Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.733
Cevap
127
Favori
537.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZITIPAŞA

quote:

Orijinalden alıntı: mt28

quote:

Orijinalden alıntı: ZITIPAŞA

Yorumun icin tesekkurler ustadim bizde maviye karar verdik sayilir canli gorunce cok hosumuza gitti

Şimdiden hayırlı olsun. Bende mavi renk aldım göze estetik geliyor.

İmkanınız varsa seramik kaplama yaptırın derim. Kılcal çiziklere karşı biraz hassas bir renk :)

Aldiktan sonra ilk firsatta yaptiracagim ustadim

Bu arada trim sesi alman araçlara göre biraz fazla gelmekte. Eğer fırsatınız varsa bozuk bir yolda deneme yapın ve ona göre alın. Virajlara hızlı girildiğinde ön konsoldan çıt çıt şeklinde sesler duyabilirsiniz. Yada ön yolcu koltuğunda tutunma yeri gibi görünen kısıma bacak dayanmışsa yine viraj vs. dönerken çıt çıt seslerini duyacaksınız.
    Özetle trim seslerine karşı ciddi takıntılarınız varsa güzelce bir test edip o şekilde alın derim. çünkü araçta bol miktarda sert plastik kullanılmış.
    Direksiyon almanlara göre biraz daha ağır diyebilirim.

Tabi hep eksi yönleri yok ama yukarıdakiler gözlemlerim oldu.

Artı olarak otomatik vites geçişleri toyotalara göre çok iyi. Yakıt tüketimi düşük. Yüksekte oturma hissi tartışılmayacak kadar iyi hissettiriyor. Motor kalitesini zaten tartışmaya gerek yok. Kasanın görüntüsü zevk meselesi ama benim hoşuma gidiyor. Aracın manevraları güzel park ederken sıkıntı yaşamıyorsunuz. 150 km hıza çıktığımda olumsuz birşey hissetmedim (maks 150 yaptım, ayrıca rüzgarda yoktu).

• mt28 M kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin tesekkur ederim ustadim, her aracta olmuyor diye duydum trim sesi sanirim biraz sans isi bizim su anki aracimiz toyota corolla 2009 bundan fazla trim sesi olan bir arac olacagini sanmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZITIPAŞA Z kullanıcısına yanıt
    Alışkınsanız sorun yok :) eğlenceli araç pişman olmazsınız. Güle güle kullanın inş.
  • Arkadaşlar aracın üretim yılı ve ayını bayi haricinde nasıl öğrenebiliriz ?

Forumun yarısından çoğunu okudum. 2015 sonu ve 2016 üretimlerde trim sesi yok deniliyor bende var.

bir çoğu 2016 aracında katlanır ayna(düğmeye basmadan araç kilitlenince) veya araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenme olmadığını belirtmiş bende bunlarda var.

Bir sorum daha var; navigasyon açıkken rotadan çıktığımda yeniden hesaplama istiyor musunuz diye soruyor ve bunu insanı delirtinceye kadar sormaya devam ediyor. Ekrandan iptal edebiliyoruz fakat yoldayken ekranla uğraşmak bazen sorun olabiliyor. Bunun haricinde nasıl iptal edebiliriz ?

Teşekkürler
  • Iyi aksamlar arkadaslar , renaultun yeni 0 faizli kresi kampanyasi baslamis onceden boyle bir kampanyayla arac alan var mi dosya masrafi falan extra masraf cikiyor mu ve pesin yerine boyle almak mantikli mi simdiden tesekkur ederim

Merhaba,

Peşinde ekstradan indirim yapmıyorlarsa mantıklı, alınabilir. Ben Megane için böyle bir kampanyadan yararlanacaktım 60 tl gibi ufak bir miktar masraf çıkarmışlardı. Onun haricinde ekstra bir masraf istemediler.

Bu arada forumla kimse ilgilenmiyor heralde.
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin tesekkur ederim ustadim , istedigimiz aracin128.800 tl liste fiyati var opsiyonlarla birlikte OYAK indirim miktarini bilmiyorum yarin konusacagim bayii ile ama subat ayinda teklif aldigimda 10.000 tl gibi bir indirim yapmislardi OYAK indirimi olarak tahminimce yine oyle olacak eger masraf cok cikmaz ise bu sekilde alayim diyorum

• Renaultlarda ön takım sorunlu diye biliniyor (Japon araba kullanıcısıyım: subaru impreza, toyota avensis, mazda 3 ve eskilerden hond civic). Kadjarda durum nasıl acaba?
  • arkadaşlar selam. ben de kum beji 2016 model kadjar sahibiyim ocak 2017 de aldım..aracın muayenesi 2019 9 uncu ay görünüyor büyük ihtimalle üretim ayı yada fıransa dan türkiye ye geldiği ay olabilir.
    bir arkadaş uzaklaşınca kapılar kitleniyor aynalar katlanıyor yazmış ..hangi donanım acaba...benim icon 19 inç cant cam tavan navigasyon şerit takip park sensörü ve kamerası multimedya rlink falan otomatik...birtek kendi kendine park özelliğini istememiştim. bana 115 bin gibi geldi.pazarlığı aralık ayında yapmıştım.
    130 gibi hızda denedim rüzgar sesi az....trim yok gibi hissetmedim..tabi krom kaplı vites haznesini zorlarsanız ses geliyor ama seyir halinde yok..yan aynaların otomatik kapanması güzel olurdu malesef yok..
    internette otomatik cam kaldırma modülü gördüm...taktıran varmı..acaba aynalarıda bağlayabilirlermi...
    yakıt konusunda ben sakin kullanıcıyım...uzun yolda ortalama 4.2 ile 500 km yol yaptım....şehir içi kısa süreli dur kalklar ile 5.4 ü geçmedi..motor hakkını veriyor...herkeze hayırlı akşamlar

• Bu aracın 1.2 EDC (7 ileri) sini alañ yok mu?

Millet dizel sevdasindan vazgecemedi arkadas.

• Sarı sislere elveda..

• quote:

Arkadaşlar aracın üretim yılı ve ayını bayi haricinde nasıl öğrenebiliriz ?

Forumun yarısından çoğunu okudum. 2015 sonu ve 2016 üretimlerde trim sesi yok deniliyor bende var.

bir çoğu 2016 aracında katlanır ayna(düğmeye basmadan araç kilitlenince) veya araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenme olmadığını belirtmiş bende bunlarda var.

Bir sorum daha var; navigasyon açıkken rotadan çıktığımda yeniden hesaplama istiyor musunuz diye soruyor ve bunu insanı delirtinceye kadar sormaya devam ediyor. Ekrandan iptal edebiliyoruz fakat yoldayken ekranla uğraşmak bazen sorun olabiliyor. Bunun haricinde nasıl iptal edebiliriz ?

Teşekkürler

şase numarasından öğrenilir bayiye sorun bence.

ben aracı ilk alanlardanım 2015 ağustos, bende trim sesi yoktu, o biraz şans işi. bayiye gidin trim seslerini kesiyorlar.

39. hafta sonrası üretimlerde uzaklaşınca kitleme, katlanır ayna, torpido aydınlatma var.

navigasyonla ilgili bilgim yok.

• Trim sesi şikayetleri sanırım ilk üretimlerde var. Geçen yeni üretimleri gördüm. Vites civarı sıkılaştırılmış. Ses gelecek gibi durmuyor. Otomatik katlanır ayna bence kullanışlı değil. Şu anki arabam içeriden düğme ile açılıp kapanıyor. Kışın don olan gecelerde otomatik katlanır ayna sıkıntılı olur. Böyle gecelerde özellikle aynayı kapatmıyorum. Bir defa kışın aynayı kapalı unutmuşum. Sabah baktım ayna donmuş. Açılırken kütür kütür sesler geldi içim cız etti. Ama otomatik yan cam kaldırma modülü olsa iyi olurdu.
  • bulent21 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yorumları okuduğumda kimi araçta hiç ses gelmezsen bazı araçlarda geliyor.

Benim aracım 2016 10. ay üretimi çıktı ama bende özellikle torpido kapağından inanılmaz ses geliyor. Düz yolda giderken değil ama biraz bozuk bir yola girdiğimde tık tık tık sesleri çok rahat duyabiliyorum. Arnavut kaldırımı bir yolda sesi tahmin edersiniz :)

trim sesi haricinde keyifli bir araç.
  • pasa. P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Benim aracım uzaklaşınca kitleniyor ve aynalar otomatik katlanıyor. Trim seslerini bozuk yollarda alıyorum.

Yan aynaların kapanması için bir aparat olduğunu okumuştum. SAnırım çinden sipariş verilebiliyormuş. Bayi ile görüşmedim bu konuyu.

Camlar için olan aparatı görmedim. Fakat cam butonlarında ışıklandırma olsa iyi olurmuş gerçekten kötü bir deneyim oluyor.
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    MErhabalar,

Yarın için servisten randevu aldım trim sesleri için. Getirin arkadaşlar öğlene kadar incelesinler dediler. Bozuk yollarda gerçekten rahatsız olmaya başladım, sıfır bir araç için fazla ses geliyor.

bayiye mail attım ve aracın 2016 10. ay üretimi olduğunu belirttiler sanırım o yüzden katlanır ayna otomatik kilitleme vs. var.

2017 de neleri eklediler merak ediyorum.
  • Arkadaslar 2017 model kadjar alacagiz , 2017 lerde torpido isigi , uzaklasinca kapilari kilitleme , kilitleyince aynalarin otomatik katlanmasi gibi ozellikler iconda standart mi

• Bugün servise trim seslerini dinlettim. 50 m. gittik gitmedik haklısınız çok fazla ses var dediler.

Çarşamba günü götürüp parçalara silikonlu bant gibi birşey koyacaklarmış. Kesin çözüm olmaz ama bir miktar rahatsızlığınızı keser dediler.

Bayiye gittiğimde 2017 model araç vardı onu inceledim ve aynı şeyleri o araçtada gördüm. Sanırım bir değişiklik yapılmamış.
    Hocam sizin için var mı yok mu diye onu da sordum, var dediler. Direkt çalıştırıp kontrol etme şansım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

quote:

Arkadaşlar aracın üretim yılı ve ayını bayi haricinde nasıl öğrenebiliriz ?

Teşekkürler

şase numarasından öğrenilir bayiye sorun bence.

ben aracı ilk alanlardanım 2015 ağustos, bende trim sesi yoktu, o biraz şans işi. bayiye gidin trim seslerini kesiyorlar.

39. hafta sonrası üretimlerde uzaklaşınca kitleme, katlanır ayna, torpido aydınlatma var.

navigasyonla ilgili bilgim yok.

Alıntıları Göster
    melihgs güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoll -- 4 Mart 2017; 19:54:12 >

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.