Şimdi Ara

YENİ PS VİTA ALDIM VE SORULARIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ps vitamı daha bugün 2 saat önce aldım ilk olarak unchartedi demo olarak oynama şansım oldu gerçekten güzel oyunmuş. diğer demoları da indirilorum ona göre alacağım oyunları.
    şimdi arkadaşlar öncelikle vitada ki özellikler neler? yani teknik özelliklerden bahsetmiyorum kullanıştaki bilinmeyen ve zevkli özellikler.
    bu vitadaki arka dokunmatik ekran ne işe yarıyor arkadaşlar? bir işe yaradığını görmedim şu ana kadar.
    birde sabah okula gittiğimde vitayı kapatıp da mı gitmeliyim yoksa sadece kilidini kapatıp mı?
    son kez bu analog tuşlar (yani sağ sol yukarı aşağı ayrı olan tuşlar dönen joystick değil) hiç kullanamadım çalışmıyorlar mı acaba?
    oyun alırken nelere dikkat etmeliyim? oyunu ikinci el olarak forumdan alacağım fakat online kod felan diyorlar ve ben pek birşey bilmiyorum? alacağım oyun nasıl kullanılmış olmalı?
    birde oyun alırken şu sıralamayı düşünüyorum: 1)uncharted
    2)fifa 13 veya fifa football
    3)mortal kombat
    başka önerebileceğiniz oyunlar var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemree -- 28 Mart 2013; 21:36:56 >

Jay Turser JT-220 Gold Top
    Barcelona LC 3900 Sunburst
    Roland Micro Cube

• Psn plus al bence ilk başta.Zaten plusta uncharted bedava.Dışarıda kullanıcaksan mutlaka ekran koruyucu kullan.Yoksa ekranın zarar görebilir.Benim tavsiyem travel kit alman.

Orijinalden alıntı: streetsoul

Psn plus al bence ilk başta.Zaten plusta uncharted bedava.Dışarıda kullanıcaksan mutlaka ekran koruyucu kullan.Yoksa ekranın zarar görebilir.Benim tavsiyem travel kit alman.

Alacagim hocam zaten on gun icerisinde dosari cikarmam birde diger sorduklarim icin ne cevap verebilirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Roland Micro Cube
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemree

quote:

Psn plus al bence ilk başta.Zaten plusta uncharted bedava.Dışarıda kullanıcaksan mutlaka ekran koruyucu kullan.Yoksa ekranın zarar görebilir.Benim tavsiyem travel kit alman.

Alacagim hocam zaten on gun icerisinde dosari cikarmam birde diger sorduklarim icin ne cevap verebilirsin?

şimdi o arka dokunmatik tarayıcıda veya fifada veya uncharted da veya facebookta çok işe yarıyor ps plus al derim ben sana 29 tl ye çoğu oyun bedavaya indirirsin ekran koruyucu taktırma derim vitanın güzelliğini bozuyor bu arada ilk oyun olarak fifa 13 al onlian modu harika güzel uncharted çok yoruyor insanı kullanmadığın zamanlarda kapat temiz kullan tuvalaette oynama

• quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

quote:

şimdi o arka dokunmatik tarayıcıda veya fifada veya uncharted da veya facebookta çok işe yarıyor ps plus al derim ben sana 29 tl ye çoğu oyun bedavaya indirirsin ekran koruyucu taktırma derim vitanın güzelliğini bozuyor bu arada ilk oyun olarak fifa 13 al onlian modu harika güzel uncharted çok yoruyor insanı kullanmadığın zamanlarda kapat temiz kullan tuvalaette oynama

Hocam o zaman single player modu olan oyunlari yani bitirilebilecek oyunlari ps plustan alirim ama mortal kombat tarzi oyunlari disaridan alirim? Birde aence travel kitteki canta mi daha guzel saklamak icin yoksa starter kitteki mi?

Roland Micro Cube

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

quote:

Hocam o zaman single player modu olan oyunlari yani bitirilebilecek oyunlari ps plustan alirim ama mortal kombat tarzi oyunlari disaridan alirim? Birde aence travel kitteki canta mi daha guzel saklamak icin yoksa starter kitteki mi?

bence en iyisini sahibindeen gibi sitelerden ayrı ayrı al zvkine göre starkit çok kötü

• yeni vita sahibi olarak bir soruda ben sorayim baslik acmaya gerek olmasin:)
    telefonumdaki interneti kullanarak fifa13 online oynayabilir miyim acaba?hiz ortalama 1,5 - 2 mbit bulundugum yerde.birde bir mac icin ne kadar yer kotadan?

saygilar

Orijinalden alıntı: cfc

yeni vita sahibi olarak bir soruda ben sorayim baslik acmaya gerek olmasin:)
    telefonumdaki interneti kullanarak fifa13 online oynayabilir miyim acaba?hiz ortalama 1,5 - 2 mbit bulundugum yerde.birde bir mac icin ne kadar yer kotadan?

saygilar

sana şöle bişey diyim ps vita wlan bağlantısı çok iyi kabloluda iyi ama onlian oynarmı bilemem oynar ama ne kalitede oynarsın onu bilemem neden dersen ps3 teki pc deki bi oyunun aynısını vitada onlian oynuyorsun o yüzden ona göre düşünürsek telefondaki internet bence yetmz

Orijinalden alıntı: cfc

yeni vita sahibi olarak bir soruda ben sorayim baslik acmaya gerek olmasin:)

saygilar

bende zamanında vita vardı ve telden baglanarak oynuyordum ve çok ta hızlıydı 1 saatte 15 mb filan gidiyordu

"evrenin temel bir kuralı; her hareket, eşit kuvvette ters yönde bir tepki oluşturur"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.