Şimdi Ara

YENİ RAM ALDIM ANCAK PC'YE GÖRÜNTÜ GELMİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS P5KPL ANAKARTA SAHİP 1+1 OLMAK ÜZERE 2 GB RAME SAHİP SİSTEMİME 2+2 4GB RAM İLAVE TAKMAK İSTEDİM. TOPLADA 6GB OLACAKTI ANCAK;
    ANAKARTIN ÜZERİNDE 2 SARI 2 SİYAH SLOTLAR VAR SİYAH SLOTLARDA 1 GBLIK CARDI SARILARA DA 2GBLIK OLANLARI TAKTIM ANCAK PCYE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

YAPTIKLARIM BIOSU GÜNCELLEMEK
    RAMLERİ KONTROL ETMEK Kİ RAM HIZLARINA VE CİNSİNE GÖRE ALDIM YENİ RAMLERİ
    ANAKART ÜZERİNDEKİ BAĞLANTILARI KONTROL ETMEK
    SİSTEMİ 32 BİTTEN 64 BİTE ÇEKMEK
    PSU'YU 300WATT'DAN 500WATT'A ÇEKMEK

NE YAPTIYSAM OLMADI RAMLERİN YERLERİNİ DE DEĞİŞTİRSEM DE SONUÇ ALAMIYORUM. DIT DIT SESİ DE YOK..

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/overview/

Anakartınız tam olarak buysa anakartın maksimum ram desteği 4 GB, yani her slota 1 GB ram takabilirsiniz.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yüzbaşı peki bu durumda heralde anakartı değiştirmekten başka çaremiz yok değil mi ?
  • derekoy39 D kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınız nedir? Yapabiliyorsanız ramleri iade edip 1+1 GB alınız. 4 GB üstü rame ihtiyacınız mı var? Anakart 2. elde bulabilirsiniz, ekran kartınız varsa P35 chipset anakart bakabilirsiniz.
    Pcnin performansını arttırmak için almıştım ramleri. 1'lik ramleri çıkarttım yeni aldığım 2lik ramleri taktım onlar çalıştı o yüzden iade etmeme gerek yok. Ekran kartımı da 2 ay önce yenilemiştim. ozaman dediğiniz gibi chipset anakartlara bir bakmak olacak
  • derekoy39 D kullanıcısına yanıt
    Anakart 2 GB lık ramleri kaç GB görüyor? Bios açılış ekranında 2048 MB mi yoksa 4096 MB mı görüyor? Yeni ramler 1 GBlık ramlerle uyumsuz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 20 Ekim 2017; 23:16:21 >
    açılışta bios ekranında 3648mb yazıyor. bilgisayar>özellikler bölümünde 3.56 gb kullanabilir yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.