Şimdi Ara

YENİ Qashqai mi yoksa Tiguan mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1600cc altı dizel motor, yeni kasa olması, iç mekanın da yenilenmiş olması yönünden QQ derim

not: dizel motor seçeneği olur düşüncesiyle yazdım. bide tiguan ın bu kasa ile devam edeceğini farz ederek.

Orijinalden alıntı: Aniil

quote:

Orijinalden alıntı: qwertyasdfzxcv

quote:

siz anlamıyorsunuz galiba nissan hem daha iyisini yapar hemde eskisiyle aynı paraya verir.(ufak tefek oynamalar elbette olur) sürümden kazanır sizin anlayacağınız... zaten bu aracın ne kadar çok satıldığını biliyor adamlar.

Hem daha iyi yapıp hem de ayna paraya satar cumlesi kimseye inandırıcı gelmez. Ne kadar kalite arttırırsa bu kadar para ekler ustune. Bunu yapmak zorundadır. İste bu nedenle tekrar benim soyledigime geldik. Ustune fazla para ekleyemeyecegi icin (cunku satıslar azalır) kalitsi eski qasqhaiden pek farklı olmaz.

Hocam şunu anlamadınız gitti adamlar bu aracın ne kadar çok sattığını gördü hatta nissan dahi bu aracın bu kadar çok satılacağını bilmiyordu. ben dediklerimin arkasındayım yeni QQ eskisinden daha iyi hemde açık bir şekilde yani şu kadarını söyleyeyim siz sanırım eski QQ incelediğinizi söylemiştiniz şimdi yeni QQ inceleyin bakalım dediklerim de haksızmıyım... aradaki farkı kendi gözlerinizle görünce durum değişecektir.. ayrıca eski 1.6benzinli olmayacak sanırım onun yerine ülkemiz için harika bir motor geldi.(1.2Turbo 115bg)

Piyasada hicbirsey kalıcı degil ki. Cok satıldıgını gorduler diyorsun ama bu devamının gelecegini gostermez. Devamının gelmesi icin calısmak gerekir. Ben ne yaparsam satar bundan sonra diye birsey yok ki. Kalite arttırımı aynı satısları yakalamsına yardımcı olmaz bunu soyluyorum. Anlamadıgımdan degil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Qashqai'nin iç mekanı 4 tane tiguan eder , konunun açılması bile saçmalık .

Daha yoruma gerek yok, tiguan kaç senedir yollarda baydı şahsen , Qashqai +1
    "Cok satıldıgını gorduler diyorsun ama bu devamının gelecegini gostermez. Devamının gelmesi icin calısmak gerekir." Bende bunu diyorum işte siz nissan patronu olsanız yeni QQ daha iyi yapmazmısınız?(bütün konularda gelişime gitmezmisiniz) peki bu gelişimler aracınızı rakip araçların önüne geçirmez mi?

"Cok satıldıgını gorduler diyorsun ama bu devamının gelecegini gostermez. Devamının gelmesi icin calısmak gerekir." Bende bunu diyorum işte siz nissan patronu olsanız yeni QQ daha iyi yapmazmısınız?(bütün konularda gelişime gitmezmisiniz) peki bu gelişimler aracınızı rakip araçların önüne geçirmez mi?

Hayır gecirmez. Her markanın hitabı farklı. Fiat albeayı bmw 5 kasa kadar kaliteli yapsa ve fiyatını da ona gore koysa bu rakiplerini gecmeyi bırak yanına yaklasmasını bile saglamaz. qq de ucuz suv olarak hitap ediyor insanlara. Sen ucuz suvu gelistirip kaliteli suv yaparsan tokezler o araba satıs yapamaz. Cunku az parası olan adam pahalı diye almaz cok parası olan adam qqye para vermez..

Ben QQ diyorum

Orijinalden alıntı: knowledqe

1600cc altı dizel motor, yeni kasa olması, iç mekanın da yenilenmiş olması yönünden QQ derim

not: dizel motor seçeneği olur düşüncesiyle yazdım. bide tiguan ın bu kasa ile devam edeceğini farz ederek.

İşte yorum budur... bi türlü anlatamadım tiguculara bu durumu yani şunu anlatmak istiyorum tiguculara şuan bir kişi tiguan sayfasına gelse size tiguan alacağını söylese ne dersiniz? bence tiguan alın derler ama benim kızdığım nokta bu zaten neden sizin altınızda tiguan var diye o kişi yanlış bir tercih yapsın ki ben tiguan kullanıcısı olsam kardesim tiguan iyi ama bak QQ yenilendi o daha iyi bence onu al derim.. işte bu OBJEKTİFLİKTİR.

• quote:

quote:

Hayır gecirmez. Her markanın hitabı farklı. Fiat albeayı bmw 5 kasa kadar kaliteli yapsa ve fiyatını da ona gore koysa bu rakiplerini gecmeyi bırak yanına yaklasmasını bile saglamaz. qq de ucuz suv olarak hitap ediyor insanlara. Sen ucuz suvu gelistirip kaliteli suv yaparsan tokezler o araba satıs yapamaz. Cunku az parası olan adam pahalı diye almaz cok parası olan adam qqye para vermez..

Ah hocam aaaaaaaaaaaah işte anlamadığınız nokta bu siz tiguan ile QQ aynı sınıf görmüyorsunuz. bu doğru değil.. ayrıca ucuz olması kötü olması anlamına gelmez.. adamlar sürümden kazanır!!! zaten milyonlarca satıldı ve satılıyor ayrıca yeni QQ eski QQ den iyi olduğunu herkes kabul ediyor. işi daha da iyi tarafı eskisinden ucuz olması!!! tabi sadece 50euro ucuz

• _____________________________
    yanlış karar kararsızlıktan iyidir... (yanlış karar doğruyu doğurur)

• quote:

quote:

quote:

Ah hocam aaaaaaaaaaaah işte anlamadığınız nokta bu siz tiguan ile QQ aynı sınıf görmüyorsunuz. bu doğru değil.. ayrıca ucuz olması kötü olması anlamına gelmez.. adamlar sürümden kazanır!!! zaten milyonlarca satıldı ve satılıyor ayrıca yeni QQ eski QQ den iyi olduğunu herkes kabul ediyor. işi daha da iyi tarafı eskisinden ucuz olması!!! tabi sadece 50euro ucuz

Ucuz olması malzeme kalitesinden tut kullanılan malzeme miktarına kadar etkiler. Bu da daha kotu olmasına neden olur ki zaten eski qqnin de cok satmasının nedeni budur. Hafif bos yuksek araba yapıp suv sınıfı elde etmeleri. Sürümden kazanmak bu kadar kolay degil. Diger markalar salak mı surumden kazanmayı akıl edemiyorlar? Yeni qqnin eskisinden iyi oldugunu ben de kabul ederim ama buyuk fark olduguna inanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyasdfzxcv -- 31 Ocak 2014; 16:43:53 >

• Bence Tiguan daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bakın sizinle bir konuda daha anlaştık.. sizde yeni QQ eskisinden iyi olduğunu kabul ediyorsunuz. peki iyi olmasına rağmen fiyat neden artmadı acaba? çünkü adamlar sürümden kazanacak.. bu yüzden demiştim zaten yeni QQ tigunun mezarını kazacak diye...
    bu bir işaret...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.