Şimdi Ara

Yeni ram aldım kullanılabilir 3.25 diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dxdiagda ve sistem özelliklerinde 8 gb yazıyor fakat bunun 3.25 i kullanılabilir diyor.

görev yöneticisinde ise sadece toplam bellek 3327 diyor. Bunu nasıl arttırabilirim.

32 bit bu arada pc. 64 olması ile bir fark varmı anlamadım 32 bit olan sisteme 64 bit yüklesemde bişey değişir mi bilmiyorum açıkcası yüklemekte istemiyorum bunu bu şekilde nasıl düzeltebiliriz.

Ayrıca cpu-z de ram 8 gb ama mhz 1333 de çalışıyor bunu nasıl 1600 yapacaz. ram 1600 çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperFather -- 29 Kasım 2015; 17:12:52 >

• 32 bit işletim sistemin varsa 64 bit için format at. 32 bit sistemler RAM'in tamamını kullanamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de RAM'leri doğru taktın mı?

• Ekran görüntüleri eklendi.

Zaten tek slot ram gri slota taktım.

GSkill 1600 MHZ ddr3 CL9 vatandan 1 saat önce aldım.
  • 32 bit sisteme 64 bit windows kursam sonuç değişir mi ? Ona göre format atacağım ? Sadece 64 bit kurulması yeterli oluyor mu ? yoksa sistemin kendisinin 64 bit mi olması gerekiyor.
  • 8 gb ramin var ve sen 32 bit sistem kuruyorsun
    İşlemcin zaten 64 bit destekliyor. Hemen format at 64 bit işletim sistemi kur ramin tamamını görür 32 bit kullanarak yazık etme sistemine.

• 64 bit windows kur ramlerde sıkıntı yok güle güle kullan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 64 bit destekliyormuşŸ hemen 64 bit win 8.1 pro kurdum sorun düzeldi. Fakat;

işeretlediğim yerlerde 600 olan 3 tane var 800 olan 1 tane var onu anlamadım. Ben ram ayarını biostan 800 mhz yapmıştım otomatikten alıp ondan sonra o 800 olan düzelmişti Ama diğer 3 tane 666 neden öyle anlamadım.
  • 32 bit max 3 gb ram 64 bit 4 ve üzeri ram
  • ReaperFather kullanıcısına yanıt
    orada gosterilen degerler calisabilecegi frekanslari gosteriyor . misal senin anakartin 1200 mhz destekliyorsa sadece 600 mhz da calisir ama goruldugu uzere 1600 mhz destekliyor ve sorunsuz calisiyor
    bios dan 600 secersen 1200 mhz da calisir ama niye secesin . zaten 1600 destekledigine gore
    ayrica Overclock yapilabilen bir ram galiba

tabi bu konuyu birde ustadlara sarolim bakalim dogru mu biliyormusum :)
  • konu direckt 32 bit işletim sistemin ile alakalı olduğunu söylüyor başka yerde arama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.