Şimdi Ara

Yeni Playstation Duyurusunda Canlı Yayındayız! (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
9
Favori
23.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: seljuks

vay anasını 89 sayfa bir yorumda benden olsun 90 olsun kih kih
    bu arada ps4 bomba çıktığı ilk gün kapıdayım

Mobil de 45 görünüyor ne 90'ı?

aynen mobilde 45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 146 Dk'lik Canli yayin tekrarini izlemeye başlamiştim ve dkk bile atlamadan Şimdi bitirdim... O gece keşke burda olsaymişim dedim kendi kendime Çok güzel bi gece olmuş, Sohbetler olsun Fikir paylaşimlari olsun Bilgi paylaşimlari olsun Süper bi gece olmuş.. Güzel olmasinin sebebi Doğal bi sohbet olmasiydi.. Yani '' Aman yanliş kelime kullanirim '' kasintisi yoktu, oldugu gibi Gelişi Güzel gelişen sohbet akmiş gitmiş valla..

PS4'ü Merakla bekliyorum, Ve bi önceki yorumumda da dediğim gibi PS4 çiktiginda büyük ihtimal Belki Yurt dişindan getirtirim belkide de Dünya ile ayni saatte bi yerlerde satişa sunulursa falan İlk sahip olanlardan biri olacağimi düşünüyorum.. Allah ömür verirse görüceğiz İnşAllah.. Yillar yillar sonra Sony, '' Şuuu Joystick'i değiştir artik 20 yil oldu Hala ayni Joystick '' çiğliklarimi duymuş ki Daha güncel daha güzel bi Joystick ile çiktilar karşima..

Valla PS4 gümbür gümbür geleceğe benziyor Umarim çikişinda bi gecikme olmaz..

• tablet bu olabilir mi Artes DR9704 ?
  • Hala Mesut Çevik gibi, konsol donanımları ile PC donanımlarını karşılaştırıp, kendince bir ölçüt oluşturanlar var.

Teknoseyir de Levent Pekcan' ın bir sözü vardı.

”Birden çok android telefon ve android donanımı olduğu için, android telefonlara benchmark testi yapılıyor. Fakat Iphone’ a benchmark testi yapan adama gülerler. Sen davayı anlamamışsın derler.

Aynı söz konsollara bire bir uyuyor. Konsol donanımları, benchmark testiyle ve o donanım bileşenlerinin teknik değerlerine bakarak, asla ve asla universal mimarili PC ile karşılaştırılmamalı

Çünkü konsollar da donanım ve işletim sistemi sabittir. İşletim sistemi ile donanım ahenk içinde çalışır ve ona üretilen uygulama ve oyunlarda o donanımı ve yazılımı tam anlamıyla sömürecek şekilde üretilir ve birbiriyle ahenk içinde çalışırlar. Tıpki IOS platformunda olduğu gibi, donanım bileşenleri – işletim sistemi – oyunlar ve uygulamaların kusursuz uyumluluğu gibi

O yüzden konsollar' ın gücünü tahmin etmek için, aynı donanımı PC ye takıp benchmark testi yapan adama gülerler. Sen davayı anlamamışsın derler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hala Mesut Çevik gibi, konsol donanımları ile PC donanımlarını karşılaştırıp, kendince bir ölçüt oluşturanlar var.

Teknoseyir de Levent Pekcan' ın bir sözü vardı.

”Birden çok android telefon ve android donanımı olduğu için, android telefonlara benchmark testi yapılıyor. Fakat Iphone’ a benchmark testi yapan adama gülerler. Sen davayı anlamamışsın derler.

Aynı söz konsollara bire bir uyuyor. Konsol donanımları, benchmark testiyle ve o donanım bileşenlerinin teknik değerlerine bakarak, asla ve asla universal mimarili PC ile karşılaştırılmamalı

Çünkü konsollar da donanım ve işletim sistemi sabittir. İşletim sistemi ile donanım ahenk içinde çalışır ve ona üretilen uygulama ve oyunlarda o donanımı ve yazılımı tam anlamıyla sömürecek şekilde üretilir ve birbiriyle ahenk içinde çalışırlar. Tıpki IOS platformunda olduğu gibi, donanım bileşenleri – işletim sistemi – oyunlar ve uygulamaların kusursuz uyumluluğu gibi

O yüzden konsollar' ın gücünü tahmin etmek için, aynı donanımı PC ye takıp benchmark testi yapan adama gülerler. Sen davayı anlamamışsın derler.

Aynen öyle. Biri elma biri armut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 26 Şubat 2013; 14:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında temel soru hangisinin daha performanslı daha üst seviye grafikle oynattığı değil ; hangisinin / hangilerinin hangi eğlenceli oyunlara sahip olduğu .

sonuçta oyun oynuyoruz . platformu konsol olmuş xbox olmuş ps olmuş nintendo olmuş pc olmuş ne farkeder ki ?

tek başlarına bir anlam ifade etmeyen teknoloji ürünlerinden başka birşey değil içlerindeki oyunları çıkardığımızda . konsollar ve pc hepsi odanda aynı anda aynı zaman diliminde bulunduğu vakit anlamlı . yoksa bir Journey, bir gears of war , bir killzone bir bf3 uncharted oynamamışsam üst seviye bir alete sahip olmamın ne manası kalır .

bugün xboxta gta 4ü bitirmişsem pcde de ultra grafik modunda oynuyorumdur . ps3te skyrim oynarım dönerim akşama PC versiyonunda zibilyon tane çıkmış mode'ları kurarım oyunu zenginleştiririm .

hepsinden de farklı tatlar alabildiğim için pc xbox ve ps3e sahibim .hepsi aynı oyunları oynatsaydı hepsi aynı hizmeti verseydi 3ünden herhangi birini seçmememde herhangi bir neden kalmazdı .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.