Şimdi Ara

Yeni PUS Itemi Character Seal Scroll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çevirisini tam olarak yapamadım biri yaparsa daha iyi olur ama karakter takaslarında kolaylık getireceğe benziyor ah birde fiyatı 54$ olmasa

Edit:

Siteden Türkçe Açıklama;

Karşınızda yeni Karakter Kitleme Scrollu (Character Seal Scroll)!

Bu eşya sayesinde karakterleriniz sanki eşya transferi yaparmış gibi takas edebileceksiniz.

İŞTE DETAYLI AÇIKLAMA

Takas yapmak istemediğiniz bir karakterinize "Character Seal Scroll" alın (bu bölüm çok önemli). Inn-hostess'e gidin ve "Seal Character" seçeneğini seçin. Bu bölümde hesabınızda bulunan kitlemek istediğiniz diğer iki karakterinizden birini seçmeniz istenecek.

Burada çok dikkatli seçmeniz gerekli! Seçiceğiniz kararı geri almanız mümkün olmayacaktır!

Seçiminizi yaptıktan ve kabul ettikten sonra, seçtiğiniz karakter Cypher Ring isimlieşyada kilitli olarak kalacaktır. Artık bu karakteri istediğiniz arkadaşınızla takas edebilirsiniz. Takas ettiğiniz kişi inn-hostess'ten bu eşyayı "unseal" etmesi sonucunda işlem gerçekleşecektir. Bundan sonra bu karakter sadece ve sadece alıcının hesabında bulunacaktır. Lütfen unutmadan, bu işlem geri alınamayacağından, bu işlemi gerçekleştirmeden önce seçeceğiniz karakterden emin olmanız gerekmektedir.

Power Up Store'u bugün ziyaret edin ve eşyanızı alın! Lütfen unutmayınızki simdilik sadece ESN ile satın alım açıktır. Ödeme seçenekleri ileriki zamanda sizlerin daha kolay alımı için genişletilecektir.

Easy to follow steps:

Power Up Store'dan "character seal scroll" satın alın.
    Diğer 2 karakterinizden birini inn-hostess'ten "Seal Character" seçeneğiyle kitleyin, (burada "Character Seal Scroll" "Cypher Ring"'e dönüşecektir)
    "Cypher Ring"i arkadaşınızla takas edin!
    Eşyayı alan kişi karakteri inn-hostesstan "Unseal Character" yaptıktan sonra karakter hesabına eklenecektir.

HATIRLANMASI GEREKEN ÖNEMLİ ŞEYLER: Takas edilen her karakterin üzerinde hiçbir eşya bulunmaması gerekmektedir. Aksi durumda karakter kilitleme çalışmayacaktır. Ayrıca, eşyayı alan oyuncunun bulunduğu sunucudaki karakter slotları dolu olmaması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 20 Ağustos 2008; 9:35:16 >

• Charı kitliyorsun heralde exper düşmesin diye.Birde orda Chyper ring var.Özellikleri ne acep merak ettim.
  • Sanırım bir karakterimizi bu yüzüğe çeviriyoruz ve başka accounta aktarabiliyoruz.

Yani şöyle oluyor: ben sağ tarafta kalan karakterimle giriyorum, bu scyi alıp inn hostesde ortada veya solda kalan karakterimi bu yüzüğe çeviriyorum. Bu yüzüğü başka birine veriyorum ve o inn hostesde bu itemi kullanıp boş olan account slotuna bu karakteri yerleştiriyor. Ve gelsin buglar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 20 Ağustos 2008; 8:30:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Sanırım bir karakterimizi bu yüzüğe çeviriyoruz ve başka accounta aktarabiliyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeparturE_

quote:

Sanırım bir karakterimizi bu yüzüğe çeviriyoruz ve başka accounta aktarabiliyoruz.

Neyine gülüyorsun ? Madem ingilizcen yok bu kadar belli etme.
  • o kadar iyi bilion o caman niye sanırım diyon
  • quote:

o kadar iyi bilion o caman niye sanırım diyon

arkadaş bilgi sınırları içinde bir açıklama yapmış ki banada doğru gibi geldi
    daha iyisini yapabiliyosan sen yap ama sanırım senin bilgi sınırların pekte fazla değil anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELİXİR WEAPON (EDİT)
    19 yıl önce açıldı
    Nedir bu Armor Enchant Scroll
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben tam anlamıyla %100 böyledir diyemedim çünkü ufak ayrıntıları atlamış veya yanlış anlamış olabilirim ama ana hatlarıyla böyle arkadaşım. Çevirebiliyorsan çevir.
  • peki item seal görevini de gorcekmi
  • sitesinde ayrıntılı açıklaması var. güzel bişey ama fiyatı çok uçuk :S:S
  • quote:

adam en azından türkçe ingilizce bilior.
    sen önce su türkçeni geliştir.
  • quote:

Yani şöyle oluyor: ben sağ tarafta kalan karakterimle giriyorum, bu scyi alıp inn hostesde ortada veya solda kalan karakterimi bu yüzüğe çeviriyorum. Bu yüzüğü başka birine veriyorum ve o inn hostesde bu itemi kullanıp boş olan account slotuna bu karakteri yerleştiriyor. Ve gelsin buglar!

İlk yazdığın biraz komik.Sonradan devamını getirmişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dexser

quote:

İlk yazdığın biraz komik.Sonradan devamını getirmişsin.

Komik değil aynı şey. Biraz düşünen rahatlıkla anlar.
  • konu sapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinho

konu sapmış

Evet bencede sapmış. Bazı şeyleri anlamak yerine kusur arayan arkadaşlar, saygısız arkadaşlar sağolsun. Her zaman olduğu gibi saygı yok.
  • Türkçe açıklamasını yukarıya koydum.Yine reactive arkadaşım orada yazılanları çevirmeye çalışmış ve kısmende doğru yazmış bunde gülünecek ve tartışma yaratacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 20 Ağustos 2008; 9:42:30 >
  • Kesin bi bug'ını bulurlar..

Bi de ucuz olsa, eminim ortada 80 lvller cirit atar..

Merak ettiğim yüzüğün üzerinde karakterin lvl'i yazıyo mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Kesin bi bug'ını bulurlar..

Bi de ucuz olsa, eminim ortada 80 lvller cirit atar..

Merak ettiğim yüzüğün üzerinde karakterin lvl'i yazıyo mu acaba?

Bence yazıyodur level class nation vs onlar yazmayı akıl etmişlerdir en azından :)
  • cok pahalı yaa...ama 69 lvl charımı kurtarmam için deger sanırım...o charın item kilit sifresi falan yok...onu kitleyip yeni hesap acıp atarım ona..olur biter...55$ gitcek ama napalım yeniden kasmaktan iyidir sanırım
  • maşallah 55$ bedavaymış
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.