Şimdi Ara

yeni porsche cayman s!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • porsche boxter s in yerini alacak yeni porsche cayman s..6 silindir 3.4 litlre hacmindeki motor 295 beygir güç üretiyor ve 0-100 ivmelenmesi 5.1 saniye..nasıl araba ama?

• Arabayı ben porsche turkıyeye gırıyım derken yanlıslıkla yabancı sıteye gırıcne anasayfada gormustum 3 4 aydan fazla oldu belkı , çok da hosuma gitmedi ama göz alışır gördükçe.
  • porsche ların direksiyon çok hoşuma gidiyo benm.
  • porsche... her hali güzel...
  • bence üretilmiş en hoş porsche boxter
  • peki bunu alabilecek güçte olsanız ferrarimi tercihiniz olur yoksa porsche mu?bana sorarsanız ferrari derim..
  • bence karsılastırmak yanlıs ferrari nere porsche nere gt3 yada carrera gt dısında kompetıtan arabası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araba ferrari ile yarışmıyoki bi kere motorları küçük kalıyo 6 silindirli.

Ferrarinin sesi çok değişik bunlarda o ses yok boşmuş gibi.Ferrari kendini yolda giderken belli ediyo.
  • alın skyline olmadı s2000 gitsin bunlara para verilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosworth

alın skyline olmadı s2000 gitsin bunlara para verilmez

S2K
  • türkiyede skyline gören varmı arkadaşlar?ben ankaradayım ama hiç görmedm
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

türkiyede skyline gören varmı arkadaşlar?ben ankaradayım ama hiç görmedm

İncirlikte 1 adet war abd li askerin geri gitmediyse

Egede siyah war bir adet r32 non gtr

Birde istanbulda bir nissan servisinin getirdiği bakmayıp yollandığı 7 ay önce kadı köyede önünde z350 ile görülmiüş 3. bir tane skyline daha war tr de (3. hariç diğerleri resimlendirilmiştir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

türkiyede skyline gören varmı arkadaşlar?ben ankaradayım ama hiç görmedm

İncirlikte 1 adet war abd li askerin geri gitmediyse

Egede siyah war bir adet r32 non gtr

Birde istanbulda bir nissan servisinin getirdiği bakmayıp yollandığı 7 ay önce kadı köyede önünde z350 ile görülmiüş 3. bir tane skyline daha war tr de (3. hariç diğerleri resimlendirilmiştir)

resimleri varsa gönderirmisin?

• bu porsche un siyahını etilerde bugun gordum.Gerçekten porsche leri pek begenmezdim bu hosuma gitti diger porschelerden daha degişik.
  • Bu boxterdan farklı bir araç yalnızca boxterla aynı platformda

Sonuçta Boxter bir cabrio

Bu ucuz Porsche işte(!)

Büyük bi çoğunluk böm böm bakarız artık Cayman'a
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Arabayı ben porsche turkıyeye gırıyım derken yanlıslıkla yabancı sıteye gırıcne anasayfada gormustum 3 4 aydan fazla oldu belkı , çok da hosuma gitmedi ama göz alışır gördükçe.

benim abimin yurt dışında bir galerisi var porsche üzerine ağırlıklı ve bu araba 4 buçuk ay önce oradaydı yani başta demek istediğim cayman s yeni bi araba değil zaten cayman serisi yeni bi seri değil sadece yeni i cıktı ve carrera s vea gt ye göre donanim bakımından eksiklikleri cok
  • Cayman yeni bi seri değilmi? nası yani 2000den beri atıyorum varmı? yapma arkadaşım 3,4 aya sen yeni değil diyosan. Araba amerikada bile çıkmadı daha ,yeni bu yazın sonunda internet sitesinde resimleri açıklandı yapma gözünü seviyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolatA -- 26 Aralık 2005 18:52:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaosorg

porsche... her hali güzel...

bütün gücümle katılıyorum sana
  • Ferrari ile Porsche karşılaştırıyorsunuz, Ferronun bu fiyata aracı yokki ,Ferrolar çok pahalı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.