.Istedigim renkteki araç için 74650 verdim

ben de 1.2 tce icon almayy dü?ünüyorum. aracyn çeki?i nasyl? dizel otomatik test etmi?tim. performansyny be?enmedim. Bir de, bu araçlaryn bozuk zeminde konforu ne durumda? bozuk zeminde rahat ettiriyor mu? iç aksamdan ses geliyor mu?

• hakdag46 kullanıcısına yanıt
    Aracın süspansiyon yapısı çok yumuşak değil çok sertte değil.Konfor-yol tutuş arası bir denge saylamaya çalışmışlar.
    Bazı sorularının cevabını aşağıdaki konuda bulabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/m_103222062/mpage_11/tm.htm
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ben de leon-golf-megane arasında kaldım.

benim için konfor en önemli şey. fazla araç kullanmadığım için benzinli almayı düşünüyorum. dizel için 10bin tl en az fazla para vermek zor geliyor. En uygun dizel araç olarak leon dizel manuel 76bin tl indirimsiz fiyata sahip.

Ancak süspansiyonların darbe emişi, düzgün olmayan yollarda aracın tangır tungur gitmesi gibi şeyler çok önemli. Bu açıdan megane ile leon karşılaştırması yapmayı çok isterdim.
  • merhaba beyler megane 4 bakıyorum 130 bg lik versiyonda ilk başta otomatik vites vardı sanırsam ama şimdi bakıyorum yok acaba fransa ile tr sitesini mi karıştırdım
  • neleda N kullanıcısına yanıt
    bu r link kayıt sorununa bir çözüm bulabildiniz mi yoksa bayinin herhangi bir aktivasyon işlemi fln yapması mı gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandırma10.5

bu r link kayıt sorununa bir çözüm bulabildiniz mi yoksa bayinin herhangi bir aktivasyon işlemi fln yapması mı gerekiyor

Çözüm buldum. İndirdiğim R link programının yanlışını indirmişim. Doğrusunu indirdim sorun düzeldi. Lakin boşa indirmişim pek bi özelliği yokmuş.
  • 1.2 tce motorlu megane'a sahip arkadaşlarımın memnuniyet durumu nedir? 1.2 touch alma arifesindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrakula147

1.2 tce motorlu megane'a sahip arkadaşlarımın memnuniyet durumu nedir? 1.2 touch alma arifesindeyim.

Merhaba,

Bu başlıkta alt taraflarda 18 Temmuz 2016; 11:12:01 tarihinde yaptığım yorum sorunuzun cevabı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Orijinalden alıntı: kontrakula147

1.2 tce motorlu megane'a sahip arkadaşlarımın memnuniyet durumu nedir? 1.2 touch alma arifesindeyim.

Merhaba,

Bu başlıkta alt taraflarda 18 Temmuz 2016; 11:12:01 tarihinde yaptığım yorum sorunuzun cevabı olabilir

Teşekkür ediyorum. Orayi da inceledim. İyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu araç ilgimi çekiyor ancak biraz daha bekleyerek 1.6 dci 160 hp EDC olan versiyonu görmek lazım diyorum, belki 1.6 130 hp EDC olanı da beklemek gerekebilir.

1.5 110hp motor , renault'un fluence'te yıllardır kullandığı motor, yeni bir teknoloji sayılmaz.. yakıt ekonomisi ve ortalama bir kullanıcıya rüştünü ispatlamış bir motor.

ancak yenilik , her alanda olmalı.. 1.2 tce 130hp 'ye de EDC gelmeli, o konuda da hızlı aksiyon şart.. yıl sonunu bulmadan getirmeliler..

markaların neredeyse tamamı bu strateji ile yayılıyor ancak değişim şart, artık kimse eski teknoloji satın almak istemiyor, beklemek de istemiyor.. zaman "hız" zamanı, hızlı olan kazanır..

• bir de bir not.. bu konu bu forumda çok daha canlı olmalıydı arkadaşlar.. neden bu kadar pasif, ilgisiz, cansız, hareketsiz bir konu? :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

bu araç ilgimi çekiyor ancak biraz daha bekleyerek 1.6 dci 160 hp EDC olan versiyonu görmek lazım diyorum, belki 1.6 130 hp EDC olanı da beklemek gerekebilir.

1.5 110hp motor , renault'un fluence'te yıllardır kullandığı motor, yeni bir teknoloji sayılmaz.. yakıt ekonomisi ve ortalama bir kullanıcıya rüştünü ispatlamış bir motor.

ancak yenilik , her alanda olmalı.. 1.2 tce 130hp 'ye de EDC gelmeli, o konuda da hızlı aksiyon şart.. yıl sonunu bulmadan getirmeliler..

markaların neredeyse tamamı bu strateji ile yayılıyor ancak değişim şart, artık kimse eski teknoloji satın almak istemiyor, beklemek de istemiyor.. zaman "hız" zamanı, hızlı olan kazanır..

110 beygirlik motor çok hantal. Araç ağır ve çekemiyor. Bu aracın en az 120 beygir olması gerekiyor. Hız meraklısı değilim ancak araç yine de hantal geldi. 130luk gtline almak daha mantıklı geliyor bana. Ama o da manuel...

• liebermann L kullanıcısına yanıt
    C4'ü satıp bu aracı almamdaki en büyük etken yeni teknoloji olmasıydı. Yakıt tüketimi dışında tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
    1.2 tce 130hp olan motor Fransa'da EDC şanzumanlı satılıyor.TR'ye gelmesi çokta uzun sürmez . 130hp dizel motor için yok..
    Dediğin gibi forum biraz cansız ,araç 4 ayını dolduracak piyasaya çıkalı.Satışa çıkmadan önce atılan mesajlar satışa çıktıktan sonrakilerden daha fazla :)
  • hakdag46 kullanıcısına yanıt
    araç 1386 kg, ortalama sürücü ile birlikte neredeyse 1.5 ton.. 1.5 110hp motor boğulmaz, ama günümüzde rakipler agresif.. Opel'in çıkardığı 1.6 136hp'lik motor var, psa grubunda 1.6 120hp var, diğer markalar da (toyota gibi ) 1.6 ve daha fazla sıkıştırılmış motorları getiriyor.
    fiyatlar 50-60.000TL seviyelerinde olsaydı hiç aramazdık, ama 80-90 fiyatlar verince insan ister istemez en iyisini arıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.