Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.529
Cevap
131
Favori
304.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlısı olsun , 2 sene önce arkadaşım kendi için ve benim için Sportage önerirken kendi fikrimi söyleyip Hyundai nin muadili Kia almam demiştim(marka ve fiyat hoşuma gitmemişti.)

Sonrasında , gunumuze yakın zamanda EV3 elektriklilerle piyasası biraz değişti tabi ,alacak olsam makyajlı Austral alırdım yinede 

• Her ikisini de kullanan, en azından ciddi ciddi araştıran birini bulmalısınız. :) Bizim yorumlarımız yanlı olacaktır biraz. Ben 2024 model kullanıyorum, şimdiye kadar ki en kötü deneyimlerim ses sistemi ve 120 km üstü rüzgar sesi diyebilirim. Sıfır alacaksanız gürültü konusunda iyileştirme yapıldığı, 70 desibel altına düşürüldüğü belirtiliyor. Ses sistemi opsiyonel ama Harman Kardon 100 Bin farkla alınabiliyor diye biliyorum.

Bir sorun daha fiyat her yerde bulunuyor ama araba yok bayilerde, yıl sonuna doğru gelecektir sanırım.  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: flyingraper

Sportage almalısınız,yakın zamanda deneyimledim.Australden çok daha iyi yol tutuş,daha iyi izolasyon ve sürüş asistanı özellikleri çok daha iyi çalışıyor.
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynı ikilemdeyim makyajlı kasa tecno güzel duruyor, henüz test sürüşü yapmadım. Önümüzdeki haftasonu sportage için test sürüşü talep edeceğim. Karar verdiğinizde kararınızı bizimle de paylaşır mısınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogux -- 2 Kasım 2025; 23:53:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhaba, 2025 ocak ayında aldığım aracımı ev almak için satmam gerekiyor, ilana koymadan önce burdan paylaşmak istedim. 10bin kmde değişen boya hasar kaydı söz konusu değil. Koltuk konfor paketli, büyük ekranlı. Düşünen varsa özelden yazabilir. Araç izmirde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

biraz detaylandırırmısın hocam tecrübenizi

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.