Şimdi Ara

Yeni Poloyu inceleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW araçlardan hiç haz etmeyen biri olarak dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz maalesef, 1.2 TSI manuel comfortline düşünüyorum 45.700tl fiyatı var, inceleyen var mı? İç mekan kalitesi makyajsıza göre değiştirilmiş mi? 1.4 Comfortline kullanmıştım bir dönem güzel bir araçtı eğer 45.700 e değmez diyorsanız bu fiyat civarına az yakan öncelikle otomatik ama aracina gore manuel de kullanabilirim, max 1300cc bir araç önerebilir misiniz? Aradığım donanımlar;

AUX in
    Abs,esp,ebd vb. güvenlik sistemleri
    En az 4 hava yastigi
    Ibizaya baktim eger onerecekseniz alcantara koltuklari kesinlikle alacagim
    Elektrikli on arka camlar
    Elektrikli ayna ayari
    Arka park sensoru
    Pek onemli degil ama guzel bi ses sistemi olursa iyi olur, golf 6 daki eğlence paketindeki sistem cok iyiydi o ayarda olmasi yeterli
    Tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 23 Ağustos 2014; 18:49:59 >

• Hocam benzinli fiesta bakiyorum trend x guvenlik paketi ekliyorum esp icin 42000 oluyor zaten arka camlar bile manuel, benzer rio 42, aradaki 3000 farka deger bence, hem de turbo motor yokusda bogulma derdi falan da olmaz, bence mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 23 Ağustos 2014; 17:44:43 >
  • Daha incelemedim ama yavas yavas artmaya basladı bu yeni pololar. Hergün görüyorum bir tane hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendline ve Comfortline versiyonlarını inceledim. Trendline'da ön konsol sert plastik ama arka camlar elektrikli. Comfortline'da ön konsolun kalitesi B segmenti bir araç için gayet iyi, yumuşacık bastırdıkça bastırası geliyor insanın. Comfortline'da alaşım jant yok, bu doğuşun ayıbı. Ayrıca opsiyon fiyatları çok yüksek Almanya'da 325 euroluk dijital klima bizde 3600 TL . Onun dışında güzel araç. İbiza'da 1.2 TSI sadece DSG ile veriliyor maalesef. 1.4 85 hp lik motor eski ama fiyatları uygun, Style Ibiza > Comfortline Polo. Ibiza'da katlanır ayna ve bi-xenon, koltuk ısıtma gibi donanımları opsiyon olarak ekletmek mümkün. Ama sizin 1300 cc kriterini aşıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Trendline ve Comfortline versiyonlarını inceledim. Trendline'da ön konsol sert plastik ama arka camlar elektrikli. Comfortline'da ön konsolun kalitesi B segmenti bir araç için gayet iyi, yumuşacık bastırdıkça bastırası geliyor insanın. Comfortline'da alaşım jant yok, bu doğuşun ayıbı. Ayrıca opsiyon fiyatları çok yüksek Almanya'da 325 euroluk dijital klima bizde 3600 TL . Onun dışında güzel araç. İbiza'da 1.2 TSI sadece DSG ile veriliyor maalesef. 1.4 85 hp lik motor eski ama fiyatları uygun, Style Ibiza > Comfortline Polo. Ibiza'da katlanır ayna ve bi-xenon, koltuk ısıtma gibi donanımları opsiyon olarak ekletmek mümkün. Ama sizin 1300 cc kriterini aşıyor maalesef.

DSG araç kullandım geçenlerde mükemmel bir şanzıman ama sorunları da aynı oranda fazla o yüzden düşünmüyorum, dijital klima sıkıntı değil benim için, ibizayı inceledim konsol tasarımı hoşuma gitmiyor ama fiyatı çok iyi şöyle bir taslak yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 23 Ağustos 2014; 18:21:55 >

• kia rio ya da ibiza alın gitsin. etmez o araç o parayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mitsu space starDaha az yakani yok sanirim donanimida beklentinizi karsilar..
  • Punto Evo 1.3 multijet bence bu aracı 2.el olarak alın derim.

Ya da sıfır en fullü 50.000TL ama manuel.

Mitsubishi Space Star 1.2 Invite CVT

Fiat Panda 0.9 Lounge Dualogic

Nissan Micra 1.2 Street CVT

Bunlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Trendline ve Comfortline versiyonlarını inceledim. Trendline'da ön konsol sert plastik ama arka camlar elektrikli. Comfortline'da ön konsolun kalitesi B segmenti bir araç için gayet iyi, yumuşacık bastırdıkça bastırası geliyor insanın. Comfortline'da alaşım jant yok, bu doğuşun ayıbı. Ayrıca opsiyon fiyatları çok yüksek Almanya'da 325 euroluk dijital klima bizde 3600 TL . Onun dışında güzel araç. İbiza'da 1.2 TSI sadece DSG ile veriliyor maalesef. 1.4 85 hp lik motor eski ama fiyatları uygun, Style Ibiza > Comfortline Polo. Ibiza'da katlanır ayna ve bi-xenon, koltuk ısıtma gibi donanımları opsiyon olarak ekletmek mümkün. Ama sizin 1300 cc kriterini aşıyor maalesef.

DSG araç kullandım geçenlerde mükemmel bir şanzıman ama sorunları da aynı oranda fazla o yüzden düşünmüyorum, dijital klima sıkıntı değil benim için, ibizayı inceledim konsol tasarımı hoşuma gitmiyor ama fiyatı çok iyi şöyle bir taslak yapmıştım

DSG sorunları yüzünden önerilmez zaten geçiş hızı konusunda Mercedes'in 7G-DCT'sinden bile daha hızlı o konuda hakkını yemeyelim Ibiza fiyat/donanım olarak şuanda 1 numara konsoluna da zamanla alışırsınız Hazırladığınız taslak güzel ama ayrıca bi-xenon far gibi sınıfında sunulmayan bir opsiyona da sahip Ibiza. Polo BlueGT eski Polo GTI ve Ibiza Cupra'da var bi-xenon far (bunlarda zaten ekstrem versiyonlar) bu sınıfta başka hiçbir araçta yok yerinizde olsam o opsiyonuda eklerdim.

• İbiza

Fazla mantıklıca bir araç, extra olarak rio olabilir ama donanım ve fiyat hakkında bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A segmenti araclari dusunmuyorum arkadaslar, 1.3mj dualogic puntoya bakiyorum da 2. ele pek guvenemiyorum, Rioyuda dusundum aslinda donanim olarak cok iyi ama 1.2 atmosferik olunca kararsiz kaliyor insan
  • quote:

VW araçlardan hiç haz etmeyen biri olarak dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz maalesef, 1.2 TSI manuel comfortline düşünüyorum 45.700tl fiyatı var, inceleyen var mı? İç mekan kalitesi makyajsıza göre değiştirilmiş mi? 1.4 Comfortline kullanmıştım bir dönem güzel bir araçtı eğer 45.700 e değmez diyorsanız bu fiyat civarına az yakan öncelikle otomatik ama aracina gore manuel de kullanabilirim, max 1300cc bir araç önerebilir misiniz? Aradığım donanımlar;

AUX in
    Abs,esp,ebd vb. güvenlik sistemleri
    En az 4 hava yastigi
    Ibizaya baktim eger onerecekseniz alcantara koltuklari kesinlikle alacagim
    Elektrikli on arka camlar
    Elektrikli ayna ayari
    Arka park sensoru
    Pek onemli degil ama guzel bi ses sistemi olursa iyi olur, golf 6 daki eğlence paketindeki sistem cok iyiydi o ayarda olmasi yeterli
    Tesekkur ederim

kusura bakmayın ama sevmediğiniz bir aracı zaten düşünmeniz hata. dünya para verip içinize sinmeyen bir araca binerseniz o koltuğa her oturduğunuzda kendinizi pişman hissedersiniz.

Kia Rio 1.25 85 Bg Fancy donanımı;

4 hoparlör 2 tweeter
    Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    Otomatik klima
    Direksiyondan kumandalı, bluetooth'lu radyo, CD&MP3 çalar
    Hız sabitleme ve sınırlama sistemi (Cruise Control)
    Yağmur Sensörü
    Otomatik yanan kısa farlar
    Soğutmalı torpido gözü
    Supervision gösterge paneli
    16" alaşım jant
    Ön sis farı
    Elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir, sinyalli yan aynalar
    Aynalı ve aydınlatmalı sürücü ve yolcu güneşlikleri
    USB & AUX & iPod girişleri
    Yol bilgisayarı
    Sıkışmayı engelleyici, tek dokunma ile açılıp kapanabilen elektrikli sürücü camı
    60/40 oranında katlanabilir arka koltuklar
    Ayarlanabilir ön ve arka koltuk kafalıkları
    Eve kadar aydınlatma sistemi (Follow-me Home)
    Ön konsolda 12V güç kaynağı
    Ön konsolda bardak tutucular
    Ön koltuk arkalarında saklama cebi
    Muhafaza kutulu ön kol dayama
    Bagaj içi aydınlatma
    Elektrikli ön ve arka camlar
    Polen filtresi
    Arka sis farı
    Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar
    Gövde rengi tampon
    Krom görünümlü radyatör ızgarası
    İçeriden açılabilen yakıt depo kapağı
    Aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri
    Üç noktalı arka emniyet kemerleri
    Çocuk güvenlik kilidi
    Çocuk koltuğu bağlantı noktaları
    Uzaktan kumandalı ve pasif alarmlı merkezi kilit
    Motor kilitleme sistemi (immobilizer)
    Sürücü ve yolcu ön hava yastığı
    Yan ve Perde hava yastıkları
    Yolcu hava yastığı açma-kapama anahtarı
    EBD destekli ABS fren sistemi
    HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi)
    ESP (Elektronik Dengeleme Programı)
    BAS (Fren Destek Sistemi)
    VSM (ESP'li Araç Denge Yönetim Sistemi)
    ESS (Acil Fren Sinyali)
    TCS (Patinaj Engelleme Sistemi)

fiyat olarak 42600 tl

atmosferik motordan bu kadar korkmayın. yakıt ortalaması şehir dışı sakarya-zonguldak ereğli gidiş geliş 315 km 52 km/h ortalama hız 5.5 lt ortalama tüketim. 5 yetişkin, dolu bagaj, klima açık.

Yeni Poloyu inceleyen var mı? Yeni Poloyu inceleyen var mı? Yeni Poloyu inceleyen var mı?

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Aslinda sevip sevmemem onemli degil mantikli oldugu icin secmeyi dusunuyordum, rio ile bir test surusu sart o zaman, yeni kasa cikacakmis sanirim bilginiz var mi
  • Eşim geçen hafta 2014 Polo 1.2 TSI DSG testi yaptı.
    Araçta 3 yetişkin olduğumuz halde klima açıktı ve aracın hızlanması için 1.6 Atmosferik motora göre daha fazla gaza basmak gerekti.
    Vites geçişleri CVT' den farksız ve hissedilmiyor.
  • quote:

Aslinda sevip sevmemem onemli degil mantikli oldugu icin secmeyi dusunuyordum, rio ile bir test surusu sart o zaman, yeni kasa cikacakmis sanirim bilginiz var mi

rio da yeni kasa 2016 yılında diye bir konu vardı ama net bir bilgim yok. vw de öncelikle markaya para veriyorsunuz. kalite algısı da zaten markadan ötürü geliyor. rio hem mantıklı seçim olur hem de seveceğiniz güzel bir seçim olur.
  • quote:

..

Ford Fiesta Trend 1.6i 105PS Powershift A/T 46.165 TL

bu nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

quote:

..

Ford Fiesta Trend 1.6i 105PS Powershift A/T 46.165 TL

bu nasıl ?

Donanim yetersiz ve ust vergi diliminde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon bakın. 51 bindi sanırım. Güvenlik donanımları tam.

En son polonun güvenlik donanımlarına baktığımda sadece 2 hava yastığı olduğunu görmüştüm. 4 hava yastıklı değil. İsterseniz bir daha kontrol edin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.