Şimdi Ara

YENİ PS3-PS4 OYUNU ALACAKLAR [ oyunlar hakkında soru sormak isteyenler] Başlığı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.262
Cevap
46
Favori
212.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ PS3-PS4 OYUNU ALACAKLAR [ oyunlar hakkında soru sormak isteyenler] Başlığı ?

YENİ PS3-PS4 OYUNU ALACAKLAR [ oyunlar hakkında soru sormak isteyenler] Başlığı ?

• Bana arkadaşımla Co-op oynayabileceğimiz oyun(lar) tavsiye edebilir misiniz?

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Bana arkadaşımla Co-op oynayabileceğimiz oyun(lar) tavsiye edebilir misiniz?

Resident 5 , Lost planet 2 , read dead , uncharted 2

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

RE5 dışında diğerlerine bakacağım. Uncharted 2 ve RDR zaten listemde. Lost Planet 2'yide merak ediyordum. En kısa zamanda almak lazım. Öneriler için teşekkürler. Bunlardan başka var mı bu tarz oyun?

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • BEYLER BENİMDE BİR RİCAM OLACAK ŞAYET İÇİNİZDE CLASHOFTHETİTANS OYNAYAN VARSA PEGASUS A NASIL BİNİLİR YADA YAKALAYABİLİRİM SÖYLESİN ŞİMDİDEN SAGOLUN

Orijinalden alıntı: phoneman

Dead Space bir araştırayım sağolasın:)

Korku klasikleri arasına girdi bile

quote:

quote:

RE5 dışında diğerlerine bakacağım. Uncharted 2 ve RDR zaten listemde. Lost Planet 2'yide merak ediyordum. En kısa zamanda almak lazım. Öneriler için teşekkürler. Bunlardan başka var mı bu tarz oyun?

rainbow vegas2 ve borderlands
  • Arkadaşlar GOW Serisine başlamayı düşünüyorum ama 1-2 De kararsız kaldım ps3 té Malum yüksek kaliteli çözünürlüklü oyunlar oynamyaa alışığız fakat Gow 1-2 Eski oyunlar Grafik için almıyorm gerçi konuya ortadan balıklamaya dalmyım konuyu anlıyarak devam etmek için alıyorum Nasl görüntüleri 1-2 nin Almalımıyım sizce?

Resim Paylaşablcek varmıdır acaba?

Orijinalden alıntı: alone_hate

Arkadaşlar GOW Serisine başlamayı düşünüyorum ama 1-2 De kararsız kaldım ps3 té Malum yüksek kaliteli çözünürlüklü oyunlar oynamyaa alışığız fakat Gow 1-2 Eski oyunlar Grafik için almıyorm gerçi konuya ortadan balıklamaya dalmyım konuyu anlıyarak devam etmek için alıyorum Nasl görüntüleri 1-2 nin Almalımıyım sizce?

Resim Paylaşablcek varmıdır acaba?

GOW serisinde kendi platformunda herzaman grafikler üst düzeyde olmuştur, yanlız Gow 1 ve 2 yi ps3 de oynayacaksan grafiğe takılmaycaksın zaten seni tatmin edecek bir grafik sunacaktır ama konuyu ön planda tutmanı öneririm.
  • tabiki bir ps1 classic oyununun ps3 de grafiğinden iyi olacağını düşünüyorum. sonuçta ikisi de ps2 oyunu. ama ps3 oyunlarındaki grafiği beklemek de hata olur. bende henüz başlamadım gow serisine. diğer oyunlardan sıra gelmedi.
  • elimde uc 2 - gow3-cod mw 2 -lbp-fifa-red dead redemption-gta4 ve ratchet and clank crack in time var şimdi bu ratchet and clank serisini sevmeme rağmen ısınamadım takaslamayı düşünüyorum ama çok kararsızım ne alsam tür konusunda bir ayrımım yok düşünüyorum ne alsam diye bayonetta , dantes inferno ,metal gear solid...vs.vs.
    siz ne tavsiye edersiniz?

O zaman safkan BF2 öneriyorum, forumda konusuda var baya eğlenceli muhabbette yaparsın.

badcompany 2 de bilgisyarda steamde var o yüzden onuda düşünmüyorum :) peki metal gear solidle ilgili düşünceleriniz neler ?

Uncharted 2 Platinum
    Uncharted 2 : Among Thieves
    Uncharted: Drake's Fortune Platinum

Orijinalden alıntı: phoneman

Arkadaşlar uncharted 2'yi almayı düşünüyorum shopto.net sitesinden. Fakat burda 3 çeşirt Unchareted 2 var. Hangisini almalıyım anlamadım. Bir bakarmısınız? Diğerleri ek bölüm vs. falan mı?

Uncharted 2 Platinum
    Uncharted 2 : Among Thieves
    Uncharted: Drake's Fortune Platinum

uncharted 2 platinium tabikide

Peki öğrenmek için soruyorum. Örneğin Heavy Rain oyununa baktım. Onda da 2 tane var.

Heavy Rain Move Edition
    Heavy Rain: The Origami Killer

Bunlar nedir ya kafayı yicem. Her oyunun 2-3 çeşit versiyonu var anlamadım gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 23 Temmuz 2010; 11:26:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.