Şimdi Ara

Yeni RaHat Fırsatı GB hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün itibariyle faturalı gibi faturasız olduğu için rahata geçtim. taahhüt olmaması bence ciddi rahatlık çünkü. yeni kampanya gelmiş buna bi de ödemeyi paycell’le yapınca 1 gb hediye veriyo. ben de vardı zaten paycell. 12 ay boyunca 1 gb ekstradan hediye gelcekmiş. güzel hareket hız konusunda da sıkıntım yok her zamanki gibi gayet iyi

• gayet cazip görünüyor taahhüt olmaması çok iyi bir pakete bağlı kalmıyorsun her ay ihtiyacına göre değişiyor alacağın paket
  • Rahat'ta hız kısıtı var diyorlar.

Ayrıca gereksiz pahalı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız kısıtı falan yok şu an gayet memnunum ben

• ben iki aydır kullanıyorum bu tarifeyi fiyatlar uygun şuan 32 lira ödüyorum. taahhüt olmadığı için ay sonu paketimi değiştiriyorum. İnternet fazla kullanıyorsanız interneti bol olan tarifeyi alırsınız konuşma isterseniz dk bol olan tarife seçenekler iyi bence fiyatıda cazip
  • ne alıp ne oduyorsunuz hocam merak ettim. Ayrıca rahatta yenı gelenlere ozel filan gibi bir durum var mı acaba bir arkadasın tarife bitmis gecirelim dedikde.
  • tarifelerin fiyatları sizin alacağınız pakete göre değişiyor ben 7 gb 1000 dk 1000 sm 42 lira veriyorum. ödemeyi paycell’le yapınca 1 gb hediye veriyo ayda 8 gb internet alıyorum böylelikle 26, 32 liralık paketlerde var ihtiyaca göre seçebilirsiniz bir de taahhüt olmadığı için ay sonu başka pakette alabiliyorsunuz ben memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 13 Kasım 2019; 13:45:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim arkadaşımda bu tarifeyi kullanıyor faturalı değilim ama sonradan ödüyorum dedi taahhüt yok diyordu paketleri de çok uygun geldi bana ben de geçicem galiba
  • tekkanatlı kullanıcısına yanıt
    İnternetiniz bittiğinde faturaya aşım ücreti yansıyor mu? Ya da yanlışlıkla bir servise üye olunduğunda. Süpriz fatura çıkma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiwp -- 16 Kasım 2019; 17:36:21 >
  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şekilde fatura aşımı yapamıyorsunuz. Buna servisler de dahil. Kimaramış cep açık falan alamıyorsunuz.

• tekkanatlı kullanıcısına yanıt

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Senin testler çok stabil, bende bi aşşağı bi yukarı sürekli böyle. Hoş aksine akşam saatlerinde ki yoğunluk saat ilerledikçe düşüp hızın artması gerek.

7 dk arayla yaptığım teste bak.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam band birleştirme yapıyor mu ?

Bizim burada avea band 20 ile band 3 var birleştirme yapmıyor

Türkcell band 3 ile band 20 birleştirme

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Yapıyor tabi, 2 band birleştiriyor. Band 3'ten 20Mhz ve band 20'den 10 mhz ile 30Mhz oluyor, hani rahat rahat 30'u geçebilmesi lazım ama çok fena dalgalı.

Akşam 40+Mbps ile doğru düzgün 1080p film izleyemedim, çok kötüydü.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonu aramda 7 km var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.